Ότι μάζεψε το φαράσι από το πάτωμα.Τι να γράψει? Νούμερο-εβαλα ότι είχα?
Ότι μάζεψε το φαράσι από το πάτωμα.Τι να γράψει? Νούμερο-εβαλα ότι είχα?
Πρώτη φορά το ακουω αυτόΦιλε, σου εξηγει ο φιλτατος outlander οτι ειναι πχ νο6 και μπορει αν εχει το 80% νο6 σκαγια και το υπολοιπο 20% αλλα νουμερα.
Αυτά είναι του Δορκά, καμιά σχέση με τα rotweil, κάποτε τα έλεγε rotweil plus,(του Δορκά ήταν και τότε),τώρα R plus,τότε ήταν καλά,τώρα οχι.Επίσης να ρωτήσω... Τα rotweill δεν ειναι γερμανικά? Γράφουν δορκας στο κουτί
........και τωρα καλά ειναι....καλά κρασιά δηλαδή!!τώρα R plus,τότε ήταν καλά,
Τόσο χάλια είναι?........και τωρα καλά ειναι....καλά κρασιά δηλαδή!!
Αλλαζουν οι άνθρωποι βρε Γιαννη....τα φυσιγγια θα μείνουν σταθερά;;;Τόσο χάλια είναι?
ολα τα φυσιγγια τα εμπορικα ειναι λαχειο , γιατι εχουν τα σκαπανεβασματα , ποτε ειναι καλα και ποτε χαλια , μονο αυτα που φτιαχνουμε με τα χερακια μας ειναι σταθερα , παρτε το χαμπαριΑλλαζουν οι άνθρωποι βρε Γιαννη....τα φυσιγγια θα μείνουν σταθερά;;;
Κάποτε, ισως ηταν καλυτερα, τωρα δεν θα'ναι οπως πριν....
Γιατί δεν παίρνεις nsi , special palombe η super caccia? Η το rotwiell 36f 25 αδα το κουτί και κανείς πειράματα? Ακόμα και τού Ρουμελιώτη το 36 και το Diana 36 είναι πολύ καλά.Συνάδελφοι χρησιμοποιεί κάποιος τα rm του Σπηλιωτόπουλου τα 36 ή 38 να μάθουμε αν αξίζει μια δοκιμή? Επίσης για τα prime 36 του Δουβρη αν γνωρίζει κάποιος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Επειδή τα έχω ρίξει και τα δύο, εννοώ του Ρουμελιώτη το 34 και το 36, είναι εξαιρετικά, το 36αρι για 0 βαθμούς και κάτω (το έριξε φίλος πέρυσι σε υδρόβια στην Κερκίνη,με πολλούς μείον και έπαθε πλάκα με την δύναμη του) και το 34αρι για 0 και πάνω.Γιατί δεν παίρνεις nsi , special palombe η super caccia? Η το rotwiell 36f 25 αδα το κουτί και κανείς πειράματα? Ακόμα και τού Ρουμελιώτη το 36 και το Diana 36 είναι πολύ καλά.
Κατά πρώτον μου αρέσει να δοκιμάζω φυσίγγια και ψάχνω για το απόλυτο που θα μου κάτσει γάντι στις προσκοπευσεις μου και τη φονικοτητα που θέλω. Μετά τα rm αν δεν βρω αυτό το ουτοπικό που φαντασιωνομαι σειρά έχει το pm40 της nsi για καθαρο χειμωνιάτικο. Το 34αρι του Ρουμελιώτη έχει βάλει υποψηφιότητα για να γίνει το βασικό μου φασσοφυσιγγο αντικαταστωντας το gorilla 34 που χάλασε....Γιατί δεν παίρνεις nsi , special palombe η super caccia? Η το rotwiell 36f 25 αδα το κουτί και κανείς πειράματα? Ακόμα και τού Ρουμελιώτη το 36 και το Diana 36 είναι πολύ καλά.
Από Οκτώβριο μέχρι τέλους το ρίχνεις άνετα, εξαιρετικό.σειρά έχει το pm40 της nsi για καθαρο χειμωνιάτικο.
Καθόλου, σάν νά μήν ρίχνεις 40 Άρι, για τα άλλα είναι δεδομένα δεν χρειάζεται να σου αναφέρω κάτι.με τέκνα είναι με αποσπώμενο.Από Οκτώβριο?? Δεν κλωτσαει καθόλου? Από συγκεντρώσεις/σκοτωματα καλό???
και μην νομιζει οτι ειναι τιποτα ειδικο , με μβ32 νομιζω οτι ηταν τωρα που δεν υπαρχει ισως εχει αλλη πυριτηδα , και εμεις οι ιδιογομοτες ανετα φτιαχνουμε τα ιδια η και καλυτερα με κοστος 10 το κουτι , των 32 γραμμαριωνΓιάννη μου υπερβολικά πολλά χρήματα για ένα φυσίγγιο 32γρ οπως και αν είναι στημένο. Δεν το έχω δοκιμάσει και ούτε πρόκειται σε τέτοια τιμή