Τελικά, όπως καταλαβαίνω, είμαι από τους λίγους που συμπαθούν τα Β&Ρ...
Θα τα εμπιστευτώ στα περάσματα στις φασσες, όπου και θα με βγάλουν ασπροπρόσωπο!!

Γιατί άμα τα ρίξεις στις τσίχλες τι θα αλλάξει?Τελικά Τασο είναι καλά η όχι να τα ρίξω στην τσίχλα άμα είναι
Ρωτώ εσένα γιατί οι άλλοι είναι συνεννοημένοι
Outlander Γιώργος 82 gvp9000
Να μου πεις που θα εισαι να ερχομαι να πινω καφε.Τελικά, όπως καταλαβαίνω, είμαι από τους λίγους που συμπαθούν τα Β&Ρ...Θα τα εμπιστευτώ στα περάσματα στις φασσες, όπου και θα με βγάλουν ασπροπρόσωπο!!
![]()
οχιιιιιι ,θα ψαχτουνε η τσεπες!Θα έχω βέβαια μαζί μου και εναλλακτικές (βλ. Remington, federal κτλ) αλλά δεν νομίζω να χρειαστούν!!![]()
Τα mg2 mythos 38 καλά είναι,ίσως τα μόνα της καλάΤελικά, όπως καταλαβαίνω, είμαι από τους λίγους που συμπαθούν τα Β&Ρ...Θα τα εμπιστευτώ στα περάσματα στις φασσες, όπου και θα με βγάλουν ασπροπρόσωπο!!
![]()
το πιο πιθανο!,ίσως τα μόνα της καλά![]()
Καλά που το είπες σκεφτόμουν ανάμεσα στα 36 και τα 38.Τα mg2 mythos 38 καλά είναι,ίσως τα μόνα της καλά![]()
Για τσίχλα τα πηρες ωρέ??Τελικά Τασο είναι καλά η όχι να τα ρίξω στην τσίχλα άμα είναι
Ρωτώ εσένα γιατί οι άλλοι είναι συνεννοημένοι
Outlander Γιώργος 82 gvp9000
Μόνο ο outlander τα ρίχνει κ τον βγάζουν κοκκινοπρόσωπο, 18 πίεση βαράει..Τελικά, όπως καταλαβαίνω, είμαι από τους λίγους που συμπαθούν τα Β&Ρ...Θα τα εμπιστευτώ στα περάσματα στις φασσες, όπου και θα με βγάλουν ασπροπρόσωπο!!
![]()
Ουτε να τα βλεπω δεν θελω ΕΓΩΤελικά, όπως καταλαβαίνω, είμαι από τους λίγους που συμπαθούν τα Β&Ρ...Θα τα εμπιστευτώ στα περάσματα στις φασσες, όπου και θα με βγάλουν ασπροπρόσωπο!!
![]()
@outlanderΓια τσίχλα τα πηρες ωρέ??
Κρίμα.....
Είπαμε αλλά όχι κ ετσι....
Καλυτερα να τα κρατήσεις κ από καιρό σε καιρό να ανοίγεις το κουτί κ να τα θαυμαζεις...
Μόνο ο outlander τα ρίχνει κ τον βγάζουν κοκκινοπρόσωπο, 18 πίεση βαράει..![]()
Τα long rage και f2 για μένα κορυφή φίλε μΤελικά, όπως καταλαβαίνω, είμαι από τους λίγους που συμπαθούν τα Β&Ρ...Θα τα εμπιστευτώ στα περάσματα στις φασσες, όπου και θα με βγάλουν ασπροπρόσωπο!!
![]()
το "long" μόνο είναι μια παρασπονδία ανάμεσα την απόλυτη αρμονία.τα md36 long range, μια χαρά είναι για τωρα
How long έπρεπε να λέει.το "long" μόνο είναι μια παρασπονδία ανάμεσα την απόλυτη αρμονία.
![]()
3 meter long rangeHow long έπρεπε να λέει.