Για κάνα 3 χρόνια είμαι εξασφαλισμένος..μην σου πω ότι θα πουλήσω κιολας..50 ευρώ το τεμάχιοΡίξε πρώτα τα 1000....![]()
Ποιάν γέμισες ?δεν κατάλαβα τι ενοειςΤην έχω γεμίσει την ΑΟ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δυστυχώς πλέον δεν τη βρίσκω.
Για κάνα 3 χρόνια είμαι εξασφαλισμένος..μην σου πω ότι θα πουλήσω κιολας..50 ευρώ το τεμάχιοΡίξε πρώτα τα 1000....![]()
Ποιάν γέμισες ?δεν κατάλαβα τι ενοειςΤην έχω γεμίσει την ΑΟ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δυστυχώς πλέον δεν τη βρίσκω.
Γέμιζα φυσίγγια ως ιδιογομωτής με την πυρίτιδα Α0 και δεν έχω κανένα παράπονο.Ποιάν γέμισες ?δεν κατάλαβα τι ενοεις
Δεν την ξέρω Θαλή ..δεν την έχω δουλέψει..Γέμιζα φυσίγγια ως ιδιογομωτής με την πυρίτιδα Α0 και δεν έχω κανένα παράπονο.
Τα ίδια και σε εμένα στη πέρδικα. Ποτέ δεν έπεσε πουλί ψοφιο,παντα ζωντανα. Δε φτάνει που σπάμε τα πόδια μας στο περπάτημα, έχουμε και το φόβο να φύγει το πουλί τραυματισμένο. Είχα ένα πακέτο έφυγε στα κορακοειδη (τους έκλασε μια μάντρα)Είναι ποιο μαλακό τώρα. Λαγο πάντως να έχει φάει 4αρια σκάγια στα 20 μετρα και να μην λέει να ψοφήσει δεν ξαναείδα. Μόνο με αυτό το φυσιγγι![]()
Όντως και για εμένα η Α είναι ότι καλύτερο για το νησί,με την τέκνα δε τα πολυβρηκαΓέμιζα φυσίγγια ως ιδιογομωτής με την πυρίτιδα Α0 και δεν έχω κανένα παράπονο.
Τα πορτοκαλι τα παλια;Α ναι ξέχασα. Και με κάτι λεπρε που είχα παρει δώρο στον πατέρα μου![]()
Τα πορτοκαλίΤα πορτοκαλι τα παλια;
Η τα νεα;
Τα καφέ τα Λάμπρο τα έχεις δουλέψει?Λάμπρο μπλε για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο
Ναι πολύ καλά Εγώ προτιμώ το μπλε γιατί Κυνηγάω και παπί αλλά ρίχνω αρκετά και τα condor βέβαια για το καινούργιο λένε ότι δεν είναι τόσο καλό αλλά εγώ ρίχνω από τα παλιά Έχω αρκετά ακόμαΤα καφέ τα Λάμπρο τα έχεις δουλέψει?
Καλά, Μην τα ρίξεις μέσα στο καταχείμωνο!Εμενα φετος μου αρεσαν τα lampro veloche no 8 κανανε καλη δουλεια και δεν τονπεριμενα
Καλά μην είσαι και τόσο σίγουρος..Όλα τα φυσίγγια σκοτώνουν στα 20 μέτρα![]()
Ειπαμε για τωρα μετα φευγω σε 4-5Καλά, Μην τα ρίξεις μέσα στο καταχείμωνο!
Προς εκπληξη μου σκωτωνανε πολυ πιο μακρυα στα σηγουρα τα εχουνε τα 35Όλα τα φυσίγγια σκοτώνουν στα 20 μέτρα![]()
Δεν εχει αλλαξει η πυριτιδα. Αμα δεν κανει κρυο και φετος δεν χρειαζονται,αποψη μΤο speciale palombe παραμένει με tecna ?
Είδα το άλλαξαν εξωτερικά ,μήπως και εσωτερικά;