lamproεφιαλτες θα εχει....Αστον κοιμάται
lamproεφιαλτες θα εχει....Αστον κοιμάται
Και τα μυαλά στο μπλέντερ.B&P, LAMBRO, BENELLI και τα μυαλά στα κάγκελα!
Υπάρχουν στην Ελλάδα;
Εγώ σήμερα περνούσα απο ποτάμι
Αφού βρήκα να παρκάρω μπήκα πήρα δυο κουτάκια δράμια hog hammer
Και ένα κουτάκι ξεχασμένο speciale palompe
N4
παλι γκουρμε...διαρηςΚαι τα μυαλά στο μπλέντερ.
Μαλακίες στο τετράγωνο πες του.Αν έπαιρνε μια shotkam θα έβλεπε ότι οι ντουφεκιες του είναι εκτός.Η φάσσα έχει 3 χαρακτηριστικά...διαβαζω οτι γραφετε.. ειναι αποψεις,εχω μια παρατηρηση,εναν ενδοιασμο που τον εχω δει στην πραξη πολλες φορες να γινεται πραγματικοτητα..κυνηγοι καλα ντουφεκια σε τσιχλα,τρυγονι παπι κλπ, στις φασες εψαχναν απο κοντακια .απο τσοκ μεχρι το φεγγαρι να δουν γιατι τα πουλια δεν πεφτουν..δεν εχει σχεση η φασα με κανενα αλλο θηραμα,ειναι μια κατηγορια μονη της...
δεν μιλαω μονο για τον συγκεκριμενο,εχω δει πολλους να ψαχνονται..2 πηγαν στον ψυχιατρο..Μαλακίες στο τετράγωνο πες του.Αν έπαιρνε μια shoot cam θα έβλεπε ότι οι ντουφεκιες του είναι εκτός.Η φάσσα έχει 3 χαρακτηριστικά...
*Έχει μυαλό
*Μεγάλο όγκο
*Μεγάλη ταχύτητα
Να και ένας σοβαρός άνθρωπος!Εγώ σήμερα περνούσα απο ποτάμι
Αφού βρήκα να παρκάρω μπήκα πήρα δυο κουτάκια δράμια hog hammer
Και ένα κουτάκι ξεχασμένο speciale palompe
N4
Εσύ του πιπιλας τον εγκέφαλο και κάνει μαλακίες?Να και ένας σοβαρός άνθρωπος!
κανει κακες παρεες ομως εμαθα..και τον βλεπω να χαλαει...Να και ένας σοβαρός άνθρωπος!
Δάκτυλος μυρίζει!!!Είδες τι κάνουν οι κακίες παρέες άμα σε περιλάβει ο Ντοκτορ τώρα ποιος φταίει
Μία χαρά πέφτουν! Αρκεί να μη μας στήνουν στο ραντεβού!δεν μιλαω μονο για τον συγκεκριμενο,εχω δει πολλους να ψαχνονται..2 πηγαν στον ψυχιατρο..
το ραντεβου ειναι τεραστιο θεμα..απαιτει αφθονα τα 2 Χ..χρονο,χρημα και δεν πεφτουν,ακου που σου λεω..!!!Μία χαρά πέφτουν! Αρκεί να μη μας στήνουν στο ραντεβού!![]()
Πέρασε η ώρα και ανησύχησα δε θα την πειΕσύ του πιπιλας τον εγκέφαλο και κάνει μαλακίες?
Οι σερνικές πάντως ,είναι Άγγλοι στα ραντεβού τουςΜία χαρά πέφτουν! Αρκεί να μη μας στήνουν στο ραντεβού!![]()
να αγοραζουμε 5αρια,εχουν 112 μονοοοο...
Η αλήθεια είναι ότι στα μέρη μας δεν είναι μεγάλοι οι πληθυσμοί και ακόμα και 2-3 ευκαιρίες για κάρπωση να υπάρξουν είμαστε υπερευχαριστημένοι. Αλλά ότι πέφτουν πέφτουν!το ραντεβου ειναι τεραστιο θεμα..απαιτει αφθονα τα 2 Χ..χρονο,χρημα και δεν πεφτουν,ακου που σου λεω..!!!