Εσύ εκείνα που είναι σαν μωσαϊκό τα έριξες πουθενά;Ριξτα Μιχάλη και στείλε του φωτό τις φασες
Δεν μου άφησε να τα ρίξω μην κανεις χαζά μου λέειΕσύ εκείνα που είναι σαν μωσαϊκό τα έριξες πουθενά;
b&p είναι Χάρη;Δεν μου άφησε να τα ρίξω μην κανεις χαζά μου λέει
Ιταλική φινέτσα Γιώργο!! Παντού, σε όπλα, αυτοκίνητα, ρούχα, τώρα και σε φυσίγγια!!b&p είναι Χάρη;
Εικαστικά πάντως είναι πολύ μπροστά απορώ ποιός τα σχεδίασε
Μην τον αποπαίρνεις έτσι ... μπορεί να έπεσε σε καλό κουτί.Πρώτα ρωτάνε και μετά κάνουνε μα@@@@@ςθα βαρεσεις μια
![]()
Οχι τα έστρωσε στο μπάνιο του...Εσύ εκείνα που είναι σαν μωσαϊκό τα έριξες πουθενά;
manufrance....Εχουν ιστορία....b&p είναι Χάρη;
Εικαστικά πάντως είναι πολύ μπροστά απορώ ποιός τα σχεδίασε
Εγώ πέρυσι 2 κουτάκια....δεν μπόρεσα να καταλάβω τι γίνεται.....σκατοφυσιγγα θα τα έλεγα...φίλος που μου τα πρότεινε μου είχε πει φυσιγγαρες!!! Εγώ θα σου πω λάμπρο καφέ νο6 και δεν θα το μετανιώσεις!!!Αυτά λένε τίποτα ή τσάμπα ξηλώθηκα παίδες; Πάντως από εμφάνιση δεν παίζονται!
View attachment 79831
Δεν σου ξεφεύγει τίποταΟχι τα έστρωσε στο μπάνιο του...
manufrance....Εχουν ιστορία....
https://gunandknifeclassics.gr/category/φυσίγγια/tunet-cal-12/
Εγώ πέρυσι 2 κουτάκια....δεν μπόρεσα να καταλάβω τι γίνεται.....σκατοφυσιγγα θα τα έλεγα.
Ιταλική φινέτσα Γιώργο!! Παντού, σε όπλα, αυτοκίνητα, ρούχα, τώρα και σε φυσίγγια!!
Το θέμα είναι να μη μένουν μόνο στη φινέτσα.Ιταλική φινέτσα Γιώργο!! Παντού, σε όπλα, αυτοκίνητα, ρούχα, τώρα και σε φυσίγγια!!
Συμφωνώ!! Αν έχουν καλά σκληρά σκάγια όπως διαφημίζει η εταιρεία, τότε μια παρουσίαση από κάποιον ιδιογομωτη, θα μας έδινε μια εικόνα για το τι κάνουν στο κυνήγιΤο θέμα είναι να μη μένουν μόνο στη φινέτσα.![]()
Αυτά βλέπουν βρε μπαγάσα και λένε έχουν λίπος αυτοί ,βαράτε στο κεφάλιΑυτά ποστάρετε ρε μπαγάσηδες και λένε οι άλλοι βαράτε στο κεφάλι, έχουν λίπος ακόμα.
Εγώ ο καημένος όλο φθηνά αγοράζω.
Βασικά την θήκη ήθελα και λέω κρίμα να έρθει άδεια.
View attachment 79855
Αλλά υπάρχουν και πιο ακριβά φυσίγγια αυτό να λέγεται. @Vasilis
View attachment 79856
Ενώ χρησιμοποιώ B&P στη φασσα, τα συγκεκριμένα ποτέ δεν τα συμπάθησα
Ωραία τα Slugger.Αυτά ποστάρετε ρε μπαγάσηδες και λένε οι άλλοι βαράτε στο κεφάλι, έχουν λίπος ακόμα.
Εγώ ο καημένος όλο φθηνά αγοράζω.
Βασικά την θήκη ήθελα και λέω κρίμα να έρθει άδεια.
View attachment 79855
Αλλά υπάρχουν και πιο ακριβά φυσίγγια αυτό να λέγεται. @Vasilis
View attachment 79856
Τελικά Τασο είναι καλά η όχι να τα ρίξω στην τσίχλα άμα είναιΟχι τα έστρωσε στο μπάνιο του...
manufrance....Εχουν ιστορία....
https://gunandknifeclassics.gr/category/φυσίγγια/tunet-cal-12/
Σε ζηλεύουν και σε σαμποτάρουν καμάρι.μ?Τελικά Τασο είναι καλά η όχι να τα ρίξω στην τσίχλα άμα είναι
Ρωτώ εσένα γιατί οι άλλοι είναι συνεννοημένοι
Outlander Γιώργος 82 gvp9000