gvp9000
Banned
Απαγορεύονται και οι διόπτρες ρε γαμώτο ...Τα Lambro θελουν σημαδι κ σκοπευση ακριβείας Μανωλη...
Απαγορεύονται και οι διόπτρες ρε γαμώτο ...Τα Lambro θελουν σημαδι κ σκοπευση ακριβείας Μανωλη...
Τι δεν σου άρεσε στο Α1 36 Μάνο??? Σε ρωτάω γιατι ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει αρκετά στο κυνήγι.Όλα τα φυσέκια του Jordan μου άρεσαν, (εκτός από το μπλε 33γρ)το μαύρο το χρησιμοποίησε ο πατέρας μου για χρόνια στη πέρδικα,ήταν πιο χειμωνιάτικο φυσέκι..από Νοέμβρη και μετά δηλαδή. Εγώ το χρησιμοποίησα 2 χρονιές και σε νορμάλ αποστάσεις 30-40 μέτρα δε με άφησε παραπονεμένο. Τώρα γιατί σταμάτησα να το χρησιμοποιώ θα σε γελάσω,δε θυμάμαι. Πάντως για Σεπτέμβρη και με των τελευταίων ετων οκτωβριδες δεν είναι. προσωπική άποψη για το Α1 36 είναι άστα να πάνε ..δεν είμαι εγώ για αυτήν την εταιρεία.
Έφευγαν τα αγριοπερίστερα ξεπουπουλιασμενα..Τι δεν σου άρεσε στο Α1 36 Μάνο??? Σε ρωτάω γιατι ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει αρκετά στο κυνήγι.
Εγώ είχα πάρει μια χρονιά αυταΑν βρεις πάρε ένα κουτάκι για δοκιμή.
View attachment 75941
τα απο πανω ειναι τα 34γρ ,αυτα τα 36γρ ,δεν τα ξαναεφερε ο ακατανομαστος στην φασσα ,περδικα ηταν οτι καλυτερο.Εγώ είχα πάρει μια χρονιά αυταView attachment 75942ηταν αξιόλογα,δε τα ξαναβρήκα και μάλλον ήταν η παλιά σειρά από αυτά που ανέβασες
34 ναι αλλά δεν ήθελες παραπάνω.Τετοιο στραπατσάρισμα σε φάσσα είχα χρόνια να δω σε εμπορικό.τα απο πανω ειναι τα 34γρ ,αυτα τα 36γρ ,δεν τα ξαναεφερε ο ακατανομαστος στην φασσα ,περδικα ηταν οτι καλυτερο.
Βάλε καλαμάκι γρανίτας με πετονιά.Απαγορεύονται και οι διόπτρες ρε γαμώτο ...
Άλεξ αν δεν τα φέρνουν πια ποιο το νόημα να ψάξω να βρω ένα δύο κουτιά και μετά να μείνω με την ανάμνηση? Έχω φυσίγγια που έχω βολευτει... Για τον χαβαλε και από φαγούρα δοκιμάζω ότι μου χτυπήσει στο μάτιΑν βρεις πάρε ένα κουτάκι για δοκιμή.
View attachment 75941
Σε νορμάλ αποστάσεις? Θα τα τσεκαρω και εγώ πάνω στα πουλιά αν βρούμε φέτος και θα σου πω..Έφευγαν τα αγριοπερίστερα ξεπουπουλιασμενα..
Δεν έχω εικόνα αν υπάρχουν και σε τι ποσότητες.Ειπα για το συγκεκριμένο γιατί πραγματικά αξίζει.Λιγες φορές μιλάω για εμπορικά που αξίζουν.Άλεξ αν δεν τα φέρνουν πια ποιο το νόημα να ψάξω να βρω ένα δύο κουτιά και μετά να μείνω με την ανάμνηση? Έχω φυσίγγια που έχω βολευτει... Για τον χαβαλε και από φαγούρα δοκιμάζω ότι μου χτυπήσει στο μάτι
Εεεε,έχεις βρει το λιμάνι σου...Δεν έχω εικόνα αν υπάρχουν και σε τι ποσότητες.Ειπα για το συγκεκριμένο γιατί πραγματικά αξίζει.Λιγες φορές μιλάω για εμπορικά που αξίζουν.
Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι η Cheddite είναι το αποκουμπι της εμπιστοσύνης από τότε που χάσαμε την Maionchi.Εεεε,έχεις βρει το λιμάνι σου...![]()
Δεν ξέρω,για να το λες κάτι έχεις δει!Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι η Cheddite είναι το αποκουμπι της εμπιστοσύνης από τότε που χάσαμε την Maionchi.
Θα το ερευνήσω...Δεν έχω εικόνα αν υπάρχουν και σε τι ποσότητες.Ειπα για το συγκεκριμένο γιατί πραγματικά αξίζει.Λιγες φορές μιλάω για εμπορικά που αξίζουν.
καλε μου ανθρωπε!!!!θεωρώ ότι η Cheddite είναι το αποκουμπι της εμπιστοσύνης από τότε που χάσαμε την Maionchi.
Τα classica,rc32, oscar nitro 8 7Παιδιά τι φυσιγγι μου προτείνεται για κυνήγι φασας με την ζέστη
Ναι φιλςΌταν λες ζέστη εννοείς για έναρξη φίλε?