Φυσίγγια για την Φάσσα

Eτσι ειναι Τολη.....και λεω για δικες μου δοκιμες....με δικα μου φυσεκια!!!! Απαραδεκτα στον πινακα....ουτε
να τα βλεπεις δεν ηθελες.....στο κυνηγι ηταν ο μαυρος χάρος!!!!
Ο Πινακας δεν σου δινει ΠΟΤΕ ολοκληρωμενη εικονα του φυσιγγιου....απλα εχεις μια ''εικονα'' φιλε . :)
Για βολές σε καθιστά πουλιά (εγώ προσωπικά δεν συμφωνώ...) .... ο πίνακας ίσως βοηθάει ..... στο φτερό όμως είναι αλλιώς...

Για βολές σε καθιστά πουλιά (εγώ προσωπικά δεν συμφωνώ...) .... ο πίνακας ίσως βοηθάει ..... στο φτερό όμως είναι αλλιώς...

Βρε Κωστα μου πια καθιστά ?? Για κυνηγι μιλαμε.....οχι για δολοφονιες....ουτε εγω συμφωνω σε καθισμενο
πουλι!!! Το κυνηγι ειναι στο φτερο.....στο καθιστο....ασε μην ανοιξω το στομα μου......!!!!

Βρε Κωστα μου πια καθιστά ?? Για κυνηγι μιλαμε.....οχι για δολοφονιες....ουτε εγω συμφωνω σε καθισμενο
πουλι!!! Το κυνηγι ειναι στο φτερο.....στο καθιστο....ασε μην ανοιξω το στομα μου......!!!!
Σύμφωνο και εγώ για τα καθιστά αλλά στις χήνες δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς .....για την φάσσα ναι όσες έχω τουφεκισει φτερό ήταν καθισμένη δεν έχω πετύχει και πότε σε λογική απόσταση αλλά πάλι δεν νομίζω να τις έριχνα....όσο για τα φυσίγγια του φίλου το πιο φημισμένο νομίζω ότι είναι το pescorso που και στα υδρόβια μοιράζει χαμόγελα

Ποσοι αλλαζουν συνειδητά την προσκοπευση τους αναλογα με το φυσιγγι που εχουν στην θαλαμη ? Εγω προσωπικά δεν το κανω.
Εκ των προτέρων, οι περισσότεροι δεν θα το κάνουν, αλλά θα το δεις μετά τις πρώτες ντουφεκιές αν είσαι καλά στην προσκόπευση....οπότε την αλλάζεις ανάλογα....

Νίκο μου, συμφωνώ απόλυτα στα λεγόμενά σου....το μόνο που μπορώ να προσθέσω είναι .....σεβασμός και στο θήραμα !!!

Νίκο μου, συμφωνώ απόλυτα στα λεγόμενά σου....το μόνο που μπορώ να προσθέσω είναι .....σεβασμός και στο θήραμα !!!

Κωστα μου εμενα η παρεα μου .....με λεει παραξενο......με λενε παλαβο......με λενε τρελο....και αυτους που εχω
κανει ''περα''.....ισως να με λενε και μαλακα.....ολα αυτα γιατι θεωρω οτι σεβασμος στο θηραμα....δεν ειναι
μονο να μην το αφηνουμε στο βουνο απο χασιμο.....αλλα ναδινουμε μια ''ευκαιρια'' να γλυτωσει....δλδ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ
στο θηραμα....το πηρες ωραια....μια χαρα....δεν το πηρες....αστο να φυγει , θα περασει παλι αυριο....θα εχεις ευκαιρια
και εσυ και αυτο!!! Το λαβωσες.....αδιασε την καραμπινα η οτι οπλο εχεις ωστε να μην παει χαμενο. Δεν
καταλαβαινω τι νοημα εχει 3 τουφεκιες στον κοτσυφα ή στην τσιχλα....1500 σκαγια ρε παιδια!!!! και φωναζει
με χαρα.....το πηρααααα!!! Μπραβο μαλακα ....εργαψες.....μια τουφεκια στο θηραμα....αυτος ειναι σεβασμος
για μενα. Μην μου λες για καθιστο - γκιουμε η στο νερο που πανε μερικοι......γιατι βγαζω σπυρια στην μουρη.
Τι να το κανω εγω να σκοτωνω το θηραμα με 3 τουφεκιες.....και μετα να του ισιωνω τα φτερα για να το
βαλω στην βουρια.....αυτα για μενα ειναι καραγκιοζιλικια.....ο ΜΑΓΚΑΣ κυνηγος ριχνει ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ!!!!! :) :cool:

Κωστα μου εμενα η παρεα μου .....με λεει παραξενο......με λενε παλαβο......με λενε τρελο....και αυτους που εχω
κανει ''περα''.....ισως να με λενε και μαλακα.....ολα αυτα γιατι θεωρω οτι σεβασμος στο θηραμα....δεν ειναι
μονο να μην το αφηνουμε στο βουνο απο χασιμο.....αλλα ναδινουμε μια ''ευκαιρια'' να γλυτωσει....δλδ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ
στο θηραμα....το πηρες ωραια....μια χαρα....δεν το πηρες....αστο να φυγει , θα περασει παλι αυριο....θα εχεις ευκαιρια
και εσυ και αυτο!!! Το λαβωσες.....αδιασε την καραμπινα η οτι οπλο εχεις ωστε να μην παει χαμενο. Δεν
καταλαβαινω τι νοημα εχει 3 τουφεκιες στον κοτσυφα ή στην τσιχλα....1500 σκαγια ρε παιδια!!!! και φωναζει
με χαρα.....το πηρααααα!!! Μπραβο μαλακα ....εργαψες.....μια τουφεκια στο θηραμα....αυτος ειναι σεβασμος
για μενα. Μην μου λες για καθιστο - γκιουμε η στο νερο που πανε μερικοι......γιατι βγαζω σπυρια στην μουρη.
Τι να το κανω εγω να σκοτωνω το θηραμα με 3 τουφεκιες.....και μετα να του ισιωνω τα φτερα για να το
βαλω στην βουρια.....αυτα για μενα ειναι καραγκιοζιλικια.....ο ΜΑΓΚΑΣ κυνηγος ριχνει ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ!!!!! :) :cool:
Δεν αντιλέγω φίλε μου αλλά με τα λεγόμενα σου όλοι πρέπει να κυνηγάμε με μονοκανα να μην ρίχνουμε 2-3 πουλιά από το κοπάδι αλλά ένα επειδή υπάρχει ο σεβασμός!!

Δεν αντιλέγω φίλε μου αλλά με τα λεγόμενα σου όλοι πρέπει να κυνηγάμε με μονοκανα να μην ρίχνουμε 2-3 πουλιά από το κοπάδι αλλά ένα επειδή υπάρχει ο σεβασμός!!

Κανεις λαθος....ριξε 3 πουλια αλλα με μια τουφεκια στο καθε ενα.....εκει ειναι η μαγκια....
Τωρα οσον αφορα το ενα φυσιγγι cal 36 με 12 γρ σκαγια.....δεν μου κανει εντυπωση.....δεν γινεται να φτιαξω
εγω τον κοσμο!!! :cool:

Όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ ο @ΝίκοςΠ , δεν λέει να κυνηγάμε με μονόκανα, λέει να ρίχνουμε μια ντουφεκιά στο θήραμα και να μην αδειάζουμε την καραμπίνα σ'αυτό...άντε το πολύ και δεύτερη.....και αν πούμε για φάσσα για μένα η τρίτη είναι ανούσια εκεί που θα έχει πάει το πουλί....

Κανεις λαθος....ριξε 3 πουλια αλλα με μια τουφεκια στο καθε ενα.....εκει ειναι η μαγκια....
Τωρα οσον αφορα το ενα φυσιγγι cal 36 με 12 γρ σκαγια.....δεν μου κανει εντυπωση.....δεν γινεται να φτιαξω
...για μένα μαγκιά είναι και στα τρία πουλιά να πάρεις τα δύο...έστω και με τρείς ντουφεκιές

...για μένα μαγκιά είναι και στα τρία πουλιά να πάρεις τα δύο...έστω και με τρείς ντουφεκιές

Κωστα μου την σημερον ημερα κανεις μας δεν πειναει.....στο κυνηγι παμε γιατι μας αρεσει και οχι για να φαμε......
Τωρα ο καθε ενας μας εχει τις αποψεις του.....εγω ολες τις σεβομαι.....αλλα κυνηγαω οπως εγω θεωρω σωστο
κυνηγι......μπορει να ειμαι ''λαθος''.....δεν αντιλεγω.....οπως νομιζει ο καθε ενας μας κυνηγαει φιλε!!!

Στο κυνηγι δεν υπαρχουν μαγκιες ουτε επειδηξη ουτε νουμερα..ο καθενας κυνηγαει για την παρτη του κ για τους οποιους λογους εχει προτιμησει το κυνηγι σαν χομπι..αλλος μπορει να πηγενει για να ακουει τα σκυλια του να κλαφουνιζουν τον λαγο αδιαφορωντας για το αποτελεσμα,αρκει που καταφερε κ "εβγαλε" καλα "εργαλεια"..
κ οχι για επιδειξη κ φιγουρα στους υπολοιπους..
Εγω εκανα εκεινο,εγω εκανα το αλλο που εσυ δεν μπορεις,εγω ειμαι καλυτερος απο σενα κλπ δεν αρμοζουν στο κυνηγι..σε κανα ποδοσφαιρο κ κανενα μπασκετ ναι..
Νεκρο κ το θηραμα που βληθηκε στα καθιστα νεκρο κ αυτο που βληθηκε σε πτηση..
Θα μου πειτε το πρωτο χτυπηθηκε "μπαμπεσικα" κ πιθανον να εχετε δικιο..
Εγω ωστοσο την δικη μου "αμαρτια" την εχω πει την λεω κ θα την λεω..ΕΑΝ ΤΥΧΕΙ καθιστο στον δρομο μου θα του ριξω..

Δεκτές και σεβαστές όλες οι απόψεις ....αλλά ας πούμε και για κανα φυσίγγι...

Έχει κανείς δοκιμάσει του Ρουμελιώτη κάνα καλό φυσιγγακι για φάσσα?

Από Ρουμελιώτη δοκιμασμένα το 34άρι psb (csb έχει) και το 35άρι psb.
Πολύ καλά και τα δύο , το πρώτο για όλους τους καιρούς και το δεύτερο για πιο αντίξοες συνθήκες.

Κατευθείαν επίθεση φίλε. Σοβαρά το έγραψα. Είσαι μάγκας;;;; πουλα τα όπλα σου κ πάρε μονοκαννο cal 36

Back