Φυσίγγια για την Φάσσα

μονο απο ψηλωμενο κοπάδι με δυο αυτοκίνητα προσκοπευση. Το φυσίγγι ειναι υπερσυγκεντρωτικό, αλλα παρα πολυ αργό για κινητό στόχο.
Τόσο χάλια δηλαδη, αυτό σκευτομουνα και γω επειδή είναι συγκεντρωτικα σε μακρινές βολες αλλά άμα είναι τόσο αργά όχι μόνο δύο αυτοκίνητα αλλά πρέπει να τις πιάσει και φανάρι για να δούμε αποτελεσματα.

δημητρη μεσα σε ρεματιες και στης οξυες, εκει στην τροφη δηλαδη, δεν μπορεις να εχεις την πολυτελεια για πολλα πολλα. εκει θελει προσκοπευσης, αλλα ντουφεκιες σκοπευτηριου.
τι μυτι πουλιου να δεις και πρασινα αλλογα. αυτα σε τετοια μερη ειναι τζακ ποτ.
σκεψου μονο να βγενουν σε αυτες της αποστασεις, και να εχεις 1 τοπολυ 2 δευτερα να ριξεις. τι να σου κανει το φουλ.
στα 15-25 μετρα, εκει μεσα με φουλ και χοντρα, εισαι καταδικασμενος. οτι και να μου πει καποιος. αποψη δεν αλλαζω, γιατι κυνηγω αυτο το θηραμα απο το 87, σε μερη που θεωρουντε φασσομερη, καιεχω δει πολλα.
εκτος και αν εισαι τζων γουειν η λουκι λουκ.
τωρα αν εσυ μπορεις και ριχνεις με φουλ και 5ρη σε τεοια μερη μονοντουφεκιες, χωρις να χαλας τα κοπαδια και τα υπολοιπα πουλια, τοτε εισαι απο αυτους που σπανιζουν.
απο εκει καιπερα, υπαρχουν αποψεις. σεβαστες ολες. αλλα εκει που κυναγαω εγω, δεν θα ηθελα να ειχα παραδυπλα καποιον με φουλ και 5ρια. θα μου χαλουσε την μερα.
εκτος και αν αποτελουσε εξερεση.
Σε τέτοιες καταστάσεις κυλινδρος και οχταρια ή 4* και εφταρια κάνουν δουλειά.

Το παράξενο είναι οτι εδώ στην Ελλάδα και σε αυτές της απστάσεις
να μας εβγεναν οι φασσες εμείς δεν θα ρίχναμε ούτε καν 32γρ...
Εκτός ελάχιστον εξαιρέσεων κατά την άποψη μου.
Πάντως έχω την περιεργεια να έβλεπα τι θα μπορούσε να εκανε ένα
Φυσίγγι 32γρ ν6 στα μπασιματα...........

• Like
Reactions: jnp
Εχωντασ κυνηγισι με 20σαρι 2χρονια με φυσηγγια ιδιογομοσησ το μονο που μπορώ να πω ειναι οτι το 12 ειναι υπερβολικό για τα ελληνικα κυνηγια ακομα και παπια είχα βαραση.το μονο ειναι οτι για να βρεισ την ακρη πρέπει να κυνηγασ μονο με αυτο και να ξεχασησ το 12αρι.καποια στιγμη το σιγουρο ειναι οτι θα ξαναγύρισο στο αγαπημένο μου διαμετρημα που λογο χρονου να ασχοληθω μαζι του.off topic. sorry

Κάτι τέτοια βλέπω και λέω να τα παρατήσω εκεί πάνω που πηγαίνω.Σπάω πόδια ,σκίζω λάστιχα ,και αυτές πουθενά και όταν φανούν λίγες και απέναντι.

4άρια
Φίλε Σπύρο σχετικά με το 4αρι το είχε προτείνει σαν τρίτο φυσίγγι σε αυτογεμη γράφοντας ένα άρθρο για την φασσα ο Σοφοκλής Κοσκινάς...Πιστεύω ότι το χρησιμοποιούν αρκετοί φασσαδες..Είχα δει και το ν18 κυνήγι φασσας του Χριστογιαννη..Και έριχναν και με 4αρια..

Φίλε Σπύρο σχετικά με το 4αρι το είχε προτείνει σαν τρίτο φυσίγγι σε αυτογεμη γράφοντας ένα άρθρο για την φασσα ο Σοφοκλής Κοσκινάς...Πιστεύω ότι το χρησιμοποιούν αρκετοί φασσαδες..Είχα δει και το ν18 κυνήγι φασσας του Χριστογιαννη..Και έριχναν και με 4αρια..

Τάσο έχω δει και πιο ''ακραίες'' επιλογες στη φάσα , ειδικά στα περάσματα του Οκτώβρη.
Προσωπικά πιστευω, ότι το Νο 4 χάνει την απαιτούμενη πυκνότητα, πρίν χάσει το Νο 5 την ελάχιστη ενέργεια που χρειαζεται για την καταβολή της φάσας.

Ένα άλλο φυσίγγι που πιθανόν να είναι εξαιρετικό στο κυνηγι της φασσας είναι το. FOB U.H.V 35γρ επιχαλκωμενα.Και διαφημίζετε σαν το..ταχύτερο στον κοσμο.(Αν είναι έτσι όπως τα λένε..θα είναι φοβερό.)Και φυσικά όχι μόνο για φασσα..

Εχει δοκιμάσει κανείς φυσίγγια με mb36 όπως ας πουμε τα B&P MB LONG RANGE τα οποία προχθές που πήγα σε κάποιο μαγαζί μου ειπε πως δεν τα φέρνει γιατί δεν τα ζητάνε .xm.

Back