Φυσίγγια για την Φάσσα

εγω χρονια τωρα δουλευα b&p και απο περσι, ειπα πως δεν θα το ξαναβαλω στο οπλο μου. απο τοτε που αλλαξε συσκευασια, κατι παιχτικε, και δεν μαρεσε καθολου. περσι με απογοητευσαν.

και δεν ειναι αυτο? αντε τωρα ψαξε να βρεις φυσιγγια. εχω μια σκεψη να δουλεψω τα γκατσια της νομπελ. αν τα εχει δουλεψει κανεις σε φασσα, ας μου πει την αποψη του.

εγω χρονια τωρα δουλευα b&p και απο περσι, ειπα πως δεν θα το ξαναβαλω στο οπλο μου. απο τοτε που αλλαξε συσκευασια, κατι παιχτικε, και δεν μαρεσε καθολου. περσι με απογοητευσαν.

και δεν ειναι αυτο? αντε τωρα ψαξε να βρεις φυσιγγια. εχω μια σκεψη να δουλεψω τα γκατσια της νομπελ. αν τα εχει δουλεψει κανεις σε φασσα, ας μου πει την αποψη του.
Γιάννη τα percorso caccia λες ;

Στα τέλη Οκτώβρη και τον Νοέμβριο που είμαι στην Ήπειρο τα πρωινά έχει παρα πολύ υγρασία.Εναι μέρες που δεν βλέπεις απο τις ομίχλες. Τα δέντρα στάζουν νερά λες και έβρεχε όλπ το βράδυ.
Κοιτάξτε εδώ τις φωτογραφίες που έχω βάλει με τις ομίχλες και είναι απο καρτέρια τραβηγμένες με το κινητό.
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Θαυμάζοντας.27/page-2
Τα τελευταία χρόνια με τις διβασικές Tecna και Sipe είχα λύσει το πρόβλημα. Δεν ξέρω τι συμπεριφορά θα έχουν τα φυσίγγια που προαναφέραμε Αργότερα προς το μεσημέρι και το απόγευμα οι συνθήκες είναι διαφορετικές.Θα πάρω για δοκιμή και τα RC αλλά και ta b&p που προαναφέραμε.Μακάρι να υπάρξει δυνατότητα δοκιμής στην πράξη και όχι μόνο στα χαρτιά.
Σπύρο είναι αλήθεια οτι τα τελευταία χρόνια ,παντού στην Ηπειρο βλέπω πολλά κουτιά πεταμένα απο GORILLA 34 και 36 γρ. που σημαίνει ότι τα χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο
Δε βαριέσαι ,κουβέντα να γίνεται να ξεμπουκώνουμε λίγο .Αμα έρθει εκεινη η ώρα όλα αυτά είναι στο πίσω μέρος του μυαλού.
Το χειρότερο μου είναι οτι ακόμη δεν έχω φερει το όπλο όπως πρεπι και ειδικά μετά τα περσινά πειράγματα δεν έχω εμπιστοσύνη.Πάνω που είχα κανονίσει να γίνει κάτι έκλεισε και η Μαλακάσα και έμεινα έτσι.Ας ελπίσουμε μέχρι τον Οκτώβρη να γίνει κάτι.
Είδα σήμερα σε μαγαζί BP F2 long range 36γρ και μου είπε κάποιος, ότι γνωστός του τα ρίχνει σε παπια στην Καλαμάτα και είναι ευχαριστημένος. Είναι λέει για κρύο και υγρασία. Τα είδα σε δεκάδες γύρω στα πέντε και κάτι €.Τα έχει ρίξει κανεις;

Γιάννη τα percorso caccia λες ;

ναι μητσο.. τα σουπερ γκατσια τα εχω δουλεμενα, αλλα στην παπια. εμεινα ευχαρηστημενος. αλλα τα μπλε δεν τα εχω ριξει. τα δοκιμασε κανεις? εσυ τα εριξες?

και τα νομπλε σπιντ θελω να δω τι κανουν στα 34γρ.

Είδα σήμερα σε μαγαζί BP F2 long range 36γρ και μου είπε κάποιος, ότι γνωστός του τα ρίχνει σε παπια στην Καλαμάτα και είναι ευχαριστημένος. Είναι λέει για κρύο και υγρασία. Τα είδα σε δεκάδες γύρω στα πέντε και κάτι €.Τα έχει ρίξει κανεις;
Κ σε παπια κ στην Καλαματα? .xm.
Ωραιο φυσιγγι ειναι, ωραια εικονα στον πινακα κ σε διατρηση αν κ εγω δεν το συμπαθησα ποτε...

• Like
Reactions: jnp
Γεια σου φίλε Παύλο..Χαίρομαι ιδιαίτερα που μπήκες αμέσως στο νοημα;)
Εγω προτείνω το 34αρι που το εχω δοκιμάσει και εσύ το 35αρι που πάλι το εχεις δοκιμάσει..:)

ναι μητσο.. τα σουπερ γκατσια τα εχω δουλεμενα, αλλα στην παπια. εμεινα ευχαρηστημενος. αλλα τα μπλε δεν τα εχω ριξει. τα δοκιμασε κανεις? εσυ τα εριξες?

Γιάννη αυτά έριχνα τα τελευταία 4 με 5 χρόνια. Όταν τα πρωτοδοκίμασα με κέρδισαν με την πρώτη.Απόλυτα ευχαριστημένος ,όμως.....πέρσι τον Δεκέμβρη και με φυσίγγια φρεσκοαγορασμένα ,είδα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.Οι συνθήκες βέβαια -8 και υγρασία στα μέγιστα.Δύσκολη κατάσταση.Δεδομένου οτι οι ντουφεκιές που έκανα εκείνο το διάστημα ήταν μετρημένες μια και πουλιά δεν υπήρχαν.Όμως διαβάσαμε ότι από πέρσι έγιναν αλλαγές στην Tecna.
Δεν ξέρω αλλά προβληματίστηκα πολύ.Πάντως τα χρόνια αυτά έμεινα πολύ ικανοποιημένος και για να είμαι ειλικρινής τον Νοέμβρη θα ξεκινήσω πάλι μ αυτό για να δω ξανά την συμπεριφορά του και να έχω μια πιο σαφή εικόνα.
Αν τελικά ανέβω πάνω στις 29 η 30 του μήνα ,μπορει να κάνω παράκαμψη και μα περάσω από το μαγαζί ,αν είσαι εκεί ,να τα πούμε και από κοντά.

Αν τελικά ανέβω πάνω στις 29 η 30 του μήνα ,μπορει να κάνω παράκαμψη και μα περάσω από το μαγαζί ,αν είσαι εκεί ,να τα πούμε και από κοντά.

και βεβαια να περασεις.. κερναω και εσπρεσο, και πληροφοριες. .shake.

και βεβαια να περασεις.. κερναω και εσπρεσο, και πληροφοριες. .shake.

Καλός ο εσπρέσο αλλά και οι πληροφορίες ....καλύτερες .sarcastic.
Το θέμα ειναι οτι τι να τις κάνεις τις πληροφορίες αν δεν μπορείς να είσαι εκει οταν πρέπει.

Eγω σε πάπια με πολύ καλά αποτελέσματα σε μακρινές βολές και θερμοκρασίες 3 με 10 βαθμούς. Σε αντίθεση με το αντίστοιχο 34 γρ τα σκάγια εδώ είναι επινικελωμενα

Πέρσι που τα έριξα στη φάσσα σε Νο 6, τα βρήκα υπερσυγκεντρωτικά με ανοιχτά τσόκ 4*, φυσιολογικά με κλειστά 2*, γρήγορο και με ελαφρά αυξημένη ανάκρουση για την κατηγορία του. Το όπλο μου, βέβαια, είναι δίκανο και ελαφρύ.

Η πλακα ειναι το Φ2,που μπορει και να βρεις αλλη μπαρουτι,οπως μου ετυχε παλια.big smile.Εκει που πας να πιστεψεις οτι τα λεφτα σου πιανουν τοπο,τσουπ ερχεται η απογοητευση!Η ιδιογομωση ειναι μονοδρομος.well done.
Ήταν μια περίοδο, Σαράντο, πριν 4-5 χρόνια, αν θυμάμαι καλά, που η Β&Ρ τα είχε κάνει μαντάρα με τις μπαρούτες στα φυσιγγιά της.
Είχα διαβάσει ότι το εργοστασιο παραγωγής πυρίτιδων της Β&Ρ στη Ιταλία, καταστράφηκε από πυρκαγιά και για ένα διάστημα η παραγωγή πυρίτιδων γινόταν σε εργοστασια, κυρίως, χωρών της ανατολικής Ευρώπης και 'κει ''χαθηκε η μπάλα'', μπορεί να έπεσες στην περίπτωση.
Πάντως τα τελευταία χρόνια, όσες φορές ''έσφαξα'' τα συγκεκριμένα φυσίγγια, πυρίτιδα F2 βρήκα.

To beretta extrema 36gr-42gr semi,έχουν συγκεντρωτηρα κλειστου τύπου
Ιδανικό για μεγάλες αποστάσεις(σύμφωνα με την διαφήμιση της μπερετα)
Τώρα πως ακριβώς λειτουργεί δεν ξέρω..Ούτε και για ποιές αποστάσεις προορίζεται.. ίσως ειναι παρόμοιος με της nsi..
ΥΓ νομίζω με το μπερετα 36γρ είχε μείνει ευχαριστημένος και ο κ.Στελιος.

Πραγματικά θα αξίζει μια δοκιμή στον πίνακα..Να δούμε σε ποιές αποστάσεις θα ειναι κατάλληλο για χρήση..Γιατί πιστεύω οτι με ντεμι στα 25-30μ. Ίσως πάρουμε πολυ κλειστες τουφεκιες..

Back