ουτε αυτος δεν ηξερε τι εριχνε!ουρανιο τοξο το παλικαρι!Εκείνος έριχνε Lambro A1 Speciale όχι special palombe
ουτε αυτος δεν ηξερε τι εριχνε!ουρανιο τοξο το παλικαρι!Εκείνος έριχνε Lambro A1 Speciale όχι special palombe
Καλύτερα να έριχνε ζάρια.Εκείνος έριχνε Lambro A1 Speciale όχι special palombe
Θα τα έριχνε με πολύ καλά αποτελέσματα και πάλι......Καλύτερα να έριχνε ζάρια.
Είναι αυτό το μαγικό που κάνουμε στο σπίτι, το βράδυ πριν φύγουμε για κυνήγι. Φτιάχνουμε την ζώνη με το πρώτο φυσίγγι, το δεύτερο, το μακρινό, για γουρούνι, για ορτύκι κοκουτε αυτος δεν ηξερε τι εριχνε!ουρανιο τοξο το παλικαρι!
Ας μιλάει οποίος τα έριξε για τον εαυτόΔε μου λέτε ρε παίκτες το special palombe της nsi το έχει δουλέψει κάποιος να μας πάει αποψη
Ρε κφαλα Ν4 φόρτωσες!Ας μιλάει οποίος τα έριξε για τον εαυτό
Για μένα μετά τον Οκτώβριο είναι το φυσίγγι που ρίχνω παρτο αν το βρεις σε καλή τιμή
Ν5 -Ν6
Δεν βρήκε άλλα ρε το παλικάριΡε κφαλα Ν4 φόρτωσες!
Τον περνςΡε κφαλα Ν4 φόρτωσες!
Και γέρνςΤον περνς
Τι Νρο?Τον περνς
Όχι ακόμα όρθιοςΦυσίγγια για καριόλες λέει
Τι να περιμένει κάποιος να διαβάσει απο δω. Τράβα καλυτερα για ψάρεμα
Χαρη τι έμαθα , γέρνς ;
Τραβα για καμιά φάσσα μωρέ , που να τρέχεις τωρα στα νερά
Και που να τρέχει στα βναΤραβα για καμιά φάσσα μωρέ , που να τρέχεις τωρα στα νερά![]()
Ρε Άλεξ αδίκησε βλητικος στην NSI πρέπει να είσαι..Δεν γίνεται απευθείας.Κάθεσαι καρτέρι στην Εθνική οδό και μόλις περάσει το πρώτο τζιπ με 50km βγαίνεις και του σκας μια ντουφέκια στο μπροστινό φτερό.Πας ανηξερος μετά με μεζούρα και μετράς.Εγω θα τα λέω...
Εξαιρετικό αν είσαι επάνω στο πουλί..είναι συγκεντρωτικό πολύΔε μου λέτε ρε παίκτες το special palombe της nsi το έχει δουλέψει κάποιος να μας πάει αποψη