Φυσίγγια για την Φάσσα

Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ούτε με ενδιαφέρει τι λέει εγώ μιλάω με αυτά που έχω δει και να ξέρεις ότι οι συγκεκριμένοι ειναι πολύ μυστικό πάθεις σιγά μην άφηναν τον καθένα να λέει τα μυστικά τους
Αν δεν ξέρεις τον θρύλο γομωτη κι έναν απ τους κορυφαίους παγκοσμιους τότε δεν ξέρεις τιποτα.Ο ορλαντι και ο chiko bornaghi είναι οι top γομωτες στην Ευρώπη.. Ο ορλαντι λοιπόν στο παρελθόν είχε αναφέρει πως η rc παίρνει πυρίτιδες απ τη Νόμπελσπορτ και συγκεκριμένα το best seller τους το rc 4 oro φέρει πυρίτιδα tecna..Τωρσ εσύ μπορείς να λες ότι έχει sidna, η mb36 η f2.. Οτι θες.. Εξάλλου οι γνώμες είναι για να υπάρχουν εγώ μιλώ με γεγονότα κι όχι αερολογίες.. Τώρα τι ποσότητα τέκνα έχει δε το γνωρίζω όπως κ αν έχει ακόμα Τεκνα.

παιδες καλησπερα,να σας ζαλισω λιγο με καποιο θεμα που ταλανιζει τον κουμπαρο μου και συγκυνηγο μου εδω και 3 χρονια?λοιπον θα ειμαι συντομος γιατι η υποθεση αυτη εχει καταναλωσει ωρες επι ωρων συζητησεις..1ον.ειναι πολυ καλο ντουφεκι σε τσιχλα τρυγονι,2ον ριχνει ιδιογομωση,3ον βασικο οπλο beretta390,4ον στην φασα σχεδον 100% αποτυχια,με δικα του φυσιγγια,με εταιρειας δεν δοκιμαζε ,τωρα του γυρισε,που δεν κατεβασε πουλι,5ον πολλα πουλια ξεφτερισμενα,το τσοκ ειναι 2αστρα...η αποψη μου οπως και του το ειπα ειναι .η φταινε τα φυσιγγια,η εσυ,θα ξεκινησει με τα φυσιγγια εμποριου,εγω πιστευω οτι ειναι πισω απο τα πουλια,ριχνει αρκετα αργα στο θηραμα....σημερα μου ειπε οτι θα αλαξει οπλο..οτι οι αυλοι φταινε ,κλπ κλπ δεν συνεργαζονται οι νεες πυριτιδες κλπ κλπ με τα παλια οπλα.....θελω να τον βοηθησω γιατι εχει φαει πολυ πικρα..ακουω γνωμες!!
Το οπλο αυτό βγάζει τρομερές ντουφεκες με την ιδιογωμοση απογειονεται κυνηγάει με πολύ στενό τσοκ εγώ με 4 σάρι περνο πολύ μακρινά πουλια κάτι κάνη λάθος τεστ που ρίχνει έχει κάνη

αρχισε μια μλκια πριν 3 χρονια να πειραζει τα οπλα ,κλισεις ,και τετοια,ηταν μετριος προς το καλος πριν αρχισει αυτα,πηγε σε δασκαλο περσυ να του πει τι κανει λαθος το μονο που του ειπε οτι σφιγγει υπερβολικα την παπια,στο σκοπευτηριο ειναι πολυ καλος.....δεν ειναι φρεσκος στην φασα,10 χρονια την κυνηγαει,ναι με το ιδιο κυνηγαει,την beretta,μεχρι λειζερ πηρε το ποιο ειναι χρησιμο αρκετα,τιποτα καμμια βελτιωση....
Να μην το ψάχνει τόσο πολύ πες του.
Να πάρει κανένα καλό φυσίγγι εμπορίου και να βάζει πολύυυυυ προσκόπευση αν ρίχνει μακρυά.

Το όπλο λογικά ρίχνει ίσια.
Ας το τσεκάρει.

Όσο έγραφα, έκανες σχόλιο και απαντήσαμε το ίδιο... Με συγχωρείς!
Τι να σε συγχώρεσω δεν είμαι παπάς απλά προσπαθούμε να βοηθήσουμε το φίλο ή λύση είναι κάτι απλο και για αυτό όλοι σκεφτόμαστε το ιδιο αν δεν έχει κάνει το τουφέκι να στέλνει τα σκαγια αλλού αντ αλλού αλλά δεν νομίζω γιατί λέει ότι σε τσίχλες και τρυγωνια τα πάει μια χαρά

Αν δεν ξέρεις τον θρύλο γομωτη κι έναν απ τους κορυφαίους παγκοσμιους τότε δεν ξέρεις τιποτα.Ο ορλαντι και ο chiko bornaghi είναι οι top γομωτες στην Ευρώπη.. Ο ορλαντι λοιπόν στο παρελθόν είχε αναφέρει πως η rc παίρνει πυρίτιδες απ τη Νόμπελσπορτ και συγκεκριμένα το best seller τους το rc 4 oro φέρει πυρίτιδα tecna..Τωρσ εσύ μπορείς να λες ότι έχει sidna, η mb36 η f2.. Οτι θες.. Εξάλλου οι γνώμες είναι για να υπάρχουν εγώ μιλώ με γεγονότα κι όχι αερολογίες.. Τώρα τι ποσότητα τέκνα έχει δε το γνωρίζω όπως κ αν έχει ακόμα Τεκνα.
Θα μιλήσεις με γεγονότα όταν σφάξεις φυσίγγι και το παρουσιάσεις το γομωτης δεν μου λέει τίποτα

Θα μιλήσεις με γεγονότα όταν σφάξεις φυσίγγι και το παρουσιάσεις το γομωτης δεν μου λέει τίποτα
Τονίζω για χιλιοστή φορά ότι τώρα δε ξέρω τι έχουν μέσα, μιλάω για το παρελθόν που είχαν tecna.. Για να μην υπάρχουν όμως παρεξηγήσεις όταν βρω χρόνο θα ανεβάσω φώτο με την πυρίτιδα τους, να μας πουν οι έμπειροι τι πυριτιδα είναι..

Τονίζω για χιλιοστή φορά ότι τώρα δε ξέρω τι έχουν μέσα, μιλάω για το παρελθόν που είχαν tecna.. Για να μην υπάρχουν όμως παρεξηγήσεις όταν βρω χρόνο θα ανεβάσω φώτο με την πυρίτιδα τους, να μας πουν οι έμπειροι τι πυριτιδα είναι..
Θα εσφαζα τώρα αλλά τα λυπάμαι

Παναγιώτη με ποια έχεις μείνει ικανοποιημένος για αυτό τον καιρό και αργότερα με τα κρύα;
Με το NSI SPEED σε όλες της καιρικές συνθήκες και για ποιο κρύο με το biturbo 38. Σε νορμαλ καιρό έχω μείνει και ευχαριστημένος με τα R12 του δορκα αλλά προτιμώ τα speed. Τα b&p δεν τα προτιμώ γιατί με έχουν κρεμάσει αρκετές φορές λόγο ότι δεν έχουν σταθερή ποιότητα αλλά είναι φωτιά αλλά δεν πάνε στον ίδιο τύπο φυσιγγίου. Και μιλάω για υδρόβιο αλλά είναι δίκη μου άποψη πιθανών εμένα να μην μου κάθισαν καλά. Τώρα έχω πάρει να δοκιμάσω τα alecroris club duck 33gr όπως και τα RIO BLACK 36gr.

Με το NSI SPEED σε όλες της καιρικές συνθήκες και για ποιο κρύο με το biturbo 38. Σε νορμαλ καιρό έχω μείνει και ευχαριστημένος με τα R12 του δορκα αλλά προτιμώ τα speed. Τα b&p δεν τα προτιμώ γιατί με έχουν κρεμάσει αρκετές φορές λόγο ότι δεν έχουν σταθερή ποιότητα αλλά είναι φωτιά αλλά δεν πάνε στον ίδιο τύπο φυσιγγίου. Και μιλάω για υδρόβιο αλλά είναι δίκη μου άποψη πιθανών εμένα να μην μου κάθισαν καλά. Τώρα έχω πάρει να δοκιμάσω τα alecroris club duck 33gr όπως και τα RIO BLACK 36gr.
Ευχαριστώ Παναγιώτη. Το speed το ρίχνω και εγώ και όντως είναι εξαιρετικό. Τελευταίο δείγμα το περασμένο Σάββατο σε μια φάσσα που ξεράθηκε σε πολύ μακρινή απόσταση σε συνθήκες πρωινής υγρασίας με ομίχλη.
Το biturbo 38 δεν έτυχε να το ρίξω,αλλά ακούω καλά λόγια και από άλλους.

Αν τουφεκάς καλά δεν φέρνεις σκορ μηδέν με λάθος τσοκ.
Τα πουλιά τα είδες εσύ (άσε τι λέει αυτός) ? ήταν μακρυά ή κοντά ή πουθενά δεν μπορεί να χτυπήσει ?
δεν παιρνει ουτε κοντα ουτε μακρυα,εδω εναι το θεμα,τον βλεπω 3 χρονια τωρα...

το παλευει ,τον αγαπαω και θελω να τον βοηθησω..κυνηγαμε πολλα χρονια μαζι.
Δεν έχω ακούσει ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο ‼️κουφό εντελώς.....πες του όμως ότι υπάρχουν κ χειρότερα,είναι ένας που ώρες ώρες ,δεν ρίχνει καν στα παπια,για να μη διαταράξει την μαγεία❓(εγώ😎)ώρες ώρες....

Back