Μπράβο κάτι τέτοιο θυμάμαιΝομιζω καποιος ειχε αναφερει πριν καιρο, πως το Jordan 35.5gr, εχει την psb-2....![]()
Μπράβο κάτι τέτοιο θυμάμαιΝομιζω καποιος ειχε αναφερει πριν καιρο, πως το Jordan 35.5gr, εχει την psb-2....![]()
Κατα την γνωμη μου,J&B με διαφορα!!Ποιο από τα 2 για κρύο καιρό; Και τα 2 απ' όσο ξέρω mb36 έχουν
Psb2View attachment 83150
Μπορεί να καταλάβει κανείς ποια πυρίτιδα είναι? Αγορασμενα το καλοκαίρι που μας πέρασε...
Μας διελυσες τώρα! Διαγραφή.View attachment 83150
Μπορεί να καταλάβει κανείς ποια πυρίτιδα είναι? Αγορασμενα το καλοκαίρι που μας πέρασε...
Μπορεί να είναι καλά βάστα... Όταν δοκιμαστούν θα ενημερώσω...Μας διελυσες τώρα! Διαγραφή.
Καλά μπορεί να είναι, αλλά υπάρχουν και άλλα πιο φθηνά με αυτήν την μπαρούτι.Μπορεί να είναι καλά βάστα... Όταν δοκιμαστούν θα ενημερώσω...
Το JORDAN semi magnum 40gr είναι με MB 36Έχει το τζορνταν mb36???? Δεν ξέρω, κάπου είδαμε και άλλη μπαρούτι.
εισαι σιγουρος?ανοιξες?Το JORDAN semi magnum 40gr είναι με MB 36
Ναι ένα κουτί που πήρα τον προηγούμενο μήνα ήταν με MB-36εισαι σιγουρος?ανοιξες?
Μηπως τη μπερδεψες με Μ92s???Ναι ένα κουτί που πήρα τον προηγούμενο μήνα ήταν με MB-36
Από χρήματα μέχρι Πόσο το κουτί είσαι διατεθειμένος να δώσεις?Παραθέτω ένα ερώτημα φυσιγγίων για φάσσες και θα ήθελα την γνώμη σας .
Σκέφτομαι να κάνω μια αγορά φυσιγγίων-στοκ προκαταβολικά για του χρόνου, κάποια δώρα σε φίλους κλπ.
Θα μπορούσατε να μου προτείνετε αντικειμενικά καλά φυσίγγια που είναι δοκιμασμένα για την φασσα;
Σκεφτόμουν για lambro καφέ και biturbo 36 σε 5/6/7.) Για δίκανα παλαιά και για καραμπίνα.
Ιδανικά θα ήθελα από Έλληνα κατασκευαστή ή μικρομάγαζο, ας βάλουμε ένα λιθαράκι να τους στηρίξουμε. .
Αλέξανδρος
Θεώρησε μέσον όρο τα 20€, οποιαδήποτε πρόταση δεκτή ομως.Από χρήματα μέχρι Πόσο το κουτί είσαι διατεθειμένος να δώσεις?
Τα καφέ πολύ καλή επιλογή.Παραθέτω ένα ερώτημα φυσιγγίων για φάσσες και θα ήθελα την γνώμη σας .
Σκέφτομαι να κάνω μια αγορά φυσιγγίων-στοκ προκαταβολικά για του χρόνου, κάποια δώρα σε φίλους κλπ.
Θα μπορούσατε να μου προτείνετε αντικειμενικά καλά φυσίγγια που είναι δοκιμασμένα για την φασσα;
Σκεφτόμουν για lambro καφέ και biturbo 36 σε 5/6/7.) Για δίκανα παλαιά και για καραμπίνα.
Ιδανικά θα ήθελα από Έλληνα κατασκευαστή ή μικρομάγαζο, ας βάλουμε ένα λιθαράκι να τους στηρίξουμε. .
Αλέξανδρος
Nikos, πιστευεις Τα έχουν αλλάξει εν συγκρίσει με μια 10ετία πίσω ή παραμένουν τα ίδια;Τα καφέ πολύ καλή επιλογή.
Δεν νομίζω, ίδια μου φαίνονται.Nikos, πιστευεις Τα έχουν αλλάξει εν συγκρίσει με μια 10ετία πίσω ή παραμένουν τα ίδια;