Φυσίγγια για την Φάσσα

O πατέρας μου, καλός και φανατικός επί δεκαετίες λαγοκυνηγός, χρησιμοποιούσε σταθερά τα Remington. 4άρι στην δεξιά κάννη και 2άρι στην αριστερή.
Σταθερή αξία τα Rem ... και σωστός συνδιασμός για εμένα.

Rc έχω πάρει ένα κουτί αλλά δεν το δοκίμασα ακόμη, φίλος που το δουλεύει αρκετά μου λέει ότι θέλει το κρυουλακι του για να τραβήξει , τα 36αρια του ρουμελιωτη τι λένε? Μου είχαν δωσει ένα να ρίξω σε μια ρεματιά, μπας και σηκωθεί τίποτα και μου φάνηκε αρκετά ζωηρό
Τα 36αρια του Ρουμελιώτη όντως είναι ζωηρά.. Για θερμοκρασίες κοντά στο μηδέν και κάτω θα έλεγα...

Αυτη ειναι ντουφέκια για αρκετά μέτρα ακομη .
Σ αυτα τα μετρα την παίρνεις καθαρισμένη και έτοιμη για κεφτεδάκια!
.big smile.

Το κακο Δημητρη μου ειναι οτι μπασιματα δεν εχουμε....τουλαχιστον τα 5 τελευταια χρονια....
Κατι ντοπιαρες κυκλοφορουν....πολυ πονηρεμενες απο το μολυβι που εχουν φαει....και κατα 90% θα περασουν
μεσουρανα!!!
Σκεψου αυτο το φυσιγγιο με φουλ τσοκ...και δεν τις ''κοβει'' εκει που περνανε...
Τουφεκιες απελπισιας τις λεω....σπανια σηκωνω το οπλο σε αυτα τα μετρα...αλλα το εχω κανει.
Οταν εισαι στημενος στο ποστο 3 ωρες...δεν εχεις δει ουτε φτερο...αντε και τωρα θα περασουν...αντε και
τωρα θα περασουν....και τις βλεπεις μεσουρανα....αι' σιχτιρ λες....σηκωνεις το οπλο και ριχνεις απο αγανακτηση.
Φασσάς εισαι και καταλαβαινεις τι λεω....
Αυτη την σεζον...υγεια να εχουμε....και ευχομαι 1ον να εχουμε πουλια...και 2ον θα με βρουν ''ετοιμο''....θα
τους ριχνω Ν4+Ν1 ΄και Ν4+Ν2...μηπως και παρω το ''αιμα μου'' πισω φιλε !!! ;) :)

Back