gvp9000
Banned
Εμένα να δειςΑλλά με πιάνει και η μλκια με τις αγορές.
Από το στόμα σου και στου γερο Φιόκι το αυτί.Παλιά ήταν κορυφή, πιστεύω πάλι ετσι θα είναι.
Για διασπορας καλό είναι!Που είναι αυτός ο @chevy z71 ... του χρωστάω κάτι σκάγια κέρασμα![]()
![]()
View attachment 80001
Με 3* κλάφτο, θέλει άλλο όπλο.
View attachment 80002
Ορτυκοφύσιγγο.Για διασπορας καλό είναι!![]()
Μην με βάζεις να μετρήσω σκάγια τώρα και τα βρω διπλάσια από το φυσίγγιΔεν υποφερεστε...Κακεντρεχείς και προκατειλημμένοι...
Ρε ο άνθρωπος ρίχνει μία δίπλα να φτιάξει το χέρι του και μετά γυρνάει και ρίχνει στον πίνακα...
Εξάλλου και διπλή ντουφεκιά να έχει φαίνεται η στενή διάμετρο ντουφεκιάς που δίνει το φυσίγγιο...
Αμάν πια...μη δείτε μια εταιρεία να πηγαίνει μπροστά...
Ρε σας χρειάζεται Lambro μου φαίνεται εσάς...όπως θα έλεγε και ο Αλεξ...![]()
Ρε μπάς κ έχεις πέσει σε ελαττωματική ρεμι κ μας γλεντάς τόσο καιρό εδώ μέσα?Που είναι αυτός ο @chevy z71 ... του χρωστάω κάτι σκάγια κέρασμα![]()
![]()
View attachment 80001
Με 3* κλάφτο, θέλει άλλο όπλο.
View attachment 80002
Και μισά να είναι από την αποτύπωση...παραμένει στενός ο κύκλος κατανομής...Μην με βάζεις να μετρήσω σκάγια τώρα και τα βρω διπλάσια από το φυσίγγι![]()
Αγόρασα εχθές δύο κουτια 5αρια...να δούμε τι λένε...λίγο που το έψαξα, έχουν επινικελωμενα σκάγια...όσο για την πυρίτιδα..λίγο που το έψαξα, η συγκεκριμένη εταιρία δείχνει κάποιες πυριτιδες που τις κατατάσσει βάση χρώματοςΒλέποντας στο ihunt την παρουσίαση των φυσιγγίων fiocchi, και με λίγο ψάξιμο, βρήκα τα λεγόμενα "εξειδικευμένα" για κάθε θήραμα. Το φυσίγγι λοιπόν που προτείνει η fiocchi για φάσσα, είναι στα 37γρ σε ν5 και ν6. Τα έχει δοκιμάσει κανείς? Βγαίνουν σε 10αδα.
Υ. Γ κορυφαία θα είναι καθώς απ'ότι έλεγε στο βίντεο, στη fiocchi ανήκει πλέον και η Β&Ρ!!!!!!!!!!!
Υ. Γ 2. Θα ποσταρω το σχετικό link με τα φυσίγγια που λεω...
Σπύρο αν αυτό το φυσίγγι βγάζει στα 38m συγκέντρωση 80+% μην σου πω 85% εγώ θα γίνω παπάς.Και μισά να είναι από την αποτύπωση...παραμένει στενός ο κύκλος κατανομής...
Και σίγουρα επαρκή για να πέσει η φασσα...
Μη σου βάλω κάνα διάγραμμα βραδιάτικα...![]()
28 μετρα ανεταΣπύρο αν αυτό το φυσίγγι βγάζει στα 38m συγκέντρωση 80+% μην σου πω 85% εγώ θα γίνω παπάς.
Πόσο τον κάνεις τον πίνακα ?
1,5m ?
Ευτυχώς έχω Α303 αλλά πάω στοίχημα ότι θα είναι και αυτή χαλασμένη
View attachment 80011
View attachment 80010
Κοιτα τετιο φυσιγγι γινετε και πιο μακρυα να βγαλει να ξερεις το θεμα ειναι τι λεει αυτος αμα ειναι νορμαλ οσα μετρα σε ειπα
Τα έχεις δοκιμάσει τα mygra ?Κοιτα τετιο φυσιγγι γινετε και πιο μακρυα να βγαλει να ξερεις το θεμα ειναι τι λεει αυτος αμα ειναι νορμαλ οσα μετρα σε ειπα
Νομιζω ναι, μόνο 5.5Τα έχεις δοκιμάσει τα mygra ?
Εγώ όχι αλλά αυτό δεν το πιστεύω ...
Σε #5.5 βγαίνουν μόνο ?
Θα μας πει ο @outlander που τα έχει δοκιμάσει όλα![]()
Α mygra ειναι αστο 28 μετρα οπως στα λεωΤα έχεις δοκιμάσει τα mygra ?
Εγώ όχι αλλά αυτό δεν το πιστεύω ...
Σε #5.5 βγαίνουν μόνο ?
Θα μας πει ο @outlander που τα έχει δοκιμάσει όλα![]()