Δεν την κυνηγάω ποτέ στην έναρξη. Όποιο φυσίγγιο εμπιστεύεσαι στο τρυγόνι με λίγο πιο χοντρό σκαι μια χαρά θα σου κάνει τη δουλειά σου
Εντάξει φίλε ευχαριστώΔεν την κυνηγάω ποτέ στην έναρξη. Όποιο φυσίγγιο εμπιστεύεσαι στο τρυγόνι με λίγο πιο χοντρό σκαι μια χαρά θα σου κάνει τη δουλειά σου
Με τι όπλο κυνηγαςΓια το saga το φυσιγγι έχει κανένας άποψη?
Επειδή στην έναρξη συνήθως κυνηγάς σε κάμπο και ποτέ δεν είσαι και μόνος σου από 34γρ με 36γρ σε ν5 ,άμα τα πουλιά τα έχεις βρει μόνος σου στην βοσκή και τα περιμένεις την ώρα που βουτάνε στο χωράφι μπορείς και ν7.Παιδιά τι φυσιγγι μου προτείνεται για κυνήγι φασας με την ζέστη
Franchi afinityΜε τι όπλο κυνηγας
Τωρα σώθηκες!!!!!Ουφ , βαρέθηκα τι σοβαρή συζήτηση περί ρυθμιστικής και λοιπά Οπότε είπα να ρθω από δω να πούμε καμιά μαλακία γι αυτα τα κωλοπούλια .
![]()
Καλαμη 4,20 και δόλομα ακροβατι!!!!!! Με ζέστη!!!στα κρύα βάζεις και μονοδολι!!!!Παιδιά τι φυσιγγι μου προτείνεται για κυνήγι φασας με την ζέστη
Φίλε στην έναρξη πιστεύω είναι λίγο υπερβολή οι γονωσεις που λες .κι εγώ με ροτβαιλ τις τουφεκαγα σε 6 αλλά μια δοκιμή με τα εναρξιατικα με επησεΕπειδή στην έναρξη συνήθως κυνηγάς σε κάμπο και ποτέ δεν είσαι και μόνος σου από 34γρ με 36γρ σε ν5 ,άμα τα πουλιά τα έχεις βρει μόνος σου στην βοσκή και τα περιμένεις την ώρα που βουτάνε στο χωράφι μπορείς και ν7.
Τα σπίντ αν θες να ρήξεις 34 σε 7 και Ντεμι -**** τσοκακιαFranchi afinity
Ανάλογα που της κυνηγάς και που περνάνε.Φίλε στην έναρξη πιστεύω είναι λίγο υπερβολή οι γονωσεις που λες .κι εγώ με ροτβαιλ τις τουφεκαγα σε 6 αλλά μια δοκιμή με τα εναρξιατικα με επησε
Ναι για τέτοιες βολές πιασμένα πουλιά μιλάω κι εγώΑνάλογα που της κυνηγάς και που περνάνε.
Αν και έχω ρίξει λιγα ,δε θα στο συνιστούσα για έναρξη .Για το saga το φυσιγγι έχει κανένας άποψη?
Chedite tordoΟμάδα προτείνετε κανένα. Φυσίγγι στα 32 γράμμαρια no7 για φάσσα στις 15 Σεπτεμβρη
B&P classic 32. , Εξαιρετικό!Ομάδα προτείνετε κανένα. Φυσίγγι στα 32 γράμμαρια no7 για φάσσα στις 15 Σεπτεμβρη
Nsi classicaΟμάδα προτείνετε κανένα. Φυσίγγι στα 32 γράμμαρια no7 για φάσσα στις 15 Σεπτεμβρη
Μακριαααααααααα ούτε για ρουβελια δεν κάνη!!!!!B&P classic 32. , Εξαιρετικό!
Παιδιά τι φυσιγγι μου προτείνεται για κυνήγι φασας με την ζέστη