σου βρηκα την λυση.....http://www.terramare-hunting.gr/epanaliptiki-karabina-recta-tzoumerca.html
Χα χα χα ....τι ειναι αυτό ρε Κώστα ;
σου βρηκα την λυση.....http://www.terramare-hunting.gr/epanaliptiki-karabina-recta-tzoumerca.html
αχχαχαχαχαχα........καραμπινα για τα τζουμερκα............για πολυ σπασιμοοοοοοο......χαχαχαχαχαχαχα κλαιωωωωωΧα χα χα ....τι ειναι αυτό ρε Κώστα ;
Γιάννη τα percorso caccia λες ;εγω χρονια τωρα δουλευα b&p και απο περσι, ειπα πως δεν θα το ξαναβαλω στο οπλο μου. απο τοτε που αλλαξε συσκευασια, κατι παιχτικε, και δεν μαρεσε καθολου. περσι με απογοητευσαν.
και δεν ειναι αυτο? αντε τωρα ψαξε να βρεις φυσιγγια. εχω μια σκεψη να δουλεψω τα γκατσια της νομπελ. αν τα εχει δουλεψει κανεις σε φασσα, ας μου πει την αποψη του.
Είδα σήμερα σε μαγαζί BP F2 long range 36γρ και μου είπε κάποιος, ότι γνωστός του τα ρίχνει σε παπια στην Καλαμάτα και είναι ευχαριστημένος. Είναι λέει για κρύο και υγρασία. Τα είδα σε δεκάδες γύρω στα πέντε και κάτι €.Τα έχει ρίξει κανεις;Στα τέλη Οκτώβρη και τον Νοέμβριο που είμαι στην Ήπειρο τα πρωινά έχει παρα πολύ υγρασία.Εναι μέρες που δεν βλέπεις απο τις ομίχλες. Τα δέντρα στάζουν νερά λες και έβρεχε όλπ το βράδυ.
Κοιτάξτε εδώ τις φωτογραφίες που έχω βάλει με τις ομίχλες και είναι απο καρτέρια τραβηγμένες με το κινητό. http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Θαυμάζοντας.27/page-2
Τα τελευταία χρόνια με τις διβασικές Tecna και Sipe είχα λύσει το πρόβλημα. Δεν ξέρω τι συμπεριφορά θα έχουν τα φυσίγγια που προαναφέραμε Αργότερα προς το μεσημέρι και το απόγευμα οι συνθήκες είναι διαφορετικές.Θα πάρω για δοκιμή και τα RC αλλά και ta b&p που προαναφέραμε.Μακάρι να υπάρξει δυνατότητα δοκιμής στην πράξη και όχι μόνο στα χαρτιά.
Σπύρο είναι αλήθεια οτι τα τελευταία χρόνια ,παντού στην Ηπειρο βλέπω πολλά κουτιά πεταμένα απο GORILLA 34 και 36 γρ. που σημαίνει ότι τα χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο
Δε βαριέσαι ,κουβέντα να γίνεται να ξεμπουκώνουμε λίγο .Αμα έρθει εκεινη η ώρα όλα αυτά είναι στο πίσω μέρος του μυαλού.
Το χειρότερο μου είναι οτι ακόμη δεν έχω φερει το όπλο όπως πρεπι και ειδικά μετά τα περσινά πειράγματα δεν έχω εμπιστοσύνη.Πάνω που είχα κανονίσει να γίνει κάτι έκλεισε και η Μαλακάσα και έμεινα έτσι.Ας ελπίσουμε μέχρι τον Οκτώβρη να γίνει κάτι.
Γιάννη τα percorso caccia λες ;
Κ σε παπια κ στην Καλαματα? .xm.Είδα σήμερα σε μαγαζί BP F2 long range 36γρ και μου είπε κάποιος, ότι γνωστός του τα ρίχνει σε παπια στην Καλαμάτα και είναι ευχαριστημένος. Είναι λέει για κρύο και υγρασία. Τα είδα σε δεκάδες γύρω στα πέντε και κάτι €.Τα έχει ρίξει κανεις;
ναι μητσο.. τα σουπερ γκατσια τα εχω δουλεμενα, αλλα στην παπια. εμεινα ευχαρηστημενος. αλλα τα μπλε δεν τα εχω ριξει. τα δοκιμασε κανεις? εσυ τα εριξες?
και τα νομπλε σπιντ θελω να δω τι κανουν στα 34γρ.
Αν τελικά ανέβω πάνω στις 29 η 30 του μήνα ,μπορει να κάνω παράκαμψη και μα περάσω από το μαγαζί ,αν είσαι εκεί ,να τα πούμε και από κοντά.
και βεβαια να περασεις.. κερναω και εσπρεσο, και πληροφοριες. .shake.
Eγω σε πάπια με πολύ καλά αποτελέσματα σε μακρινές βολές και θερμοκρασίες 3 με 10 βαθμούς. Σε αντίθεση με το αντίστοιχο 34 γρ τα σκάγια εδώ είναι επινικελωμεναΕίδα σήμερα σε μαγαζί BP F2 long range 36γρ και μου είπε κάποιος, ότι γνωστός του τα ρίχνει σε παπια στην Καλαμάτα και είναι ευχαριστημένος. Είναι λέει για κρύο και υγρασία. Τα είδα σε δεκάδες γύρω στα πέντε και κάτι €.Τα έχει ρίξει κανεις;
Πέρσι που τα έριξα στη φάσσα σε Νο 6, τα βρήκα υπερσυγκεντρωτικά με ανοιχτά τσόκ 4*, φυσιολογικά με κλειστά 2*, γρήγορο και με ελαφρά αυξημένη ανάκρουση για την κατηγορία του. Το όπλο μου, βέβαια, είναι δίκανο και ελαφρύ.και τα νομπλε σπιντ θελω να δω τι κανουν στα 34γρ.
Ήταν μια περίοδο, Σαράντο, πριν 4-5 χρόνια, αν θυμάμαι καλά, που η Β&Ρ τα είχε κάνει μαντάρα με τις μπαρούτες στα φυσιγγιά της.Η πλακα ειναι το Φ2,που μπορει και να βρεις αλλη μπαρουτι,οπως μου ετυχε παλιαΕκει που πας να πιστεψεις οτι τα λεφτα σου πιανουν τοπο,τσουπ ερχεται η απογοητευση!Η ιδιογομωση ειναι μονοδρομος