Φυσίγγια για την Φάσσα

Δεν καταλαβαίνω ποτέ κάνει πλάκα και πότε μιλάει σοβαρά ο συγκεκριμένος αλλά και αυτο που είπε δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είπα εγώ εγω μίλησα προσωπικά δεν είπα ότι δεν πρέπει να τα χρησιμοποιεί οποίος θέλει και για να πω και κάτι περίεργο ναι έχω φίλο που πάει με 10αρια στη φάσα αλλά τους ρίχνει στα 15 μέτρα και μετά αντε φαε αυτό το πουλί
Ε καλα οκ αλλα αμα σκεφτομαστε με τι βαραμε για να μην εχει σκαγια θα πηγαινουμε με τοξο...(παρεπιπτοντως πολυ ωραιο το κυνηγι με τοξο πολυ θεαματικο ειδικα σε φασιανο που ειχα δει)

Ε καλα οκ αλλα αμα σκεφτομαστε με τι βαραμε για να μην εχει σκαγια θα πηγαινουμε με τοξο...(παρεπιπτοντως πολυ ωραιο το κυνηγι με τοξο πολυ θεαματικο ειδικα σε φασιανο που ειχα δει)
Και εσύ τώρα παρερμηνευεις αυτά που λέω δεν θα πάρει τα ίδια σκάγια με ένα 8 και τα ίδια με ένα 10 δεν μπορώ να το αναλύσω περισσότερο

Και εσύ τώρα παρερμηνευεις αυτά που λέω δεν θα πάρει τα ίδια σκάγια με ένα 8 και τα ίδια με ένα 10 δεν μπορώ να το αναλύσω περισσότερο
Οχι δεν καταλαβες και εμενα μου την δινει να βρισκω πολλα σκαγια αλλα πχ το 8 δεν θα ηταν καπως υπερβολικο για τσιχλα πχ? Δεν ξερω ερωτηση κανω...

Υπερβολικό τι σημαίνει ,? υπερβολικό μπορεί να είναι και ένα 28 Άρι συγκεντρωτικό στα ορτύκια μπορεί να τα χαλάει το χω πάθει .Επομένως όλα είναι χρήσιμα αρκεί να τα χρησιμοποιείς εκεί και όπως πρέπει το 10/11/12 μπορεί να εξυπηρετεί στα πολύ πυκνά στις δύσκολες κοντινές μπηχτες ,εάν δεν εξυπηρετούσε καθόλου θα είχε σταματήσει να υπάρχει .Απλά ο καθένας ανάλογα το πώς κυνηγά και τι απαιτήσεις έχει διαλέγει προσωπικά εγώ ρίχνω 9αρια και αν κατέβω πάω στο 6 αρι και κάτω δεν μου αρέσουν τα άλλα νουμ και ας έχω ρίξει από όλα .Απλά τα πολυ ψιλά σκακια σε κοντινή απόσταση και ντουφεκιες που σου δίνουν δυνατότητα να καλό σημαδέψεις κάνουν το πουλί κόσκινο πράγμα που δεν χρειάζεται άποψη μου .

Οχι δεν καταλαβες και εμενα μου την δινει να βρισκω πολλα σκαγια αλλα πχ το 8 δεν θα ηταν καπως υπερβολικο για τσιχλα πχ? Δεν ξερω ερωτηση κανω...
Λοιπόν φίλε Θοδωρη. Εγώ προσωπικά κυνηγάω πάντα με 8αρι. Δεν μειονεκτεί πουθενά. Ίσα ίσα έχει πλεονεκτήματα. Φίλε Σταύρο μην παρεξηγησε, γιατί όντως ο παίκτης αυτός είναι της πλάκας

Λοιπόν φίλε Θοδωρη. Εγώ προσωπικά κυνηγάω πάντα με 8αρι. Δεν μειονεκτεί πουθενά. Ίσα ίσα έχει πλεονεκτήματα. Φίλε Σταύρο μην παρεξηγησε, γιατί όντως ο παίκτης αυτός είναι της πλάκας
Της πλαααααακας ο Άλεξ????
Θα σφαγουμει να ξέρς‼️

Τολη....να σοβαρευτουμε λιγο φιλε ??? Σωστος κυνηγος δεν παει στην Φασσα με Ν8 -9 οπως δεν παει και
στην τσιχλα με Ν5 -6 σκαγια....
Τυχερες τουφεκιες ολοι εχουμε κανει με διαφορετικο Νρο σκαγια σε θηραματα...αλλα οπως προειπα
καθαρα τυχερες....τουφεκιες !!
Αν συνεχισεις ετσι...τα μαλλια μου θα τα χασω φιλε!! :D
Νικο απο αναγκη πηγα και μεχρι τα 30 τις τσαλακωνει το 10 με καλο καιρο αν θελετε δωκιμαζετε κανονικα για να παω για φασσες παω με 4-5νο οπιος το δωκιμασει ας μου πει μετα εδω δε την εχουμε και για τοσο δυσευρετη τη φασσα

Νικο απο αναγκη πηγα και μεχρι τα 30 τις τσαλακωνει το 10 με καλο καιρο αν θελετε δωκιμαζετε κανονικα για να παω για φασσες παω με 4-5νο οπιος το δωκιμασει ας μου πει μετα εδω δε την εχουμε και για τοσο δυσευρετη τη φασσα
Με 10άρια δεν έχω πάει ποτέ για φάσσα.
4-5-6.
Δεν βλέπω όμως τον λόγο να μην πέφτουν με 10άρια στα 20-30m με καλό καιρό.
Την τελευταία της τράβηξα ένα 6άρι magnum (για να τα ξεφορτωθώ) και της έκοψα το ένα φτερό. :)
Απόσταση 15-20m.

Γι'αυτο κανετε ''μαγκιές''.....τις εχετε πολλες....Και εαν περασει στα 15-20 μετρα....μετα τι θα μασας σκαγια ??
Θεωρω οτι το Ν5 δεν σου δινει ποτε τραυματισμενα πουλια....αυτο σου λεω...και το ξερεις φιλε !!!

Καθόλου υπερβολα φίλε μου αντίθετα προτιμότερο σε πολλές περιπτώσεις όπως τώρα στα μπασιματα η σε δύσκολες μέρες του χειμώνα η όταν πας σε ένα καρτέρι που δεν έχει πουλιά και θα πρέπει να ρίξεις στα 3 4 που θα περάσουν στα 40 μέτρα το 10αρι είναι θανατηφόρο στις μαύρες και στο ξηλωτο αλλά να μου λείπει αφού κάνει τα πουλιά άχρηστα οποίος δεν έχει αυτό το κόλλημα ας βάλει και 12 αρι όπως βολευετε ο καθείς

Και εγώ ο καλύτερος φασας που ξέρω χρησιμοποιεί πολύ το 10 αρακι αλλά αυτός τους ρίχνει στα 20 μέτρα

Ρε παιδια μια φορα ειχα μονο δεκαρια και τις περιλαβα δεν ειχα αλλα και οι φασσες στρωμενες τι να εκανα δεν αγοραζω δεκαρια λεμε για φασσα ουτε και το προτεινω αλλα αμα εχω μονο 12 θα παω παλι με αυτα

Γι'αυτο κανετε ''μαγκιές''.....τις εχετε πολλες....Και εαν περασει στα 15-20 μετρα....μετα τι θα μασας σκαγια ??
Θεωρω οτι το Ν5 δεν σου δινει ποτε τραυματισμενα πουλια....αυτο σου λεω...και το ξερεις φιλε !!!
Βρε νικο ναι με 5 αρι κυνηγαω αλλα ειναι που εχουμε καμποσες και καμια ευκαιρια ξεπετα ετυχε κκαι αυτο αλλα με καλο καιρο εχω τυχει και με 3 αρια να μη σκωτονοντε με μειον 24 ουτα στα 25 τι να κανουμε

Με 10άρια δεν έχω πάει ποτέ για φάσσα.
4-5-6.
Δεν βλέπω όμως τον λόγο να μην πέφτουν με 10άρια στα 20-30m με καλό καιρό.
Την τελευταία της τράβηξα ένα 6άρι magnum (για να τα ξεφορτωθώ) και της έκοψα το ένα φτερό. :)
Απόσταση 15-20m.
ετσι ρε πιο φτερο ηταν να σε πω που θες καστ στο κοντακι αχαχαχ

Back