Φυσίγγια για την Φάσσα

διαβαζω οτι γραφετε.. ειναι αποψεις,εχω μια παρατηρηση,εναν ενδοιασμο που τον εχω δει στην πραξη πολλες φορες να γινεται πραγματικοτητα..κυνηγοι καλα ντουφεκια σε τσιχλα,τρυγονι παπι κλπ, στις φασες εψαχναν απο κοντακια .απο τσοκ μεχρι το φεγγαρι να δουν γιατι τα πουλια δεν πεφτουν..δεν εχει σχεση η φασα με κανενα αλλο θηραμα,ειναι μια κατηγορια μονη της...
Μαλακίες στο τετράγωνο πες του.Αν έπαιρνε μια shotkam θα έβλεπε ότι οι ντουφεκιες του είναι εκτός.Η φάσσα έχει 3 χαρακτηριστικά...
*Έχει μυαλό
*Μεγάλο όγκο
*Μεγάλη ταχύτητα

Μαλακίες στο τετράγωνο πες του.Αν έπαιρνε μια shoot cam θα έβλεπε ότι οι ντουφεκιες του είναι εκτός.Η φάσσα έχει 3 χαρακτηριστικά...
*Έχει μυαλό
*Μεγάλο όγκο
*Μεγάλη ταχύτητα
δεν μιλαω μονο για τον συγκεκριμενο,εχω δει πολλους να ψαχνονται..2 πηγαν στον ψυχιατρο..

το ραντεβου ειναι τεραστιο θεμα..απαιτει αφθονα τα 2 Χ..χρονο,χρημα και δεν πεφτουν,ακου που σου λεω..!!!
Η αλήθεια είναι ότι στα μέρη μας δεν είναι μεγάλοι οι πληθυσμοί και ακόμα και 2-3 ευκαιρίες για κάρπωση να υπάρξουν είμαστε υπερευχαριστημένοι. Αλλά ότι πέφτουν πέφτουν!
Και για την αλήθεια ή πρώτη είναι με rottweil waidmannsheil #7. Η δεύτερη με mb long range #6. Στην τρίτη με B&P δεν πρόλαβα να ενεργοποιήσω την κάμερα 😜

Back