Καλαμη 4,20 και δόλομα ακροβατι!!!!!! Με ζέστη!!!στα κρύα βάζεις και μονοδολι!!!!
Βλεπω....ειρωνευεσαι....ή κανω λαθος ??
Μην παραπονιεσαι οταν σου την ''λένε''....Ηλια !!!

Καλαμη 4,20 και δόλομα ακροβατι!!!!!! Με ζέστη!!!στα κρύα βάζεις και μονοδολι!!!!
Λάμπρο σούπερ τορντο 32 γρ με sipeΟμάδα προτείνετε κανένα. Φυσίγγι στα 32 γράμμαρια no7 για φάσσα στις 15 Σεπτεμβρη
Εξαιρετικό.Μου σύστησαν τα Rottweill special 36gr εχει κανεις αποψη για αυτο το τελευταιο χρονο;
Φέτος έριξα του Ρουμελιώτη στην έναρξη, τα 32άρια του σε νούμερο 7 και στα συστήνω ανεπιφύλακτα.Ομάδα προτείνετε κανένα. Φυσίγγι στα 32 γράμμαρια no7 για φάσσα στις 15 Σεπτεμβρη
Όντως κλαστηρια μεγάλα,κυνηγούσα με αυτά ένα τρίγωνι χαιλαντερΜακριαααααααααα ούτε για ρουβελια δεν κάνη!!!!!
Όπως βλέπεις φίλε μου το φυσίγγι ειναι προσωπική υπόθεση.Ομάδα προτείνετε κανένα. Φυσίγγι στα 32 γράμμαρια no7 για φάσσα στις 15 Σεπτεμβρη
Μου σύστησαν τα Rottweill special 36gr εχει κανεις αποψη για αυτο το τελευταιο χρονο;
Η θκιαμ δεν τα γουσταρ ντιπΠαναγιωτη....μηπως εννοεις αυτο ??
View attachment 78318
Αυτο το ριξαμε οταν ηταν εδω ο Βασιλης 900....
Καλα πηγε απ'οτι θυμαμαι....Το καλυτερο απο ολα τα αλλα εμπορικα που ριξαμε...εκεινη την μερα...
Δεν ξερω σε ποιον φακελο αποθηκευσα την δοκιμη....Εαν την βρω θα την ανεβασω στις βλητικες δοκιμες !!
Δεν ευρωνευτικα ποτέ ούτε προσωπικά χαρακτηριστικά ούτε αν γράφει λάθος!!!!ενα αστείο εκανα στο παιδί αν τον πήραξε του ζητάω συγνωμη…. Αν ψάχνεις λόγος να μου την λες βρες κάτι καλητεροΒλεπω....ειρωνευεσαι....ή κανω λαθος ??
Μην παραπονιεσαι οταν σου την ''λένε''....Ηλια !!!![]()
Δεν ευρωνευτικα ποτέ ούτε προσωπικά χαρακτηριστικά ούτε αν γράφει λάθος!!!!ενα αστείο εκανα στο παιδί αν τον πήραξε του ζητάω συγνωμη…. Αν ψάχνεις λόγος να μου την λες βρες κάτι καλητερο![]()
Οχι Νικολα ειναι 25αδα και ο τυπος Special 36gr. αυτα που δείχνεις ειναι 10αδα.Τα ριχναμε χρονια πισω στο λαγο χωρις αλλη επιλογη.Παναγιωτη....μηπως εννοεις αυτο ??
View attachment 78318
Καλα πηγε απ'οτι θυμαμαι....Το καλυτερο απο ολα τα αλλα εμπορικα που ριξαμε...εκεινη την μερα...
Δεν ξερω σε ποιον φακελο αποθηκευσα την δοκιμη....Εαν την βρω θα την ανεβασω στις βλητικες δοκιμες !!
Για 32γρ. nsi classica, Ρουμελιώτη 32αρι με psb1, επίσης αν θες 34αρι εξαιρετικό το nsi speedΟμάδα προτείνετε κανένα. Φυσίγγι στα 32 γράμμαρια no7 για φάσσα στις 15 Σεπτεμβρη
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βλητικές-δοκιμές-Αρχείο.4204/page-508#post-902446Παναγιωτη....μηπως εννοεις αυτο ??
View attachment 78318