Έχεις κι'απ'αυτά ....;
Έχεις κι'απ'αυτά ....;
Ολα τα πουλια δεν ειναι ιδια42 πόντους μήκος και ίδιο φτέρωμα με το περιστέρι?
Έχεις κι'απ'αυτά ....;
Bάλτο παρουσίαση κ.Νίκο .ΜΒΧ36 ;Αυτο το εχω σφαγμενο....και ριγμενο σε στοχο . Μαλλον ο φιλος ο Βασιλης ( gvp900 ) μου το ειχε στειλει.!!!
Βασίλη ο φίλος ζήτησε φυσιγγιο για φασσα σε κοντινές προς μεσαίες αποστάσεις, που για μένα μεταφράζεται στα 20-30 μέτρα,εξου και η απάντηση μου. Πολλές φορές και εγώ τουφεκαω σε αυτά τα μέτρα φασσες στο βουνό όντως..Σε αυτές τις αποστάσεις 20-30μ (δεν την είχα υπόψη) πρέπει να ψάξεις για να βρεις φυσίγγι που ΔΕΝ δουλεύει.
#5 #6 #7 πάρε ότι θες.
Να και ένας που τουφεκάει φάσσες σε λογική απόσταση ...
Έως κ 25 +μέτρα 34 γρ.ν8 θάνατος στη φάσσα
Bάλτο παρουσίαση κ.Νίκο .ΜΒΧ36 ;
Έτσι σε θέλω ... knockdown power όχι χαρτοπόλεμο ...Για 20-30 μέτρα πας και με nsi 206 N6-7X32.
Όταν πας για κυνήγι φάσσας (ακόμα και κοντά να είναι) δεν πας ποτέ με 1 φυσίγγι.Βασίλη ο φίλος ζήτησε φυσιγγιο για φασσα σε κοντινές προς μεσαίες αποστάσεις, που για μένα μεταφράζεται στα 20-30 μέτρα,εξου και η απάντηση μου. Πολλές φορές και εγώ τουφεκαω σε αυτά τα μέτρα φασσες στο βουνό όντως..
Είναι αξιόπιστα αυτά, ή μόνο φιγούρα και εμφάνιση;
https://www.gorillashoots.gr/34gr.phpΌταν πας για κυνήγι φάσσας (ακόμα και κοντά να είναι) δεν πας ποτέ με 1 φυσίγγι.
Κανόνας για εμένα Κώστα.
Μπορεί η παρτίδα, μπορεί 2-3 μαλάκες, μπορεί τα πουλιά να μπαίνουν στραβά ή ψηλά ή να χρειαστεί να αλλάξεις μέρος κτλ
Τα 20-30μ είναι μια απόσταση που την έχουν όλα τα φυσίγγια.
Αν δεν την έχουν, δεν είναι φυσίγγια κυνηγιού αλλά κρότου.
Για δώσε μια φωτό από τα φυσίγγια που λες να πάρω ένα κουτάκι ... ποιός τα βγάζει αυτά ?
Δοκιμασμένο ρεκυνηγούσα μπεκάτσα με 34 ν.8 Ντιάνα ισπανικό στα 25 μέτρα φασσα ,έπεσε σε ντουβαρι
Ρε φίλε έλεος πνίγηκα με τον καφέΔοκιμασμένο ρεκυνηγούσα μπεκάτσα με 34 ν.8 Ντιάνα ισπανικό στα 25 μέτρα φασσα ,έπεσε σε ντουβαρι
Να είσαι καλά να γελάςΡε φίλε έλεος πνίγηκα με τον καφέ
Speed 34,gorilla 34,Ρουμελιώτης 34,imperial 34 ,lambro mple 34 ,zotos 34.Εννοεις το r/c 34. Γιατι αλλα εξαιρετικα δεν νομιζω να υπαρχουν. Αν εχεις δοκιμασει καποιο και εχεις εντυπωσιαστει ριξε ιδεα να δω τι θα κανω
Ωραία σελίδα ,επιμελημένη με αρκετές πληροφορίες .
Φιγούρα -εμφανιση -αρχοντια!Την αξιοπιστία δεν την ξέρωΕίναι αξιόπιστα αυτά, ή μόνο φιγούρα και εμφάνιση;
Με μπαρουτι σουπερ ειναι αυτα?
Με μπαρουτι σουπερ ειναι αυτα?