Πολύ καλό, από Οκτώβρη και μετά μπορείς να το χρησιμοποιείσεις, με κλειστά τσοκ δουλεύει καλύτερα δεν είναι τόσο συγκεντρωτικό.jordan τα μαύρα 35.5γρ για πιο ζορικες καιρικές συνθήκες. Έχει κανείς άποψη για αυτό?
Πολύ καλό, από Οκτώβρη και μετά μπορείς να το χρησιμοποιείσεις, με κλειστά τσοκ δουλεύει καλύτερα δεν είναι τόσο συγκεντρωτικό.jordan τα μαύρα 35.5γρ για πιο ζορικες καιρικές συνθήκες. Έχει κανείς άποψη για αυτό?
Θα δοκιμαστεί και θα γράψω εντυπώσεις όταν βγάλω άκρη.. Ευχαριστώ..Πολύ καλό, από Οκτώβρη και μετά μπορείς να το χρησιμοποιείσεις, με κλειστά τσοκ δουλεύει καλύτερα δεν είναι τόσο συγκεντρωτικό.
Για πες τπτ περί φασσοφυσιγγωνΟυφ , βαρέθηκα τι σοβαρή συζήτηση περί ρυθμιστικής και λοιπά Οπότε είπα να ρθω από δω να πούμε καμιά μαλακία γι αυτα τα κωλοπούλια .
Πολυ καλες τουφεκιες για αυτα τα μετρα.Το Α1 36 είναι πολύ μαλακό και συγκεντρωτικό. Πλην όμως δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα ενδελεχώς στα πουλιά για να μπορέσω να εκφέρω γνώμη για τα σκοτωματα του. Οι πρώτες εντυπώσεις όμως είναι θετικές.. Επίσης για φέτος έχω πάρει να δοκιμάσω τα jordan τα μαύρα 35.5γρ για πιο ζορικες καιρικές συνθήκες. Έχει κανείς άποψη για αυτό? View attachment 75889View attachment 75890
Συν/λφε,εδώ γίνονται σοβαρές κουβέντες!Ουφ , βαρέθηκα τι σοβαρή συζήτηση περί ρυθμιστικής και λοιπά Οπότε είπα να ρθω από δω να πούμε καμιά μαλακία γι αυτα τα κωλοπούλια .
κωστα το Α1 το εχεις ριξει με ζεστο καιρο πχ 15 σεπτεμβρη?Το Α1 36 είναι πολύ μαλακό και συγκεντρωτικό. Πλην όμως δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα ενδελεχώς στα πουλιά για να μπορέσω να εκφέρω γνώμη για τα σκοτωματα του. Οι πρώτες εντυπώσεις όμως είναι θετικές.. Επίσης για φέτος έχω πάρει να δοκιμάσω τα jordan τα μαύρα 35.5γρ για πιο ζορικες καιρικές συνθήκες. Έχει κανείς άποψη για αυτό? View attachment 75889View attachment 75890
Όχι Βάγγο αλλά είναι σχετικά μαλακό φυσίγγιο και πιθανολογω χωρίς τρελές ταχύτητες οπότε λογικά θα δουλεύει.. Το ίδιο το βγάζει και σε 34 που θα προτιμούσα αν το προοριζα για τόσο νωρίςκωστα το Α1 το εχεις ριξει με ζεστο καιρο πχ 15 σεπτεμβρη?
Εγω φιλε εδω και χρονια οπως ξέρεις ,ρίχνω κατα κύριο λόγο percorso . Με πολυ υγρασια και αρνητικές θερμοκρασίες θα ριξω και κανένα μπλε του ακατονομαστου οσο εχω ακομη στοκ. Παλιότερα έριχνα και κανένα b&pΓια πες τπτ περί φασσοφυσιγγων
Τα περκορσο εδώ και δύο χρόνια έχει χαλάσει τελείως.. Σύμφωνα με αυτά που βλέπω εγώ στο δικό μου όπλο οπότε τα έκοψα. Από την άλλη έχω βολευτει με το bp mb 36 long range για νορμάλ καιρούς και με το gorilla 34 στα ζόρια. Από πέρυσι πήρα να δοκιμάσω τα gorilla 36, a1 36, και jordan μαύρο 35.5 αλλά λόγω θηραματικης φτώχιας δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.. Το λαμπρό το μπλέ εξακολουθεί να είναι αξιόλογο σε ζορικους καιρούς όπως έλεγαν παλιότερα ή έχουν χαλάσει και αυτά τα τελευταία χρόνια? Το έχω και αυτό στο πρόγραμμα ως προς δοκιμή κάποια στιγμή στο μελλονΕγω φιλε εδω και χρονια οπως ξέρεις ,ρίχνω κατα κύριο λόγο percorso . Με πολυ υγρασια και αρνητικές θερμοκρασίες θα ριξω και κανένα μπλε του ακατονομαστου οσο εχω ακομη στοκ. Παλιότερα έριχνα και κανένα b&p
Τα τελευταία χρόνια και Νοεμβριο μηνα έριξα και formula 33 τα οποια μου άρεσαν και καβαντζαρακαι απο αυτα μερικά κουτάκια.
Εχω καλό στοκ οπότε δεν ψάχνω κάτι άλλο προς το παρόν ,αφου δεν με βλέπω να ασχολούμαι και πολύ με δαυτες τελευταία. Αν θελουν ας ασχοληθούν αυτες μαζι μου.
Έτσι είναι ρε Κώστα ,αν δεν έχει πουλιά να ρίξεις τουφεκιές σε όλα τα μήκη και πλάτη και με διαφορετικούς καιρούς, δεν μπορείς να αποκρυσταλλώσεις γνώμη για ένα φυσίγγιΤα περκορσο εδώ και δύο χρόνια έχει χαλάσει τελείως.. Σύμφωνα με αυτά που βλέπω εγώ στο δικό μου όπλο οπότε τα έκοψα. Από την άλλη έχω βολευτει με το bp mb 36 long range για νορμάλ καιρούς και με το gorilla 34 στα ζόρια. Από πέρυσι πήρα να δοκιμάσω τα gorilla 36, a1 36, και jordan μαύρο 35.5 αλλά λόγω θηραματικης φτώχιας δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη..
Προδότη μπεκατσα!!!Εγω φιλε εδω και χρονια οπως ξέρεις ,ρίχνω κατα κύριο λόγο percorso . Με πολυ υγρασια και αρνητικές θερμοκρασίες θα ριξω και κανένα μπλε του ακατονομαστου οσο εχω ακομη στοκ. Παλιότερα έριχνα και κανένα b&p
Τα τελευταία χρόνια και Νοεμβριο μηνα έριξα και formula 33 τα οποια μου άρεσαν και καβαντζαρακαι απο αυτα μερικά κουτάκια.
Οπως πολυ ωραια ντουφεκια ειχα δει απο τα Gorilla 34γρ τα μαύρα
Εχω καλό στοκ οπότε δεν ψάχνω κάτι άλλο προς το παρόν ,αφου δεν με βλέπω να ασχολούμαι και πολύ με δαυτες τελευταία. Αν θελουν ας ασχοληθούν αυτες μαζι μου.
Όλα τα φυσέκια του Jordan μου άρεσαν, (εκτός από το μπλε 33γρ)το μαύρο το χρησιμοποίησε ο πατέρας μου για χρόνια στη πέρδικα,ήταν πιο χειμωνιάτικο φυσέκι..από Νοέμβρη και μετά δηλαδή. Εγώ το χρησιμοποίησα 2 χρονιές και σε νορμάλ αποστάσεις 30-40 μέτρα δε με άφησε παραπονεμένο. Τώρα γιατί σταμάτησα να το χρησιμοποιώ θα σε γελάσω,δε θυμάμαι. Πάντως για Σεπτέμβρη και με των τελευταίων ετων οκτωβριδες δεν είναι. προσωπική άποψη για το Α1 36 είναι άστα να πάνε ..δεν είμαι εγώ για αυτήν την εταιρεία.Επίσης για φέτος έχω πάρει να δοκιμάσω τα jordan τα μαύρα 35.5γρ για πιο ζορικες καιρικές συνθήκες. Έχει κανείς άποψη για αυτό?
Τι γιατί ρε συ; Έχουν πάει και αυτά ένα νεφρό το κουτί .Όλα τα φυσέκια του Jordan μου άρεσαν, (εκτός από το μπλε 33γρ)το μαύρο το χρησιμοποίησε ο πατέρας μου για χρόνια στη πέρδικα,ήταν πιο χειμωνιάτικο φυσέκι..από Νοέμβρη και μετά δηλαδή. Εγώ το χρησιμοποίησα 2 χρονιές και σε νορμάλ αποστάσεις 30-40 μέτρα δε με άφησε παραπονεμένο. Τώρα γιατί σταμάτησα να το χρησιμοποιώ θα σε γελάσω,δε θυμάμαι. Πάντως για Σεπτέμβρη και με των τελευταίων ετων οκτωβριδες δεν είναι. προσωπική άποψη για το Α1 36 είναι άστα να πάνε ..δεν είμαι εγώ για αυτήν την εταιρεία.
Μπορεί φίλε να έχουν πάει ένα νεφρό και του Jordan τα φυσέκια αλλά με αυτά σκοτώνω,όχι σαν την ακατανομαστη...2/25 στις τσίχλες με 8.5 ευρώ το γ@μ€ βελοσε...και να βάζω στα καπάκια jordan και nsi και να πέφτουν στουπια..Τι γιατί ρε συ; Έχουν πάει και αυτά ένα νεφρό το κουτί .
(Τα χοντρά αν σου κάνουν τα κέφια αξίζουν. Άλλωστε πόσα κουτιά θα ρίξουμε μέσα στη χρονιά.)
Το κυνήγι πρέπει να έχει σασπένς φίλε.Δεν μπορεί να είναι όλα μια ευθεία γραμμή.Μπορεί φίλε να έχουν πάει ένα νεφρό και του Jordan τα φυσέκια αλλά με αυτά σκοτώνω,όχι σαν την ακατανομαστη...2/25 στις τσίχλες με 8.5 ευρώ το γ@μ€ βελοσε...και να βάζω στα καπάκια jordan και nsi και να πέφτουν στουπια..
Χαχα καλό! Όχι ρε φίλε ,δε θέλω άγχος και στο κυνήγι,δε θέλω άλλο σασπένς στη ζωή μου,μου φτάνει το τρέξιμο της καθημερινότητας. Θέλω στο κυνήγι να έχω φυσέκι τουφεκιά και φέρετρο ή στο καλό να πάει να το δούμε και του χρόνου.Το κυνήγι πρέπει να έχει σασπένς φίλε.Δεν μπορεί να είναι όλα μια ευθεία γραμμή.
Να τουφεκας,να λες τώρα θα πέσει,θα το βρω,θα το κυνηγάω ζωντανό ή θα μου κάνει φτερό; Με τα lambro δεν υπάρχει στιγμή χαλάρωσης.
View attachment 75935
Τα Lambro θελουν σημαδι κ σκοπευση ακριβείας Μανωλη...Μπορεί φίλε να έχουν πάει ένα νεφρό και του Jordan τα φυσέκια αλλά με αυτά σκοτώνω,όχι σαν την ακατανομαστη...2/25 στις τσίχλες με 8.5 ευρώ το γ@μ€ βελοσε...και να βάζω στα καπάκια jordan και nsi και να πέφτουν στουπια..
Ε να τα πάρουν οι ελεύθεροι σκοπευτές.. εμάς μας φεύγει και κάνα πουλίΤα Lambro θελουν σημαδι κ σκοπευση ακριβείας Μανωλη...