Φυσίγγια για την Φάσσα

Όλα τα φυσέκια του Jordan μου άρεσαν, (εκτός από το μπλε 33γρ)το μαύρο το χρησιμοποίησε ο πατέρας μου για χρόνια στη πέρδικα,ήταν πιο χειμωνιάτικο φυσέκι..από Νοέμβρη και μετά δηλαδή. Εγώ το χρησιμοποίησα 2 χρονιές και σε νορμάλ αποστάσεις 30-40 μέτρα δε με άφησε παραπονεμένο. Τώρα γιατί σταμάτησα να το χρησιμοποιώ θα σε γελάσω,δε θυμάμαι. Πάντως για Σεπτέμβρη και με των τελευταίων ετων οκτωβριδες δεν είναι. προσωπική άποψη για το Α1 36 είναι άστα να πάνε ..δεν είμαι εγώ για αυτήν την εταιρεία.
Τι δεν σου άρεσε στο Α1 36 Μάνο??? Σε ρωτάω γιατι ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει αρκετά στο κυνήγι.

Εγώ είχα πάρει μια χρονιά αυταView attachment 75942ηταν αξιόλογα,δε τα ξαναβρήκα και μάλλον ήταν η παλιά σειρά από αυτά που ανέβασες
τα απο πανω ειναι τα 34γρ ,αυτα τα 36γρ ,δεν τα ξαναεφερε ο ακατανομαστος στην φασσα ,περδικα ηταν οτι καλυτερο.

τα απο πανω ειναι τα 34γρ ,αυτα τα 36γρ ,δεν τα ξαναεφερε ο ακατανομαστος στην φασσα ,περδικα ηταν οτι καλυτερο.
34 ναι αλλά δεν ήθελες παραπάνω.Τετοιο στραπατσάρισμα σε φάσσα είχα χρόνια να δω σε εμπορικό.

Αν βρεις πάρε ένα κουτάκι για δοκιμή.
View attachment 75941
Άλεξ αν δεν τα φέρνουν πια ποιο το νόημα να ψάξω να βρω ένα δύο κουτιά και μετά να μείνω με την ανάμνηση? Έχω φυσίγγια που έχω βολευτει... Για τον χαβαλε και από φαγούρα δοκιμάζω ότι μου χτυπήσει στο μάτι

Άλεξ αν δεν τα φέρνουν πια ποιο το νόημα να ψάξω να βρω ένα δύο κουτιά και μετά να μείνω με την ανάμνηση? Έχω φυσίγγια που έχω βολευτει... Για τον χαβαλε και από φαγούρα δοκιμάζω ότι μου χτυπήσει στο μάτι
Δεν έχω εικόνα αν υπάρχουν και σε τι ποσότητες.Ειπα για το συγκεκριμένο γιατί πραγματικά αξίζει.Λιγες φορές μιλάω για εμπορικά που αξίζουν.

Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι η Cheddite είναι το αποκουμπι της εμπιστοσύνης από τότε που χάσαμε την Maionchi.
Δεν ξέρω,για να το λες κάτι έχεις δει!🙂
Από τα Μaionchi είχα δοκιμάσει τα az20 και τα Mspeed....
Τα βρήκα εξαιρετικά!

Back