Φυσίγγια για την Φάσσα

Νίκο παρανοησες μάλλον. Δν είναι σκορπιστηρι ίσα ίσα που όπως είναι τώρα(κωνο προσαρμογής) είναι πιο συγκεντρωτικο από τα περισσότερα μαζικής παραγωγής αυτογεμη. Εγώ ψάχνω τρόπους να ανεβάσω κι άλλο το ''δραστικό βεληνεκες''. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο λένε. Τεσπα να το γυρίσουμε στα φυσιγγια γιατί έβγαλα πολύ την συζήτηση off topic.
Δεν παρανοησα καθόλου είπα ότι δεν είναι τελοσπαντον αυτο που ψάχνειs είναι μάλλον τσοκ και όχι τα φυσίγγια πάρε ένα briley full και θα μείνειs εκει

Τελικά ολοκληρώθηκε η φασσοφυσιγγοσυλλογη μου για φέτος. Ελπίζω να έχει τόσες που να μην μας φτάσουν. Της δοκιμής το κάγκελο θα γίνει φέτος. View attachment 4345
Παρε κ οτοασπιδες για τα concord xaxa ακομα ετσι σφυριζουν ???

Τελικά ολοκληρώθηκε η φασσοφυσιγγοσυλλογη μου για φέτος. Ελπίζω να έχει τόσες που να μην μας φτάσουν. Της δοκιμής το κάγκελο θα γίνει φέτος. View attachment 4345
Θα προτιμούσα δυο τύπους και τίποτα άλλο.. άμα κάθε μέρα πας με διαφορετικά φυσιγγια δεν προκυτε να μάθεις ΠΟΤΕ τις προσκοπευσεις τους και πάντα κάτι θα σου φταίει.... το καθένα από αυτά που έχεις είναι εντελώς δίαφορετικο από άλλο.. τόσο σε πυρίτιδα όσο και γενικό στήσιμο... φιλικά...

Θα προτιμούσα δυο τύπους και τίποτα άλλο.. άμα κάθε μέρα πας με διαφορετικά φυσιγγια δεν προκυτε να μάθεις ΠΟΤΕ τις προσκοπευσεις τους και πάντα κάτι θα σου φταίει.... το καθένα από αυτά που έχεις είναι εντελώς δίαφορετικο από άλλο.. τόσο σε πυρίτιδα όσο και γενικό στήσιμο... φιλικά...
Γιώργο το μόνο σίγουρο είναι το περκορσο. Από όλα τα υπόλοιπα που βλέπεις, θα δοκιμαστούν για το ποια μου ταιριάζουν σε σκότωματα συγκεντρώσεις προσκοπευσεις και θα επιλεγούν ακομα δύο τύποι (σύνολο 3) μόνο και μόνο για να είμαι καλυμμένος σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

τι να ακρη να βγαλεις !ολοι την αφροκρεμα εχεις παρει! .sarcastic.

Κώστα καλημέρα,
βλέπω 11 διαφορετικά φυσίγγια (αν μέτρησα καλά), αξιόλογα όλα, αλλά όπως λέει και ο @george k παραπάνω " άμα κάθε μέρα πας με διαφορετικά φυσιγγια δεν προκυτε να μάθεις ΠΟΤΕ τις προσκοπευσεις τους και πάντα κάτι θα σου φταίει.... "
Εσύ πως σκέπτεσαι να κάνεις τις δοκιμές σου ?
Και θα σου εξηγήσω το σκεπτικό για το ερώτημα μου....από την έναρξη έως τώρα , δοκιμάζω κάποια νέα φυσίγγια και σε χαρτί αλλά και σε ντόπια πουλιά.... αλλά όταν έρθουν τα νέα πουλιά (ο κύριος όγκος των πουλιών), από μέσα-τέλη Οκτώβρη και μετά, θέλω να έχω κατασταλάξει σε όλα , φυσίγγια,όπλο,τσόκ κλπ. και να είμαι έτοιμος,......δεν θα αναλωθώ τότε σε δοκιμές....φιλικά πάντα τα παραπάνω.

κ Κώστα έχω σκοπό να τα δοκιμάσω πρώτα σε χαρτί με τα τσοκ που χρησιμοποιώ στις αποστάσεις που ρίχνω 40-45-50μ) και οποια μου δωσουν οπτικά αυτό που θέλω από θέμα συγκέντρωσης θα τα δοκιμάσω και πάνω στα πουλιά για να συμπληρώσω το περκορσο που είναι στάνταρ επιλογή μου. Δλδ θέλω να έχω 3 διαφορετικές επιλογές (διαφορετικές μπαρουτες) για όλο τον καιρό με όσο το δυνατόν πιο κοντινές προσκοπευσεις μεταξύ τους.Πχ ενα με ισπανική ένα με mb και το περκορσο με την τέκνα θα ήταν το ιδανικό για όλη τη σεζον για να μην πληρώνουμε και το περκορσο(12ε) από την αρχή μέχρι το τέλος που δν χρειάζεται η τέκνα.

κ Κώστα έχω σκοπό να τα δοκιμάσω πρώτα σε χαρτί με τα τσοκ που χρησιμοποιώ στις αποστάσεις που ρίχνω 40-45-50μ) και οποια μου δωσουν οπτικά αυτό που θέλω από θέμα συγκέντρωσης θα τα δοκιμάσω και πάνω στα πουλιά για να συμπληρώσω το περκορσο που είναι στάνταρ επιλογή μου. Δλδ θέλω να έχω 3 διαφορετικές επιλογές (διαφορετικές μπαρουτες) για όλο τον καιρό με όσο το δυνατόν πιο κοντινές προσκοπευσεις μεταξύ τους.Πχ ενα με ισπανική ένα με mb και το περκορσο με την τέκνα θα ήταν το ιδανικό για όλη τη σεζον για να μην πληρώνουμε και το περκορσο(12ε) από την αρχή μέχρι το τέλος που δν χρειάζεται η τέκνα.
Κώστα , σωστό το σκεπτικό σου για δοκιμές σε χαρτί πρώτα....οπότε αποκλείεις αυτά που δεν σου αρέσουν οπτικά, κάνοντας μια πρώτη επιλογή και δοκιμάζεις τα υπόλοιπα (αυτά που είναι καλά οπτικά) σε ζωντανό θήραμα.
Καλές δοκιμές και γρήγορα γιατί πλησιάζουν και οι μέρες τους..... .sarcastic.

Κώστα , σωστό το σκεπτικό σου για δοκιμές σε χαρτί πρώτα....οπότε αποκλείεις αυτά που δεν σου αρέσουν οπτικά, κάνοντας μια πρώτη επιλογή και δοκιμάζεις τα υπόλοιπα (αυτά που είναι καλά οπτικά) σε ζωντανό θήραμα.
Καλές δοκιμές και γρήγορα γιατί πλησιάζουν και οι μέρες τους..... .sarcastic.
Σε λίγο καιρό θα πάρουν φωτιά οι 'βλητικες δοκιμες'. Έτσι όπως το είπατε.. Θα δοκιμαστούν αρκετά για να καταλήξουμε σε λίγα .terror.

Σε λίγο καιρό θα πάρουν φωτιά οι 'βλητικες δοκιμες'. Έτσι όπως το είπατε.. Θα δοκιμαστούν αρκετά για να καταλήξουμε σε λίγα .terror.

Καλο κουραγιο στις δοκιμες σου.....και ευχομαι να βρεις ''ακρη''!!!!! Δυο φυσεκια θελεις για την φασσα.....ενα για
φουλ υγρασια....και ενα για κρυο.....μην ξεχνας ποτε , οτι ''ασχημα'' φυσεκια στον πινακα.....θεριζαν στο κυνηγι!!!
Καλη δυναμη σου ευχομαι!!! :)

Ξεκίνα τις δοκιμές σου και θα βοηθήσουμε όλοι στην τελική επιλογή.....

Καλο κουραγιο στις δοκιμες σου.....και ευχομαι να βρεις ''ακρη''!!!!! Δυο φυσεκια θελεις για την φασσα.....ενα για
φουλ υγρασια....και ενα για κρυο.....μην ξεχνας ποτε , οτι ''ασχημα'' φυσεκια στον πινακα.....θεριζαν στο κυνηγι!!!
Καλη δυναμη σου ευχομαι!!! :)
Αυτο Νικο μου εκανε εντυπωση ομολογω και εμενα

Eτσι ειναι Τολη.....και λεω για δικες μου δοκιμες....με δικα μου φυσεκια!!!! Απαραδεκτα στον πινακα....ουτε
να τα βλεπεις δεν ηθελες.....στο κυνηγι ηταν ο μαυρος χάρος!!!!
Ο Πινακας δεν σου δινει ΠΟΤΕ ολοκληρωμενη εικονα του φυσιγγιου....απλα εχεις μια ''εικονα'' φιλε . :)

Back