Mafia Calabria
Moderator
Ο μόνος που τα είδα είναι αυτός πάρε ένα τηλ να βεβαιωθεις. http://www.verikakis.gr/προϊόν/238/chedditejk6
Οκ! Θα τα πουμε πιο μετα!Ωραια,θελω ενα 4,ενα 5 και ενα 6!
Δες τι εχει και σε ποια τιμη και ενημερωσε με φιλε Γιαννη!
Σ´ευχαριστω προκαταβολικα!
Του καλκαντζακου ειναι τα 34γρ.,εγω ψαχνω τα 36γρ.και ο καλκαντζακος τα εχει στο online shop 11.20 €.
Τιποτα Βαγγελη απλα τα ειχα δει και μολις τα εβαλες τα θυμηθηκα,μιας και τα ειχα ριξει και εγω παλια,πολυ παλια θα ελεγα..αλλα δεν τα θυμαμαι πως ηταν.το 34 σε 5αρι το εχω ριξει στον πινακα και ηταν αρκετα καλο..καπου θα το εχω φωτο αν το βρω θα το βαλω..Βαγγελη εννοειτε εστω και ενα κουτακι αν θες για δοκιμη,μην διστασεις να μου το πεις..
Τιποτα Βαγγελη απλα τα ειχα δει και μολις τα εβαλες τα θυμηθηκα,μιας και τα ειχα ριξει και εγω παλια,πολυ παλια θα ελεγα..αλλα δεν τα θυμαμαι πως ηταν.το 34 σε 5αρι το εχω ριξει στον πινακα και ηταν αρκετα καλο..καπου θα το εχω φωτο αν το βρω θα το βαλω..Βαγγελη εννοειτε εστω και ενα κουτακι αν θες για δοκιμη,μην διστασεις να μου το πεις..
εγω παντως ενω τα rc32 kai ta rc1 μου αρεσουν τα rc4 caccia serie oro 35gr δεν μου αρεσαν καθολου δεν ξερο εσεις πως τα εχεται βρειΗ rc βγαζει το rc picione 36gr για φασσα αλλα μαλλον δεν υπαρχει στην ελλαδα!πιστευω οτι θα ξυριζει!
οσο για το rio pichon36 εριξα εχθες φασσα τραβερσατη στα 45 μετρα ξερη!πολυ καλο για μακρινες αποστασεις!
Η υπεροχή στις μακρινές ντουφεκιές ρε παιδιά του RIO PICHON, που σύμφωνα με τις άριστες εντυπώσεις σας σίγουρα έχει, σε σχέση με το RIO GAME LOAD 36gr (για να πάρω ένα φυσίγγιο της ίδιας εταιρίας, στα ίδια γραμμάρια σκαγιών), που νομίζεται οφείλεται?Η rc βγαζει το rc picione 36gr για φασσα αλλα μαλλον δεν υπαρχει στην ελλαδα!πιστευω οτι θα ξυριζει!
οσο για το rio pichon36 εριξα εχθες φασσα τραβερσατη στα 45 μετρα ξερη!πολυ καλο για μακρινες αποστασεις!
Μέχρι πριν 2 χρονιές που το έριχνα, ήταν μαλακό για το βάρος γόμωσης του, συγκεντρωτικό και με πολύ καλή φονικότητα, τουλάχιστον μέχρι τους 0 βαθμούς C.εγω παντως ενω τα rc32 kai ta rc1 μου αρεσουν τα rc4 caccia serie oro 35gr δεν μου αρεσαν καθολου δεν ξερο εσεις πως τα εχεται βρει
Βγαινουν και 36 gr! Φαινονται ποιοτικα!Τα έχει ό Καλκατζακος πρώτη φορά τα βλεπω.
image url upload
Ναι Γιάννη, τα 36 θα ναι ότι πρέπει και για πέρδικα θα ναι καλά δοκιμάστε τα να μας πείτε.Βγαινουν και 36 gr! Φαινοντε ποιοτικα!