Δεν μπορω να ακουω κ να διαβαζω ειρωνιες προς αλλους συναδελφους το θεωρω οτι χειροτερο ειλικρινα σας το λεω..
Πρωτα απο ολα μπορει να αγορασει κ cal 10 για φασσα κ αυτο ειναι δικαιωμα του..
Επισης οσοι γνωριζουν το παιδι θα ηταν πολυ χρησιμο να του ελεγαν καποια πραγματα που προφανως δεν του ειπε κανενας αλλος κ αρα κανει οτι νομιζει οτι του προσφερει μεγαλυτερη σιγουρια.
Η αν ειναι καποιος "εμπειρος" απο την περιοχη που μενει να του πει ελα εδω ρε φιλε να παμε ενα κυνηγι μαζι να δω κ εγω γιατι δεν πεφτουν με τα 36γρ..
θεμα μεγαλυτερης προσκοπευσης δεν υπαρχει γιατι τα 64γρ που πεφτουν σαφως ειναι πιο αργα απο τα 36γρ..αρα κατι αλλο φταιει..μπορει ακομα τα συγκεκριμενα 36γρ να μην του εκατσαν καλα..
Αν παρολα αυτα που θα ακουσει (κ που πιθανων θα δει στην πραξη )δεν θα καταφερουν να του αλλαξουν την ψυχολογια κ κατα συνεπεια την γνωμη τοτε ειναι ελευθερος να ριχνει κ 164γρ..
Αυτη ειναι η ΜΑΓΚΙΑ κ η βοηθεια προς τον συναδελφο κ οχι να τον ειρωνευομαστε κ να προσπαθουμε να τον ρεζιλεψουμε εξαλλου το παιδι ειχε μια απορια που την εξεφρασε χωρις ειρωνιες.. κ που ωφειλουμε ως περισσοτερο εμπειροι να του την λυσουμε ..
Και κατι τελευταιο οταν παμε να ειρωνευτουμε καποιον καλο ειναι να εχουμε στο μυαλο μας πως κ εμεις ξεκινησαμε καποτε κ τι λαθη καναμε..
Φιλικα προς ολους!
Ο άνθρωπος αυτός όπως ειπε και ο freeman, πέραν του αρχικού ποστ, αν εβλεπες και τα σχόλια κατω, θα καταλάβενες πως οχι απλα βοήθεια δεν θέλει, αλλα πούλαγε και τρέλα σε ολα τα σχόλια ανθρώπων που του μιλάγαν σωστά και ήρεμα για τις πιθανές αιτίες των ξεπουπουλιασμάτων στη φασσα, αυτός τους απάνταγε καθετα οτι δεν γινεται να αστοχεί επειδη ασχολειται χρόνια με σκοπευτήριο και ειναι στανταρ το οτι δεν πεφταν λόγο των 36γρ, και πως με τα 56 γρ βρηκε το "φαρμακο".
Οποιος ξεκινάει τώρα τη φάσσα και δει το ποστ του κυρίου αυτου, και ξεκινάει απο το μηδέν, αυριο θα παει σε καταστημα και θα παρει φυσιγγια 56 γρ επειδη ετσι διαβασε, οπότε το να γράφει ο καθενας με τέτοια σιγουρια και να το παιζει γνώστης, δεν επηρεάζει μονο τον εαυτό του στο κυνηγι του, επηρεάζει και τον καθε νεο κυνηγό που θελει να μαθει 2-3 πραγματα πριν τα δει και στην πράξη.
Πρωτο παράδειγμα εγω, οταν αρχισα να κυνηγαω φασσα, μου ειχανε πει η φασσα θελει 4ρι! τελος!
και σαν απειρος εριχνα μονο 4ρια, ολα τα πουλια κατω των 25 μετρων ηταν κιμας! εφαγα 2 σεζόν ετσι και μετα αρχισα να πειραματίζομαι με 6ρι, ακομα και 8 σε ορισμενες περιπτώσεις. Αν δεν ακουγα ομως τα κολημένα μυαλα δεν θα ειχα στο νου μου το "η φασσα θελει 4ρι,τελος".
Τωρα απο εκει και πέρα, οταν βγαινεις στο facebook και λες τετοια πραγματα ΔΗΜΟΣΙΑ, ειναι λογικο να πάρεις απαντήσεις και υποστηρικτικες, και αντίθετες, αλλα και ειρωνικές(που πολλες φορες ειναι απαντήσεις αγανάκτησης με ολα αυτα που βλεπουμε)
"Επίθεση" προσωπική δεν εγινε σε κανέναν, αλλα το να λεμε μονο μπράβο σε αυτά που μας αρέσουν και να μην μιλάμε για ολα τα "στραβα" δεν ειναι λύση, ούτε το θεωρώ νορμαλ.