Φυσίγγια για την Φάσσα

Παραθέτω ένα ερώτημα φυσιγγίων για φάσσες και θα ήθελα την γνώμη σας .

Σκέφτομαι να κάνω μια αγορά φυσιγγίων-στοκ προκαταβολικά για του χρόνου, κάποια δώρα σε φίλους κλπ.

Θα μπορούσατε να μου προτείνετε αντικειμενικά καλά φυσίγγια που είναι δοκιμασμένα για την φασσα;
Σκεφτόμουν για lambro καφέ και biturbo 36 σε 5/6/7.) Για δίκανα παλαιά και για καραμπίνα.

Ιδανικά θα ήθελα από Έλληνα κατασκευαστή ή μικρομάγαζο, ας βάλουμε ένα λιθαράκι να τους στηρίξουμε. .

Αλέξανδρος

Σκέφτομαι να κάνω μια αγορά φυσιγγίων-στοκ προκαταβολικά για του χρόνου, κάποια δώρα σε φίλους κλπ.

Θα μπορούσατε να μου προτείνετε αντικειμενικά καλά φυσίγγια που είναι δοκιμασμένα για την φασσα;
Σκεφτόμουν για lambro καφέ και biturbo 36 σε 5/6/7.) Για δίκανα παλαιά και για καραμπίνα.

Ιδανικά θα ήθελα από Έλληνα κατασκευαστή ή μικρομάγαζο, ας βάλουμε ένα λιθαράκι να τους στηρίξουμε. .

Αλέξανδρος
Από χρήματα μέχρι Πόσο το κουτί είσαι διατεθειμένος να δώσεις?

Από χρήματα μέχρι Πόσο το κουτί είσαι διατεθειμένος να δώσεις?
Θεώρησε μέσον όρο τα 20€, οποιαδήποτε πρόταση δεκτή ομως.
Απλα δεν θα ήθελα να πάρω για παράδειγμα Αμερικανικα που έχουνε επάνω τους +50% vat/custom/duties etc όταν θα υπάρχουν αντίστοιχα Ελληνικά.

Αλέξανδρος
Τα καφέ πολύ καλή επιλογή.

Nikos, πιστευεις Τα έχουν αλλάξει εν συγκρίσει με μια 10ετία πίσω ή παραμένουν τα ίδια;
Δεν νομίζω, ίδια μου φαίνονται.
Δεν έχω σφάξει ποτέ φυσίγγια στην ζωή μου γιατί ούτε τις γνώσεις έχω ούτε και ζυγαριά ακριβείας.
Τις αλλαγές που κάνουν (αν κάνουν) τις βλέπω στο κυνήγι. Πχ. Κλώτσιμα , σκοτώματα.
Άντε να ρίξω σε κανέναν τενεκέ ή χαρτόνι για να δω κατανομές , μέχρι εκεί.

Back