Βάρα Νίκο...κοψτους το σπόρο...Aπο ολα τα καλα ειχε το ''μενου'' σημερα....!!!
Εκλαψαν μανουλες....γελασαν και τα ραδικια....μια χαρα ολα....δοξα τω Θεω...δεν εχω παραπονο.....το
''γλενταω''..... !!!![]()
![]()
Καντες να αλλάξουν ρότα αποδημίας....

Βάρα Νίκο...κοψτους το σπόρο...Aπο ολα τα καλα ειχε το ''μενου'' σημερα....!!!
Εκλαψαν μανουλες....γελασαν και τα ραδικια....μια χαρα ολα....δοξα τω Θεω...δεν εχω παραπονο.....το
''γλενταω''..... !!!![]()
![]()
Θα ρίξεις κάναν δορυφόρο με δαυτα ΝίκοΣημερα....ή θα τις κλαψει η μανα που τις γεννησε.....ή θα γελανε και τα ραδικια !!!
View attachment 78348
ΑΟ...Ν4+Ν2 Για τις ψηλωμενες...![]()
Βάρα Νίκο...κοψτους το σπόρο...
Καντες να αλλάξουν ρότα αποδημίας....![]()
Έτσι είναι Νίκο...όπως τα γράφεις ακριβώς...Γεια σου Σπυρο μου !!! Δεν θελω ''ακροτητες''
Αστες στην ροτα τους....να το γλενταμε θελουμε φιλε...και σημερα το γλεντησα...
Το ξερεις...δεν παμε για το κρεας...2-3 ωραια σβησιματα...και ειμαι ''αρχοντας''....+ τα ωραια μου πεταλωματα
και αυριο ειναι αλλη μερα φιλε !!!![]()
Πρόσεχε μην έχουμε κανένα διπλωματικό επεισόδιο με τους απέναντι!!!Σημερα....ή θα τις κλαψει η μανα που τις γεννησε.....ή θα γελανε και τα ραδικια !!!
View attachment 78348
ΑΟ...Ν4+Ν2 Για τις ψηλωμενες...![]()
Έχω μείνει παρα πολύ ικανοποιημένος από το συγκεκριμένο στην τσίχλα σε 9άρι.Καλημέρα σας! Κατα την γνώμη μου πολύ καλό φυσιγγι τώρα την έναρξη για φασα και όχι μόνο είναι αυτό..εγώ αυτό θα έριχνα φέτος αν δεν είχα τα 2 κουτιά Remington.το έχω ρίξει κατά κόρον Αύγουστο -Σεμπτεβριο και ήταν πολύ καλο .nsi 206 formula 33gr.View attachment 78367
Ώπα! Να και κάποιος που έφερε fiocchi ,αυτή είναι εταιρεία. Θα δοκιμαστούν.https://www.ehunter.gr/fysiggia-fiocchi-pigeon-excellence-fassa-37gr-p-13393.html
Ενδιαφέρον φαίνεται. Βέβαια τουφεκιά και ευρώ.
Την Fiocchi την θεωρώ κορυφαία εταιρία. Βλέπω έχει και την υπόλοιπη σειρά για παπια,λαγό, μπεκάτσα.
Βρήκες φασσες ρε ;Ώπα! Να και κάποιος που έφερε fiocchi ,αυτή είναι εταιρεία. Θα δοκιμαστούν.
Πρώτα ρωτάνε και μετά κάνουνε μα@@@@@ςΑυτά λένε τίποτα ή τσάμπα ξηλώθηκα παίδες; Πάντως από εμφάνιση δεν παίζονται!
View attachment 79831
Είναι κ@ύλ@ όμως!Πρώτα ρωτάνε και μετά κάνουνε μα@@@@@ςθα βαρεσεις μια
![]()
Αυτά να μου τα πεις μετά! Όταν τα ρίξεις!Είναι κ@ύλ@ όμως!![]()
Έχω benelli εγώ! Δε με σκιάζει τίποτις!Αυτά να μου τα πεις μετά! Όταν τα ρίξεις!
Ριξτα Μιχάλη και στείλε του φωτό τις φασεςΑυτά λένε τίποτα ή τσάμπα ξηλώθηκα παίδες; Πάντως από εμφάνιση δεν παίζονται!
View attachment 79831
Καλύτερα! Θα γλιτώνω και το ξεπουπούλιασμα μην έχω και τη γκρίνια της μάνας μου!Και το μαξιλάρι μαζί!
![]()
Έχουν πολύ καλά σκάγια! Και συν τοις άλλοις είναι Β&Ρ!Αυτά λένε τίποτα ή τσάμπα ξηλώθηκα παίδες; Πάντως από εμφάνιση δεν παίζονται!
View attachment 79831