gvp9000
Banned
Σταθερή αξία τα Rem ... και σωστός συνδιασμός για εμένα.O πατέρας μου, καλός και φανατικός επί δεκαετίες λαγοκυνηγός, χρησιμοποιούσε σταθερά τα Remington. 4άρι στην δεξιά κάννη και 2άρι στην αριστερή.
Σταθερή αξία τα Rem ... και σωστός συνδιασμός για εμένα.O πατέρας μου, καλός και φανατικός επί δεκαετίες λαγοκυνηγός, χρησιμοποιούσε σταθερά τα Remington. 4άρι στην δεξιά κάννη και 2άρι στην αριστερή.
Σταθερή αξία είναι μονάχα η προβατίναΣταθερή αξία τα Rem ... και σωστός συνδιασμός για εμένα.
Μοσχαράκι το περιφρονείς;Σταθερή αξία είναι μονάχα η προβατίνα
Β εθνικήΜοσχαράκι το περιφρονείς;
Μοσχαράκι το περιφρονείς;
πλάκα κάνωΒ εθνική
το θελει και αυτο το κρυουλακι του.του ρουμελιωτη τι λένε? Μου είχαν δωσει ένα να ρίξω σε μια ρεματιά, μπας και σηκωθεί τίποτα και μου φάνηκε αρκετά ζωηρό
Τα 36αρια του Ρουμελιώτη όντως είναι ζωηρά.. Για θερμοκρασίες κοντά στο μηδέν και κάτω θα έλεγα...Rc έχω πάρει ένα κουτί αλλά δεν το δοκίμασα ακόμη, φίλος που το δουλεύει αρκετά μου λέει ότι θέλει το κρυουλακι του για να τραβήξει , τα 36αρια του ρουμελιωτη τι λένε? Μου είχαν δωσει ένα να ρίξω σε μια ρεματιά, μπας και σηκωθεί τίποτα και μου φάνηκε αρκετά ζωηρό
Πέταξε τα όλα και κρατά μόνο το colombo
Η ρεματιά, μαλλον ήταν μεγαλη κ θα εκανε αντίλαλο....Μου είχαν δωσει ένα να ρίξω σε μια ρεματιά, μπας και σηκωθεί τίποτα και μου φάνηκε αρκετά ζωηρό
Εγω δεν κανω πλάκα.πλάκα κάνω
Πήρες κανένα καλαρρυτικοΕγω δεν κανω πλάκα.
Ακόμη σταθερότερη αξία η γκιόσα.Σταθερή αξία είναι μονάχα η προβατίνα
και η σφυρίδα ... μη ξεχνιόμαστε Χαρούλη ...Σταθερή αξία είναι μονάχα η προβατίνα
Αυτά είναι Τσάμπιονς λινγκ αστακαι η σφυρίδα ... μη ξεχνιόμαστε Χαρούλη ...
Αυτη ειναι ντουφέκια για αρκετά μέτρα ακομη .
Σ αυτα τα μετρα την παίρνεις καθαρισμένη και έτοιμη για κεφτεδάκια!