Υπερβολικό, το ξεφτίλισε ο τύπος.Ποσο!!;Εγω τα βρικα σε μαγαζι της περιοχης(Κορινθο) 15 ευρω....
Όπου κι αν το ψάξεις στο νετ ,δεν ξεπερνά τα 11
Υπερβολικό, το ξεφτίλισε ο τύπος.Ποσο!!;Εγω τα βρικα σε μαγαζι της περιοχης(Κορινθο) 15 ευρω....
Αυτό το πράγμα πάντως, στα εκτός αθηνών με τις τιμές, είναι εντελώς χαζό, απ τα τοπικά καταστήματα γενικότεραΤο ξερω φιλε μου,γι αυτο και οι περισσοτεροι δεν ψωνιζουμε στην περιοχη.....
Δυστηχως το εχουν παρακανει!Βεβαια δεν μπορω να τους κατηγωρησω απο την αλλη γιατι ειμαι εξω απο τον χωρο και δεν ξερω και ισως ετσι πρεπει να κανουν για να βγουν.Απο την αλλη αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι οσοι ριχνουμε αρκετα φυσιγγια τον χρονο,κανενας δεν ψωνιζει απο εδω ολοι πανε αλλου και τα περνουν,μιας και οι διαφορες στις τιμες ειναι τοσο μεγαλες!!Τωρα ποιος χανει τελικα....Αυτό το πράγμα πάντως, στα εκτός αθηνών με τις τιμές, είναι εντελώς χαζό, απ τα τοπικά καταστήματα γενικότερα
Δεν καταλαβαίνουν το δούναι και λαβείν ? Τι να πω...
Γιαυτό τον λόγο Τάσο πολλοί συμπατριώτες μας κυνηγοί δεν ψωνίζουν στην πόλη μας Καταλαβαίνεις ελπίζω τι εννοώ.Ποσο!!;Εγω τα βρικα σε μαγαζι της περιοχης(Κορινθο) 15 ευρω....
Πάρε και αλλά δε θα σου φτάσουν εκεί που πας άκουσε με χα χαΕχθές τα τσίμπησα ,3 κουτάκια και 3 percorso τα παλιά, τα λυπήθηκα μονα τους στο ράφι και τα πήγα παρέα στα αλλα σπίτι
View attachment 81422
Πήρα πήρα ,τους αξιζει μια μακρινή βόλτα ,να δουν τα τοπια και επιστροφή στην έδρα τουςΠ
Πάρε και αλλά δε θα σου φτάσουν εκεί που πας άκουσε με χα χα
Αν ανοιγες κανενα παλιο θα εβλεπες οτι σχεδον σε οποιο φυσιγγιο κι αν ανοιγες τα σκαγια δεν ηταν καλη ποιοτητας,κατι που το συνηθιζει η νομπελ και συνολικα γινεται στα εμπορικα .Μικρή σημείωση χωρίς να τα έχω δοκιμάσει σε χαρτί μου φαίνεται λίγο πιο συγκεντρωτικο το φετινό σπιντ
Η πυρίτιδα που γεμίζονταν ήταν η m92s της b&p. Όταν τα έβρισκα τα είχα δοκιμάσει και αυτά και τα περισσότερα της σειράς nickel και έχω να πω τα καλύτερα. Νομίζω ο άνθρωπος που τα έβγαζε στην Κρήτη απεβίωσε και στη συνέχεια η εταιρεία πουλήθηκε. Μετά την πώληση σταμάτησα να τα βρίσκω στην Αθήνα που τα έβρισκα. Δεν ξέρω αν εκτός Κρήτης υπάρχουν πλέον.Καλησπέρα στην ομάδα
Τα φυσίγγια Fly target (37 γρ) που δείχνουν οι παρακάτω φωτογραφίες τα έχει ρίξει κάποιος;
Ξέρουμε με τι πυρίτιδα έχουν γεμιστεί;
Πρέπει να έχει σταματήσει η παραγωγή τους.
Ευχαριστώ!
εχει σταματησει.Πρέπει να έχει σταματήσει η παραγωγή τους.
Ίσως μια 10ετια.εχει σταματησει.
Άσε τα φυσίγγια εκεί και πάρε παρέα για την επιστροφή μερικές φάσσες...Πήρα πήρα ,τους αξιζει μια μακρινή βόλτα ,να δουν τα τοπια και επιστροφή στην έδρα τους
Ελπίζω να γυρίσω μόνο εγώ βέβαια ,αυτά να μείνουν εκεί![]()
JordanΠοιο από τα 2 για κρύο καιρό; Και τα 2 απ' όσο ξέρω mb36 έχουν
Το j&b αδελδε.....με κλειστα τα ματια απο δω κ περα που σφιγγει ο καιρός....η ΜΒ 36 σε συνδιασμό με το βυσμα S.G. κλείνει σπίτια υδροβίων, φασσας κ λαγών.....ιδικα σε Νο4 & 5.Ποιο από τα 2 για κρύο καιρό; Και τα 2 απ' όσο ξέρω mb36 έχουν
Ο S.G tubo να δείς... πέφτει μαύρο στα υδρόβια.Το j&b αδελδε.....με κλειστα τα ματια απο δω κ περα που σφιγγει ο καιρός....η ΜΒ 36 σε συνδιασμό με το βυσμα S.G. κλείνει σπίτια υδροβίων, φασσας κ λαγών.....ιδικα σε Νο4 & 5.
Έχει το τζορνταν mb36???? Δεν ξέρω, κάπου είδαμε και άλλη μπαρούτι.Ποιο από τα 2 για κρύο καιρό; Και τα 2 απ' όσο ξέρω mb36 έχουν
Νομιζω καποιος ειχε αναφερει πριν καιρο, πως το Jordan 35.5gr, εχει την psb-2....Έχει το τζορνταν mb36???? Δεν ξέρω, κάπου είδαμε και άλλη μπαρούτι.