Το εχω ριξει παλιοτερα σε παπια Δημητρη, τιμιο φυσιγγι...
Το εχω ριξει παλιοτερα σε παπια Δημητρη, τιμιο φυσιγγι...
Η αλήθεια Αρη είναι οτι δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ πολλά φυσίγγια στη φάσσα. Άλλωστε είναι χρονιές πάνω που δεν έχεις την πολυτέλεια να δοκιμάζεις και να βγαζεις συμπεράσματα λόγω μικρού αριθμού πουλιών και κάθε ντουφεκιά είναι πολύτιμη.Το φθινόπωρο θα ξεκινήσω πάλι με τα percorso με τα οποία τα τελευταία χρόνια είχα ταιριάξει και είμουνα πολύ ευχαριστημένος.και εναλλακτικά θα δω.Κ τα Extra τα εχω ριξει... Στα ιδια επιπεδα τα κατατασω Δημητρη, δεν ξετρελαθηκα αλλα ηταν τιμιοτατα κ αποτελεσματικα... Μου αρεσουν τα πιο ζωηρα φυσιγγια γενικα..
Αν τα βρισκεις σε καλη τιμη, δοκιμασε τα...
Οποιο σου αρέσει αρκετά, πάρε μια κούτα. Να μην έχεις το φόβο από πιθανές αλλαγές της εταιρείας.Η αλήθεια Αρη είναι οτι δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ πολλά φυσίγγια στη φάσσα. Άλλωστε είναι χρονιές πάνω που δεν έχεις την πολυτέλεια να δοκιμάζεις και να βγαζεις συμπεράσματα λόγω μικρού αριθμού πουλιών και κάθε ντουφεκιά είναι πολύτιμη.Το φθινόπωρο θα ξεκινήσω πάλι με τα percorso με τα οποία τα τελευταία χρόνια είχα ταιριάξει και είμουνα πολύ ευχαριστημένος.και εναλλακτικά θα δω.
Οταν λες πιο ζωηρά εννοείς απο άποψη ταχυτήτων?Γιατι απο άποψη πιέσεων ειναι μαλακό φυσίγγι(απο οτι ακούω)..Δεν το εχω ριξει..Κ τα Extra τα εχω ριξει... Στα ιδια επιπεδα τα κατατασω Δημητρη, δεν ξετρελαθηκα αλλα ηταν τιμιοτατα κ αποτελεσματικα... Μου αρεσουν τα πιο ζωηρα φυσιγγια γενικα..
Αν τα βρισκεις σε καλη τιμη, δοκιμασε τα...
Το "ζωηρα" δεν μπορω να στο περιγραψω ακριβως με λογια, δεν εχει να κανει με τις πιεσεις, με τις ταχυτητες εχει να κανει κυριως κ τη συμπεριφορα του φυσιγγιου... Δεν ειμαι απο αυτους που θελουν να τη ζουν την προσκοπευση... Εκτος απο λιγες περιπτωσεις επωμιζω, σκουπιζω κ τουφεκαω αμεσως...Οταν λες πιο ζωηρά εννοείς απο άποψη ταχυτήτων?Γιατι απο άποψη πιέσεων ειναι μαλακό φυσίγγι(απο οτι ακούω)..Δεν το εχω ριξει..
Και τα GORILLA 36γρ με MB36 νομίζω γεμίζονται, δεν τα έχω δοκιμάσει προσωπικά, άλλα εδώ στα Γιάννενα ακούω καλά λόγια για την αποδοσή τους και σε ''σκληρούς'' καιρους.Εχει δοκιμάσει κανείς φυσίγγια με mb36 όπως ας πουμε τα B&P MB LONG RANGE τα οποία προχθές που πήγα σε κάποιο μαγαζί μου ειπε πως δεν τα φέρνει γιατί δεν τα ζητάνε .xm.
Στο έχω ξαναγραψει Δημήτρη, δοκιμασε και τα RC serie oro 35 γρ, τα τελευταία που είχα πάρει ήταν γεμισμένα με F236 της Β&Ρ (παρεμφερή χαρακτηριστικά με την ΜΒ36), το έχω δοκιμάσει στη Φάσσα και ήταν αρκετά μαλακό και φονικό. Αντε καλές μπύρες και καλά να περάσειςα extra που είναι με ΝΒ32 τα έχεις ρίξει Αρη ;
Απλά κοιτάω να έχω εναλλακτικές πέρα απο την Tecna που πέρυσι απο τα Χριστούγεννα και μετά με προβλημάτισε.
Ψεκαστε, σκουπίστε , τελειώσατε.Εκτος απο λιγες περιπτωσεις επωμιζω, σκουπιζω κ τουφεκαω αμεσως...
Εχει δοκιμάσει κανείς φυσίγγια με mb36 όπως ας πουμε τα B&P MB LONG RANGE τα οποία προχθές που πήγα σε κάποιο μαγαζί μου ειπε πως δεν τα φέρνει γιατί δεν τα ζητάνε .xm.
Στα τέλη Οκτώβρη και τον Νοέμβριο που είμαι στην Ήπειρο τα πρωινά έχει παρα πολύ υγρασία.Εναι μέρες που δεν βλέπεις απο τις ομίχλες. Τα δέντρα στάζουν νερά λες και έβρεχε όλπ το βράδυ.
Κοιτάξτε εδώ τις φωτογραφίες που έχω βάλει με τις ομίχλες και είναι απο καρτέρια τραβηγμένες με το κινητό. http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Θαυμάζοντας.27/page-2
Τα τελευταία χρόνια με τις διβασικές Tecna και Sipe είχα λύσει το πρόβλημα. Δεν ξέρω τι συμπεριφορά θα έχουν τα φυσίγγια που προαναφέραμε Αργότερα προς το μεσημέρι και το απόγευμα οι συνθήκες είναι διαφορετικές.Θα πάρω για δοκιμή και τα RC αλλά και ta b&p που προαναφέραμε.Μακάρι να υπάρξει δυνατότητα δοκιμής στην πράξη και όχι μόνο στα χαρτιά.
Σπύρο είναι αλήθεια οτι τα τελευταία χρόνια ,παντού στην Ηπειρο βλέπω πολλά κουτιά πεταμένα απο GORILLA 34 και 36 γρ. που σημαίνει ότι τα χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο
Δε βαριέσαι ,κουβέντα να γίνεται να ξεμπουκώνουμε λίγο .Αμα έρθει εκεινη η ώρα όλα αυτά είναι στο πίσω μέρος του μυαλού.
Το χειρότερο μου είναι οτι ακόμη δεν έχω φερει το όπλο όπως πρεπι και ειδικά μετά τα περσινά πειράγματα δεν έχω εμπιστοσύνη.Πάνω που είχα κανονίσει να γίνει κάτι έκλεισε και η Μαλακάσα και έμεινα έτσι.Ας ελπίσουμε μέχρι τον Οκτώβρη να γίνει κάτι.
κατι θα ξερουνε δημητρη για τα gorilla εγω τα δοκιμασα και στην φασσα και στον βαλτο και εμεινα ευχαριστημενος αρκετα....απλα να θυμασαι οτι και το 34 και το 36 δεν συγχωρουν σκοπευτικα λαθη.....Στα τέλη Οκτώβρη και τον Νοέμβριο που είμαι στην Ήπειρο τα πρωινά έχει παρα πολύ υγρασία.Εναι μέρες που δεν βλέπεις απο τις ομίχλες. Τα δέντρα στάζουν νερά λες και έβρεχε όλπ το βράδυ.
Κοιτάξτε εδώ τις φωτογραφίες που έχω βάλει με τις ομίχλες και είναι απο καρτέρια τραβηγμένες με το κινητό. http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Θαυμάζοντας.27/page-2
Τα τελευταία χρόνια με τις διβασικές Tecna και Sipe είχα λύσει το πρόβλημα. Δεν ξέρω τι συμπεριφορά θα έχουν τα φυσίγγια που προαναφέραμε Αργότερα προς το μεσημέρι και το απόγευμα οι συνθήκες είναι διαφορετικές.Θα πάρω για δοκιμή και τα RC αλλά και ta b&p που προαναφέραμε.Μακάρι να υπάρξει δυνατότητα δοκιμής στην πράξη και όχι μόνο στα χαρτιά.
Σπύρο είναι αλήθεια οτι τα τελευταία χρόνια ,παντού στην Ηπειρο βλέπω πολλά κουτιά πεταμένα απο GORILLA 34 και 36 γρ. που σημαίνει ότι τα χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο
Δε βαριέσαι ,κουβέντα να γίνεται να ξεμπουκώνουμε λίγο .Αμα έρθει εκεινη η ώρα όλα αυτά είναι στο πίσω μέρος του μυαλού.
Το χειρότερο μου είναι οτι ακόμη δεν έχω φερει το όπλο όπως πρεπι και ειδικά μετά τα περσινά πειράγματα δεν έχω εμπιστοσύνη.Πάνω που είχα κανονίσει να γίνει κάτι έκλεισε και η Μαλακάσα και έμεινα έτσι.Ας ελπίσουμε μέχρι τον Οκτώβρη να γίνει κάτι.
Ποιο όπλο είναι Δημήτρη και τι του μαστορεψες;Το χειρότερο μου είναι οτι ακόμη δεν έχω φερει το όπλο όπως πρεπι και ειδικά μετά τα περσινά πειράγματα δεν έχω εμπιστοσύνη
Ποιο όπλο είναι Δημήτρη και τι του μαστορεψες;
Δημητρη αν ψαχνεις γισ φυσιγγι για φασα σε συνθηκες υγρασιας πανω απο 90%, σου προτεινω το B&P F2 classic στα 34 γρ. Οσο πιο πολυ υγρασια εχει τοσο καλυτερα αποδιδει το συγκεκριμενο φυσιγγι. Ακομη και στην απολυτη ομιχλη θεριζει.
E οχι μπηχτη απλα μαλλον η προσκοπευση ειναι αποτελεσμα ολης της κινησης του σωματος κ μπαινει ενστιοκτωδως... Στις οριακες ειναι η μονη περιπτωση που κανω maintain lead αλλα κ παλι δεν ειμαι ο τυπος που "την ζει την προσκοπευση"... Ειμαι λιγο "νευρικος" οπως λεω κ εγω... Αυτο στοιχιζει καποιες φορες σε μακρινες τουφεκιες αλλα εχω τη δυνατοτητα να τουφεκαω με επιτυχια θηραματα που θα μου δωσουν εστω κ ενα ελαχιστο περιθωριοΣχεδόν ''μπηχτή'' απ΄ότι κατάλαβα, και στις οριακές καρτερίσιες με αυτό τον τρόπο ρίχνεις Άρι?
δοκιμασε και τα RC serie oro 35 γρ,
Δημητρη αν ψαχνεις γισ φυσιγγι για φασα σε συνθηκες υγρασιας πανω απο 90%, σου προτεινω το B&P F2 classic στα 34 γρ. Οσο πιο πολυ υγρασια εχει τοσο καλυτερα αποδιδει το συγκεκριμενο φυσιγγι. Ακομη και στην απολυτη ομιχλη θεριζει.
Προφανώς έχεις κοντοσβερκιαση.!!! ή πολύ υψηλά ζυγωματικα.Είναι μεγάλη ιστορία και θα βγόμε και εκτός θέματος.Πρόκειται για την SX3. Το θέμα είναι οτι άλλαξε ο σωματότυπός μου και έχω γενικότεροπ πρόβλημα.Σε όσα όπλα και ανα έχω επωμίσει βλέπω μόνο το πίσω μέρος της βάσης και τίποτα άλλο. Φαντάσου οτι στο ποζε που κυνήγαγα πολλά χρόνια έχω το ίδιο θεμα και σήκωσα την ραχη.
Περα απο αυτό στην sx3 έχω και άλλα θεματα.Αλλα τα έλυσα και άλλα όχι.
Το δευτερο.Προφανώς έχεις κοντοσβερκιαση.!!! ή πολύ υψηλά ζυγωματικα.
σου βρηκα την λυση.....http://www.terramare-hunting.gr/epanaliptiki-karabina-recta-tzoumerca.htmlΕίναι μεγάλη ιστορία και θα βγόμε και εκτός θέματος.Πρόκειται για την SX3. Το θέμα είναι οτι άλλαξε ο σωματότυπός μου και έχω γενικότεροπ πρόβλημα.Σε όσα όπλα και ανα έχω επωμίσει βλέπω μόνο το πίσω μέρος της βάσης και τίποτα άλλο. Φαντάσου οτι στο ποζε που κυνήγαγα πολλά χρόνια έχω το ίδιο θεμα και σήκωσα την ραχη.
Περα απο αυτό στην sx3 έχω και άλλα θεματα.Αλλα τα έλυσα και άλλα όχι.