Επειδη ειμαι fun αυτης της εταιριας τα εχω ψαξει πολυ τα φυσιγγια της,οι διαφορες δεν ειναι κ τοσο μεγαλες,οπως δεν ειναι κ μεγαλη η διαφορα στην τιμη τουςΑργυρη οσον αφορα την τιμη η διαφορα ειναι μικρη οπως σου ειπε και ο Γιωργος! 5,5 ευρω τα 10 f2 36 ,αρα 13,75 τα 25.τωρα οσον αφορα τις διαφορες βαση αυτα που βλεπω στην σελιδα της b&P το ενα εχει 750 bar (το F2) και το αλλο 680bar (mygra)..ταχυτητα δινει την ιδια 410 και 408 αντιστοιχα.επισης λεει οτι το mygra εχει σκαγια με 5% αντιμονιο,ενω στο f2 δεν γραφει κατι τετοιο..επισης ειναι special και το νουμερο σκαγιων του mygra που βγαινει μονο σε 5,5. εγω δεν βλεπω αλλες διαφορες.
Το f2 long range εχει
πυριτιδα f2x36,
ταχυτητα 410m/s κ
max πιεσεις 750bar, ( δεν σημαινει οτι παντα ειναι τοσο δυνατο,μια δοκιμη περιοδικου ςδωσε πιεσεις γι' αυτο το φυσιγγι 670bar κ μαλιστα σε θερμοκρασια 24°C
η μεγαλυτερη-καλυτερη διαφορα για μενα ειναι τα σκαγια σε νουμερα 0-2-3-4-5-6-7-8-10 κ επινικελωμενα, συνηθως ΠΙΟ σκληρα κ απο τα αλλα με 5% αντιμονιο,οποτε μπορει καποιος να χρησιμοποιησει κ 7αρι ( το προτειμουν αρκετοι ) ή καλυτερα 1ο 6αρι κ το αλλο ή αλλα 5αρι,ακομη κ 4αρι
Το Mygra εχει
Πυριτιδα f2x36,
ταχυτητα 408m/s κ
σκαγια μονο νουμερο 5,5 με αντιμονιο 5%
Για μενα το f2 long range εχει μεγαλυτερο πλεονεκτημα με τα επινικελωμενα σκαγια κ τα διαφορετικα νουμερα σκαγιων,προσωπικα θα επελεγα το 1ο 6αρι κ το 2ο 5αρι για δικαννο κ για καραμπινα το 1ο παλι 6αρι κ το 2ο κ 3ο 5αρι,αυτα παιζουν αναλογα κ το πως θα τα σου ερχονται τα πουλια κ σε ποιες αποστασεις
Το 1ο εχει τιμη 5,5-5,7€ κ το
2ο εχει τιμη απο 14,5-15€
Δηλαδη στα 25 τεμαχια εχουμε για το 1ο 13,75-14,25€
Δεν υπαρχει καν διαφορα στην τιμη
Κ κατι τελευταιο,επειδη για λογους μαρκετινγκ καθε εταιρια βγαζει κ τα ειδικα φυσιγγια για καθε θηραμα να σας πω πως η B&P τα ειδικα που ταιριαζουν σε περισσοτερα απο 1 θηραματα τα βγαζει σε 10αδες μονο
Βλεπε mb tricolor 34gr κ 36gr,το 2ο εχθες μου εδωσε 1 λαγο στα 30 κ κατι μετρα με 6αρι παρακαλω
Last edited: