Φυσίγγια για την Φάσσα

Φυσιγγια εμπορικο και με α0 να μην ειναι καλο...κατι ασχημα μου καθετε εμενα .δε μπορεις ευκολα να βρεις εμπορικο με α0 περα απο τα κυπραιικα κι αυτα αλλαξαν,τα 36.

Απο ολη την σειρα της νομπελ με τεκνα αλλαξε αυτα που ειχε αφησει ονομα,ισως για να προχωρησουν αλλα που ηταν πιο πισω,ισως επειδη ηταν το πιο δημοφιλες εκαναν κατι με βαση και τις αλλαγες στις συνθηκες..δεν ξερω θα δειξει,δεν ετυχε να τα κυνηγησω.

Συμφωνω με τον φιλο για τα λαμπρο μπλε. Κι εκει ομως θα γινουν αλλαγες το επομενο διαστημα
34γρ το victori strange 5/6/7 ανάμεικτο.

Δεν υπάρχει η λέξη κλαταρισμα στο λεξιλόγιο αυτου του φυσιγγιου κ ιδιαίτερα δε τους φθινοπωρινους κ χειμερινούς μήνες... 😂
.
Καλά δεν λεω @outlander ??

Που είσαι ρε κακομοίρη να μας τα ξαναπείς για τα speed....... .yel. .yel.
τα εχω ριξει και μου αρεσαν πολυ, αλλα με στεγνο καιρο

Ακουω γνωμες, ριχνω τα nobel speed σε ν6 το Σαββατο αν εχει υγρασια, η' θα κλαταρουν?
Φιλε δεν ασχοληθηκα με υλικα σ αυτα με τη νεα συσκευασια σημερα αυτα ριχναμε σε 7 μετα την βροχη και τα καταευχαριστηθηκα

Φιλε δεν ασχοληθηκα με υλικα σ αυτα με τη νεα συσκευασια σημερα αυτα ριχναμε σε 7 μετα την βροχη και τα καταευχαριστηθηκα
Και τα καινούρια στην νέα συσκευασία με c7 είναι, δεν τα έχουν αλλάξει λένε.

Έλα μωρέ! Έβαλε λίγο παραπάνω ο άνθρωπος!
Τα ειχα ριξει παλιοτερα αλλα δεν τα βρικαμε και δεν τα ειχα στις επιλογες μου.Μετα απο τις γνωμες αρκετων απο εδω,ειπα να τα ξαναδοκιμασω,αλλα μου κοπηκε η ορεξη μολις ειδα την τιμη.....

Back