Βέβαια και έχουν αλλάξει πολύ πιο μαλακό τώραNikos, πιστευεις Τα έχουν αλλάξει εν συγκρίσει με μια 10ετία πίσω ή παραμένουν τα ίδια;
Βέβαια και έχουν αλλάξει πολύ πιο μαλακό τώραNikos, πιστευεις Τα έχουν αλλάξει εν συγκρίσει με μια 10ετία πίσω ή παραμένουν τα ίδια;
Έχω ένα κουτί 6αρια δεκαετίας+Βέβαια και έχουν αλλάξει πολύ πιο μαλακό τώρα
Να φανταστώ με την ίδια καλή κατανομή ;Βέβαια και έχουν αλλάξει πολύ πιο μαλακό τώρα
Νομίζω η προθημεία σου είναι πολύ καλή ιδέα, ώστε να υπάρξει σύγκριση του τότε φυσιγγίου με το σημερινό και να δούμε διαφορές ή και στον πίνακα με τις ίδιες παραμέτρους, αν είναι εφικτόν.Έχω ένα κουτί 6αρια δεκαετίας+
Αν θέλει κάποιος και ξέρει να αναγνωρίσει τις διαφορές ευχαρίστως να σφάξω.
Να φανταστώ με την ίδια καλή κατανομή ;
Νομίζω η προθημεία σου είναι πολύ καλή ιδέα, ώστε να υπάρξει σύγκριση του τότε φυσιγγίου με το σημερινό και να δούμε διαφορές ή και στον πίνακα με τις ίδιες παραμέτρους, αν είναι εφικτόν.
Με τι όπλο κυνηγάς?Σε ευχαριστώ Νίκο.
Παρατηρώ σε προηγούμενες σελίδες του παρόντος νήματος, τον εκθειασμό από πολλά μέλη για το φυσίγγι PERCORSO CACCIA της NSI.Επισης τελευταία αναφέρουν ότι άλλαξε η συνταγή.
Άραγε είναι τόσο καλό ως κατανομή ή απλά έχουμε πέσει θύματα σε ένα καλό marketing και τελικά πόσο διάφορα έχει από ένα Ελληνικό 36αρι, βλέπε Biturbo μωβ ή οποίο άλλο θέλετε.
(Το αρχικό ερώτημά μου για την γνώμη σας για ένα αξιόλογο φυσιγγι φάσσας)
Special palombe, pm40, rotwiell wenmansell.Το αρχικό ερώτημά μου για την γνώμη σας για ένα αξιόλογο φυσιγγι φάσσας)
Lambro καφέ το φάρμακο τους.....νούμερο αναλόγως που θα τις κυνηγήσεις....επίσης καλό είναι και του Ζώτου 36 γρ κτλ κτλ...γενικά ότι και να σου απαντήσουν είναι σχετικό ..αν δεν το δοκιμάσεις μόνος σου.Σε ευχαριστώ Νίκο.
Παρατηρώ σε προηγούμενες σελίδες του παρόντος νήματος, τον εκθειασμό από πολλά μέλη για το φυσίγγι PERCORSO CACCIA της NSI.Επισης τελευταία αναφέρουν ότι άλλαξε η συνταγή.
Άραγε είναι τόσο καλό ως κατανομή ή απλά έχουμε πέσει θύματα σε ένα καλό marketing και τελικά πόσο διάφορα έχει από ένα Ελληνικό 36αρι, βλέπε Biturbo μωβ ή οποίο άλλο θέλετε.
(Το αρχικό ερώτημά μου, ήταν οι προτάσεις σας για ένα πραγματικά αξιόλογο φυσιγγι φάσσας)
Εγώ φίλε outlander αγαπάω πολύ τα nsi speed 34 σε νούμερο 6 και έχω πάρει και πάπια και φάσες σε αρκετά μακρινές θα έλεγα αποστάσεις.Εχω δοκιμάσει σε πίνακα και τα mp40 και τα special palombe καλές κατανομές μέχρι τα 36 μέτρα μου έδωσαν με 4 τσοκ.δυστυχως δεν έχω τις φωτογραφίες.Μετα από δοκιμές κατέληξα στο συμπέρασμα ότι με 2-3 τσοκ που θέλω δεν ξανά βάζω φυσίγγια πάνω από 34gr.Δικη άποψη μπορεί μπορεί να είναι λάθος.Special palombe, pm40, rotwiell wenmansell
Μια χαρά φυσιγγι είναι το speed φοβερό. Τα πολλά γραμμάρια τα βάζουμε για να αυξήσουμε το πάχος του σκαγιου για να πάρουμε παραπάνω μέτρα, δεν είναι για παντού. Εφόσον σε βόλεψε εκεί που κυνηγάς το speed και σε αυτό το νούμερο για μένα διάλεξες ότι καλύτερο.Εγώ φίλε outlander αγαπάω πολύ τα nsi speed 34 σε νούμερο 6 και έχω πάρει και πάπια και φάσες σε αρκετά μακρινές θα έλεγα αποστάσεις.Εχω δοκιμάσει σε πίνακα και τα mp40 και τα special palombe καλές κατανομές μέχρι τα 36 μέτρα μου έδωσαν με 4 τσοκ.δυστυχως δεν έχω τις φωτογραφίες.Μετα από δοκιμές κατέληξα στο συμπέρασμα ότι με 2-3 τσοκ που θέλω δεν ξανά βάζω φυσίγγια πάνω από 34gr.Δικη άποψη μπορεί μπορεί να είναι λάθος.
εσυ εισαι εκει καθε μερα και διπλα στο σπιτι σου ,αμα ξεκινησει ο αλλος για να φτασει εκει πανω για 2,3 μερες και πεσει σε παγωνια τι θα κανει θα γυρισει πισω?Ρε παιδια ειδηκα φετος με τετιο καλο καιρο τα 40γρμ ειναι πολλα εγω ακομα 32 7αρια δουλεβω και 34 5αρια για μακρυνες 15-20 βαθμους εχουμε
Να εχει και 40αρια αλλα σε 6αρια δεν εχει νόημα το θεμα ειναι το χοντρο σκαγι με αποτελεσμα τα 40γρ για να εχουμε περισοτερα σκαγια στο κυκλοεσυ εισαι εκει καθε μερα και διπλα στο σπιτι σου ,αμα ξεκινησει ο αλλος για να φτασει εκει πανω για 2,3 μερες και πεσει σε παγωνια τι θα κανει θα γυρισει πισω?
Εδω που υπαρχει καλος αριθμος φασσας δε το δουλεβει κανεις σιγα το φυσιγγι σκετο ονομαΣε ευχαριστώ Νίκο.
(Το αρχικό ερώτημά μου, ήταν οι προτάσεις σας για ένα πραγματικά αξιόλογο φυσιγγι φάσσας)
συμφωνω απολυτα.Να εχει και 40αρια αλλα σε 6αρια δεν εχει νόημα το θεμα ειναι το χοντρο σκαγι με αποτελεσμα τα 40γρ για να εχουμε περισοτερα σκαγια στο κυκλο
Άλλο το φυσίγγι που θα χρησιμοποιήσεις σε παλιό δίκανο και άλλο σε αυτογεμές.Για δίκανο το Speed της NSI στα 34 γραμμάρια και το Rottweil Waidmanshell 36.Για αυτογεμές τα Special Collection της NSI στα 37-38 γραμμάρια ν.5 στη κασετίνα των 10 ή τα Saphir της FOB-VIRI 36 γραμμάρια επινικελωμένα σε ν6.Από τα δικά μας επειδή αλλάζουν τις πυρίτιδες και όχι μόνο με αποτέλεσμα να έχουν άλλη συμπεριφορά από χρονιές σε χρονιές και από παρτίδα σε παρτίδα από τα λίγα που έχω βρει σταθερό είναι το 3A semi στα 40 γραμμάρια.Παραθέτω ένα ερώτημα φυσιγγίων για φάσσες και θα ήθελα την γνώμη σας .
Σκέφτομαι να κάνω μια αγορά φυσιγγίων-στοκ προκαταβολικά για του χρόνου, κάποια δώρα σε φίλους κλπ.
Θα μπορούσατε να μου προτείνετε αντικειμενικά καλά φυσίγγια που είναι δοκιμασμένα για την φασσα;
Σκεφτόμουν για lambro καφέ και biturbo 36 σε 5/6/7.) Για δίκανα παλαιά και για καραμπίνα.
Ιδανικά θα ήθελα από Έλληνα κατασκευαστή ή μικρομάγαζο, ας βάλουμε ένα λιθαράκι να τους στηρίξουμε. .
Αλέξανδρος
Έτσι είναι, δεν κυνηγιεται μόνο η Φασσα στο βουνό, ούτε υπάρχει σωστό η λάθος, σε όλα! Ανάλογα τον τόπο προσαρμόζεσαι.6 και 3 στα 36 και 38 γρ είναι πολύ καλός συνδιασμός.
Δεν είναι υπερβολη τα χοντρά στα παπια,έχει δεν έχει κρύο από εποχή, ένστικτο,είναι η εποχή που κάνουν φτέρωμα και λίπος,ειδικά σε ημερισιο η σε κυνήγι σε κάμπο κανουν παπάδες.