Φυσίγγια για την Φάσσα

Αυτα RC δεν μου καθίσανε ποτε αν και δεν έριξα πανω απο τo RC32 δεν μου αρεσαι αυτό και ετσι δεν το ρίσκαρα. οταν ενα φυσίγγι δεν εχει σταθερή συνταγή ειναι δύσκολα αλλεσ ταχύτητες αλλες κατανομές άλλες επιδώσεις.
Έχεις ένα μεγάλο δίκιο...
Παρόλα αυτα όσες φορές τα χειρίστηκα δεν με αφησαν παραπονεμενο παρα της αλλαγές..
Ομοίως και τα rc2 34γρ...

View attachment 59420μπαρούτι από rc 4 oro... Τι έγινε ρε μάγκες πεντακόσιες φορές αλλάζει πυρίτιδα.. Πάντως σε τουφεκια εδώ κ χρόνια δε με πρόδωσαν ποτέ μα ποτέ..
Ειναι πολλα χρονια που αιωρείται μια φήμη που λέει ότι της βάφει για να μπερδευει τον ανταγωνισμο...
Ωστόσο κ ετσι να ήταν βλέπουμε ότι σχήμα τους αλλάζει.....
Μόνο αυτή ξέρει...
Και αν όντως ισχυει αυτο τότε κ η εταιρία που την προμηθευει πυριτιδες δεν προκειται να "μαρτυρήσει" τίποτα.....

Δεν έχω ιδέα.. Αλλος λέει. Psb2 άλλος aquilla.. Μπερδεύτηκα.
Άδικα προβληματίζεσαι....
Και στα ιταλικά φορουμ θα δεις ότι ο καθένας λέει τα δικά του για τις πυριτιδες που βάζει η RC...

Αρη ειναι λιγο δύσκολο το 4 στην φασσα εξαρτάτε που την κυνηγάς εγω θα προτιμούσα 3* Και Νο 5 σκάγια. και εξαρτάτε και τη 4* είναι γιατί αν έχεις ενα βελτιωμένο η ενα kicks εχει άλλη τουφεκιά απο το μαμά τσοκ.
Όλα εξαρτώνται από τον τόπο... Εγώ που το έχω δοκιμάσει αρκετά το θεωρώ πολύ αποδοτικό γενικά ειδικά αν τουφέκας μέχρι 35 μέτρα στις βοσκές... Πιο πολύ από ανασφάλεια σφίγγουμε τσοκ στη φάσσα, κ εγώ το κάνω, αλλά αν είναι πιασμένα τα πουλιά δουλεύει καλά... Βασική προϋπόθεση είναι να αποδίδουν κιόλας τα αναμενόμενα τα 4 άστρα, να μην λέει ic το τσοκ κ να είναι 1,5/10

Αυτα RC δεν μου καθίσανε ποτε αν και δεν έριξα πανω απο τo RC32 δεν μου αρεσαι αυτό και ετσι δεν το ρίσκαρα. οταν ενα φυσίγγι δεν εχει σταθερή συνταγή ειναι δύσκολα αλλεσ ταχύτητες αλλες κατανομές άλλες επιδώσεις.
Τα RC είναι από τα πιο σταθερά φυσίγγια που έχω ρίξει αν και λένε κάποιοι ότι αλλάζουν μπαρούτια δεν φαίνεται στο τελικό προϊόν

Έχεις ένα μεγάλο δίκιο...
Παρόλα αυτα όσες φορές τα χειρίστηκα δεν με αφησαν παραπονεμενο παρα της αλλαγές..
Ομοίως και τα rc2 34γρ...

Ειναι πολλα χρονια που αιωρείται μια φήμη που λέει ότι της βάφει για να μπερδευει τον ανταγωνισμο...
Ωστόσο κ ετσι να ήταν βλέπουμε ότι σχήμα τους αλλάζει.....
Μόνο αυτή ξέρει...
Και αν όντως ισχυει αυτο τότε κ η εταιρία που την προμηθευει πυριτιδες δεν προκειται να "μαρτυρήσει" τίποτα.....

Άδικα προβληματίζεσαι....
Και στα ιταλικά φορουμ θα δεις ότι ο καθένας λέει τα δικά του για τις πυριτιδες που βάζει η RC...
Χρονιά το ρίχνω με πολύ καλά αποτελέσματα. Νταξει στο πολύ κρύο πάμε τέκνα στα 38 η 40 αλλά το να κάνει τόσες αλλαγές στη πυρίτιδα δεν την τιμάει σαν εταιρεία..

Τecna είναι?
Όχι βέβαια.. Ουτε στο φίλο ανέβασε 2 φώτο είναι τέκνα. Εκεί έχουμε. Άλλο χαρμάνι.. Είχαν κ τέκνα μια περίοδο. Το είχα ανάφερει.. Κάνει αλχημείες τελικά αλλά δε με πρόδωσαν ποτέ.. Ισως η δοσολογίες να είναι ικανοποιητικες ενώ σε άλλες μάρκες να κάνουν τσιγκουνιά στη πυρίτιδα.

Όχι βέβαια.. Ουτε στο φίλο ανέβασε 2 φώτο είναι τέκνα. Εκεί έχουμε. Άλλο χαρμάνι.. Είχαν κ τέκνα μια περίοδο. Το είχα ανάφερει.. Κάνει αλχημείες τελικά αλλά δε με πρόδωσαν ποτέ.. Ισως η δοσολογίες να είναι ικανοποιητικες ενώ σε άλλες μάρκες να κάνουν τσιγκουνιά στη πυρίτιδα.
Το ξέρω ότι δεν είναι τέκνα σε πειράζω ότι και να χρησιμοποιούν το αποτέλεσμα είναι τo ίδιο θανατηφόρο πιθανόν επειδή δοκιμαζουν και το ψάχνουν oχι σαν κάτι άλλους τσαρλατανους που όταν τελειώσουν τα υλικά γεμιζουν ότι βρουν και βγάζουν ένα εντελώς διαφορετικό φυσίγγι και τις περισσότερες φορές άχρηστο

Το ξέρω ότι δεν είναι τέκνα σε πειράζω ότι και να χρησιμοποιούν το αποτέλεσμα είναι τo ίδιο θανατηφόρο πιθανόν επειδή δοκιμαζουν και το ψάχνουν oχι σαν κάτι άλλους τσαρλατανους που όταν τελειώσουν τα υλικά γεμιζουν ότι βρουν και βγάζουν ένα εντελώς διαφορετικό φυσίγγι και τις περισσότερες φορές άχρηστο
Το θέμα είναι ότι για να φθάσεις στη κορυφή πρπει να αναφέρεις και τη μπαρούτι έχεις βάλει.. Την αλλάζεις οκ γράψτε το στο κουτί.. Να ξέρει ο κόσμος.. Το χειρότερο βέβαια είναι να βάζουν πιο λίγη πυρίτιδα.. Αντί για 2 γραμμάρια πχ 1,8 εκεί να δεις η ντουφεκια πως αλλάζει.. Θα πάρω rc κ τα νέα με τον ασημί κάλυκα και θα σφάξω ένα.. Στάνταρ κι εκεί άλλη θα χει και άλλο καψουλι..

Στη δουλειά έχουμε ένα ρητό που λέει ότι μόλις πάρεις τον αέρα της κορδέλας αυτή σου παίρνει τα δάχτυλα.Η πολλή σιγουριά δεν σκοτώνει.Στα πάθη γίνονται τα λάθη.Οταν σηκώνει όπλο στην τσίχλα είναι χαλαρός,στην φάσσα αλλάζει το σκηνικό.Αν μπλέξει με κώνους και αυλούς θα κυνηγάει την ουρά του μόνο.
αυτες εδω οι κορδελες να δεις τι σου παιρνουνε
1.jpg

Το θέμα είναι ότι για να φθάσεις στη κορυφή πρπει να αναφέρεις και τη μπαρούτι έχεις βάλει.. Την αλλάζεις οκ γράψτε το στο κουτί.. Να ξέρει ο κόσμος.. Το χειρότερο βέβαια είναι να βάζουν πιο λίγη πυρίτιδα.. Αντί για 2 γραμμάρια πχ 1,8 εκεί να δεις η ντουφεκια πως αλλάζει.. Θα πάρω rc κ τα νέα με τον ασημί κάλυκα και θα σφάξω ένα.. Στάνταρ κι εκεί άλλη θα χει και άλλο καψουλι..

Το θεμα δεν ειναι να φτασεις στην κορυφη....Κατορθωμα ειναι να κρατηθεις εκει....
Και ο Ιταλος τα κανει συχνα μουσκεμα.....Δεν ειναι Αμερικανος που εχει σταθερο φυσιγγιο !!!

Δεν τις ''εκαψες''.....απλα τις τρομαξες και εχασαν υψος. Δεν ηξεραν τι ηταν αυτο που τις χα'ι'δεψε....
Το Ν7 με ταχυτητα V1,5-409m/s στα 30 μετρα εχει 2,7 χιλιοστα διατρηση...Στα 70+ που λες....το Ν7 δεν
τρυπαει ουτε χαρτοπετσετα φιλε μου!!!
Η λογική αυτό λέει ότι τόσο μακριά δεν έχει δύναμη αλλά έτσι για την κουβέντα που γίνετε θα κάνω τρεις δοκιμές σε στόχο με τα συγκεκριμένα κ θα ανεβασω

Η λογική αυτό λέει ότι τόσο μακριά δεν έχει δύναμη αλλά έτσι για την κουβέντα που γίνετε θα κάνω τρεις δοκιμές σε στόχο με τα συγκεκριμένα κ θα ανεβασω

Κανε τες.....Αλλα τσαμπα πετας τα φυσιγγια...Αυτο πιστευω... γιατι τα 70 πραγματικα μετρα ...δεν
σηκωνουν αστεια!!!

εικόνα_Viber_2020-10-05_19-39-10.jpg
Αυτα ειναι 70 πραγματικα μετρα .
Και ο στοχος 125χ85....
Σκεψου πως θα βλεπεις σε μεγεθος την φασσα σε αυτα τα μετρα !!!

Κανε τες.....Αλλα τσαμπα πετας τα φυσιγγια...Αυτο πιστευω... γιατι τα 70 πραγματικα μετρα ...δεν
σηκωνουν αστεια!!!

View attachment 59440
Αυτα ειναι 70 πραγματικα μετρα .
Και ο στοχος 125χ85....
Σκεψου πως θα βλεπεις σε μεγεθος την φασσα σε αυτα τα μετρα !!!
Οριακα..Θα βαλω και εγω δοκιμη παιδια με
Mossberg αχρωμιωτη extra full εσω εξω στα 70μ κ 50μ αν χρειαστει
Baikal mp 155 full εσω εξω gemini στα 70 αλλιως 50.

Rc 40
Rio 36
Rc4 36
Oscar 38
Nsi 38
Θα προσπαθησω να τα κανω τριτη πρωι να εχει δροσια θελει καμια παραγγελια αλλη κανενας φιλος μιας που θα στησω χαρτονια;

Αν ο lambro αντιγραφει την Nsi , παντα ειχα την αισθηση οτι η Δορκας αντιγραφει την RC.
Με την εννοια οτι ποτε δεν ξερεις τι ακριβως εχουν μεσα , αλλα το αποτελεσμα ειναι διαχρονικα σταθερο.
Όχι πάντα έχω φάει φόλες και με τα δορκας και με τα λαμπρο

Οριακα..Θα βαλω και εγω δοκιμη παιδια με
Mossberg αχρωμιωτη extra full εσω εξω στα 70μ κ 50μ αν χρειαστει
Baikal mp 155 full εσω εξω gemini στα 70 αλλιως 50.

Rc 40
Rio 36
Rc4 36
Oscar 38
Nsi 38
Θα προσπαθησω να τα κανω τριτη πρωι να εχει δροσια θελει καμια παραγγελια αλλη κανενας φιλος μιας που θα στησω χαρτονια;
Biturbo 38 και Oscar 36

Back