Φυσίγγια για την Φάσσα

Το ξερω φιλε μου,γι αυτο και οι περισσοτεροι δεν ψωνιζουμε στην περιοχη.....
Αυτό το πράγμα πάντως, στα εκτός αθηνών με τις τιμές, είναι εντελώς χαζό, απ τα τοπικά καταστήματα γενικότερα
Δεν καταλαβαίνουν το δούναι και λαβείν ? Τι να πω...

Αυτό το πράγμα πάντως, στα εκτός αθηνών με τις τιμές, είναι εντελώς χαζό, απ τα τοπικά καταστήματα γενικότερα
Δεν καταλαβαίνουν το δούναι και λαβείν ? Τι να πω...
Δυστηχως το εχουν παρακανει!Βεβαια δεν μπορω να τους κατηγωρησω απο την αλλη γιατι ειμαι εξω απο τον χωρο και δεν ξερω και ισως ετσι πρεπει να κανουν για να βγουν.Απο την αλλη αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι οσοι ριχνουμε αρκετα φυσιγγια τον χρονο,κανενας δεν ψωνιζει απο εδω ολοι πανε αλλου και τα περνουν,μιας και οι διαφορες στις τιμες ειναι τοσο μεγαλες!!Τωρα ποιος χανει τελικα....

Π

Πάρε και αλλά δε θα σου φτάσουν εκεί που πας άκουσε με χα χα
Πήρα πήρα ,τους αξιζει μια μακρινή βόλτα ,να δουν τα τοπια και επιστροφή στην έδρα τους
Ελπίζω να γυρίσω μόνο εγώ βέβαια ,αυτά να μείνουν εκεί :p

Μικρή σημείωση χωρίς να τα έχω δοκιμάσει σε χαρτί μου φαίνεται λίγο πιο συγκεντρωτικο το φετινό σπιντ
Αν ανοιγες κανενα παλιο θα εβλεπες οτι σχεδον σε οποιο φυσιγγιο κι αν ανοιγες τα σκαγια δεν ηταν καλη ποιοτητας,κατι που το συνηθιζει η νομπελ και συνολικα γινεται στα εμπορικα .

Στις νεοτερες παρτιδες δεν ισχυει αυτο θα ελεγα

Καλησπέρα στην ομάδα
Τα φυσίγγια Fly target (37 γρ) που δείχνουν οι παρακάτω φωτογραφίες τα έχει ρίξει κάποιος;
Ξέρουμε με τι πυρίτιδα έχουν γεμιστεί;
Πρέπει να έχει σταματήσει η παραγωγή τους.

Ευχαριστώ!

Attachments

• Fly-target1.jpg
    Fly-target1.jpg
    183,6 KB · Προβολές: 52
  • Fly-Target2.jpg
    Fly-Target2.jpg
    124,2 KB · Προβολές: 51
Καλησπέρα στην ομάδα
Τα φυσίγγια Fly target (37 γρ) που δείχνουν οι παρακάτω φωτογραφίες τα έχει ρίξει κάποιος;
Ξέρουμε με τι πυρίτιδα έχουν γεμιστεί;
Πρέπει να έχει σταματήσει η παραγωγή τους.

Ευχαριστώ!
Η πυρίτιδα που γεμίζονταν ήταν η m92s της b&p. Όταν τα έβρισκα τα είχα δοκιμάσει και αυτά και τα περισσότερα της σειράς nickel και έχω να πω τα καλύτερα. Νομίζω ο άνθρωπος που τα έβγαζε στην Κρήτη απεβίωσε και στη συνέχεια η εταιρεία πουλήθηκε. Μετά την πώληση σταμάτησα να τα βρίσκω στην Αθήνα που τα έβρισκα. Δεν ξέρω αν εκτός Κρήτης υπάρχουν πλέον.

Πήρα πήρα ,τους αξιζει μια μακρινή βόλτα ,να δουν τα τοπια και επιστροφή στην έδρα τους
Ελπίζω να γυρίσω μόνο εγώ βέβαια ,αυτά να μείνουν εκεί :p
Άσε τα φυσίγγια εκεί και πάρε παρέα για την επιστροφή μερικές φάσσες...;)

Ποιο από τα 2 για κρύο καιρό; Και τα 2 απ' όσο ξέρω mb36 έχουν
Το j&b αδελδε.....με κλειστα τα ματια απο δω κ περα που σφιγγει ο καιρός....η ΜΒ 36 σε συνδιασμό με το βυσμα S.G. κλείνει σπίτια υδροβίων, φασσας κ λαγών.....ιδικα σε Νο4 & 5.

Το j&b αδελδε.....με κλειστα τα ματια απο δω κ περα που σφιγγει ο καιρός....η ΜΒ 36 σε συνδιασμό με το βυσμα S.G. κλείνει σπίτια υδροβίων, φασσας κ λαγών.....ιδικα σε Νο4 & 5.
Ο S.G tubo να δείς... πέφτει μαύρο στα υδρόβια.

Back