Φυσίγγια για την Φάσσα

Να μου πεις που θα εισαι να ερχομαι να πινω καφε. 🤭

οχιιιιιι ,θα ψαχτουνε η τσεπες!.big smile.
1. Λογικά ορεινή Ναυπακτία, πάρε καφεδάκι και έλα να αραξουμε!
2. Στις τσέπες μπαίνουν τα τσιχλοφυσιγγα που φυσικά είναι Β&Ρ, και τα χοντρά στη φυσιγγιοθηκη! Επίσης Β&Ρ!!🤣🤣🤣

Τα mg2 mythos 38 καλά είναι,ίσως τα μόνα της καλά‼️
Έχω σε 36γρ σε ν5 και ν6. Με αυτά θα πάω για φασσες τον Οκτώβριο πρώτα ο Θεός. Έχουν πολύ καλά υλικά και τεχνικά χαρακτηριστικά. Μένει να τα δω στην πράξη, γιατί πέρυσι δεν έριξα ούτε ένα...

Ουτε να τα βλεπω δεν θελω ΕΓΩ
Β(ραστα) &(Ρ)ιχνε ειναι για μενα

Υπαρχουν ομως παααρααα πολλοι που τα λατρευουν

Γιαυτο δοκιμασε τα ο καθε ενας το βλεπει αλλιως :)
Συμφωνώ απόλυτα!Το φυσίγγι είναι και θέμα ψυχολογίας! Καθώς και μενουσών ταχυτήτων, και πόσο βολεύουν τον καθένα μας στην προσκοπευση!! Καθαρά υποκειμενικό θέμα, το έχω δει το έργο πολλές φορές!!

Συμφωνώ απόλυτα!Το φυσίγγι είναι και θέμα ψυχολογίας! Καθώς και μενουσών ταχυτήτων, και πόσο βολεύουν τον καθένα μας στην προσκοπευση!! Καθαρά υποκειμενικό θέμα, το έχω δει το έργο πολλές φορές!!
Δυο αδέρφια πάνε στο κυνηγομαγαζο και αγοράζουν την ίδια μέρα, το ίδιο όπλο...
Παίρνουν και τα ίδια φυσίγγια...

Εεεε...σε καρτέρι στα μπασίματα κιχλας τον Οκτώβρη, ο ένας φιλούσε τους κάλυκες και ο άλλος τους βλαστήμαγε...

Βγάλε άκρη...

Αληθινή ιστορία...τα παιδιά είναι γείτονές μου στο νησί και έχουμε μεγαλώσει μαζί...

Δυο αδέρφια πάνε στο κυνηγομαγαζο και αγοράζουν την ίδια μέρα, το ίδιο όπλο...
Παίρνουν και τα ίδια φυσίγγια...

Εεεε...σε καρτέρι στα μπασίματα κιχλας τον Οκτώβρη, ο ένας φιλούσε τους κάλυκες και ο άλλος τους βλαστήμαγε...

Βγάλε άκρη...

Αληθινή ιστορία...τα παιδιά είναι γείτονές μου στο νησί και έχουμε μεγαλώσει μαζί...
Το πιστεύω, γιατί ρίχνοντας με το όπλο ανθρώπου που είναι ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΚΑΛΌΣ σκοπευτής, αλλά με δικά μου φυσίγγια, είχα επαναλαμβανόμενες επιτυχίες (σε τσίχλες στο ίδιο καρτέρι) ενώ το φιλαράκι μου είχε ξεπουπουλιασματα και αστοχίες! Και επαναλαμβάνω ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΚΑΛΌΣ ΣΚΟΠΕΥΤΉΣ!!

διαβαζω οτι γραφετε.. ειναι αποψεις,εχω μια παρατηρηση,εναν ενδοιασμο που τον εχω δει στην πραξη πολλες φορες να γινεται πραγματικοτητα..κυνηγοι καλα ντουφεκια σε τσιχλα,τρυγονι παπι κλπ, στις φασες εψαχναν απο κοντακια .απο τσοκ μεχρι το φεγγαρι να δουν γιατι τα πουλια δεν πεφτουν..δεν εχει σχεση η φασα με κανενα αλλο θηραμα,ειναι μια κατηγορια μονη της...

Back