Φυσίγγια για την Φάσσα

Παύλο πρέπει να είναι φοβερά, πήρα και εγώ ένα για δοκιμή και σε τενεκέ και κουρούνες ψιλοκομμένες που τα δοκίμασα μαμούσανε και η τιμή τους από 2 - 8 € κάτω από τα άλλα ... αναμονή για δοκιμή στις μπλε και στα παπιά.
Η τιμη τους είναι νορμάλ. Αυτά πηρα και εγω, όπως και μερικα 33γρ για πάγο.

Εφοδιαστικα και είμαι ετοιμος,θα φάνε πολύ νικελ φέτος οι ατσαλοφτερες......
1BycYvA.jpg
Χρηστο καλοριχτα και ευχομαι να μην σου φτασουν...
Φετος θα γινει παλι του καραμανιδη το καγκελο.cool.

Αυτο που αναφερα πιο πανω το εχει δει και φιλος μου που κι αυτος τα χρησιμοποιουσε,
και μαλιστα σε καποιο που εριξε τον στραβωσε η μπαρουτι.
Ισως σε καποιες παρτιδες μπορει να εχουν αλλαξη κατι, τι να πω.
Ti enoeis ton stravose h mparouti?

Το ιδιο συμβαινει καμια φορα και με τα super caccia long distance που ριχνω, για φετος εχω παρει τα super kill fassa 5/6 αναμεικτα τα οποια φαινονται παρα πολυ καλα στις δοκιμες που εχω κανει
Ego auta ta exo vrei sto katastima pou pao merikes fores se no8 mono.
Den ksero,exo thema me tin etairia...

Μάριε γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες αν μπορείς για να είναι ευανάγνωστα και κατανοητά από όλους, ευχαριστώ! :)
Εχω προβλημα με το pc και στελνω και απο σμαρτ.οκ! Ναι αυτα τα τορντο λεω θελω να τα δοκιμασω με το φουλ στις πρωινες τσιχλες

Είναι αξιόλογη πάντως η προσπάθεια του καραμανιδη για ένα φυσιγγι με νικελ σκάγια αφού οι περισσότεροι Έλληνες κατασκευαστές δεν βγάζουν κάτι αντίστοιχο. Τώρα στην τιμή που βγαίνουν αυτά για τον λαγό ας πούμε σου έρχεται μια η άλλη με τα φεντεραλ high brass. Κι εδώ μπαίνει το δίλημμα αμερικανο η Έλληνα?

Εφοδιαστικα και είμαι ετοιμος,θα φάνε πολύ νικελ φέτος οι ατσαλοφτερες......
1BycYvA.jpg
Καλοριχτα Χρησταρα! Εδω φετος εχουν φερει ολη τη σειρα του Καραμανιδη! Και ακουσα χθες πολυ καλα σχολια σε πρωτες τουφεκιες σε λαγο με αυτα που βγαζει σε δεκαδα αναμεικτα 3/4 Νουμερα τα ειδικα για λαγο!!
Αυτα που πηρες ξερεις τι πυριτιδα εχουν;

Είναι αξιόλογη πάντως η προσπάθεια του καραμανιδη για ένα φυσιγγι με νικελ σκάγια αφού οι περισσότεροι Έλληνες κατασκευαστές δεν βγάζουν κάτι αντίστοιχο. Τώρα στην τιμή που βγαίνουν αυτά για τον λαγό ας πούμε σου έρχεται μια η άλλη με τα φεντεραλ high brass. Κι εδώ μπαίνει το δίλημμα αμερικανο η Έλληνα?
Παρεμβαινω αλλά θέλω να γνωστοποίησω κάτι σοβαρό στην ομάδα...πέρυσι με φυσίγγια του καραμανιδη κόντεψα να σκοτωθώ...Και σε τηλεφωνική επικοινωνία δεν αναγνώρισε τίποτα...ηταν τυχαιο γεγονός και άφησε να εννοηθεί ότι το έκανα από εμπάθεια...Σε φυσσιγγι kill 32 γρ αποκοληθηκε το πλαστικό μέρος του καλυκα και σφηνωσε στο τέλος του κώνου στο αυτογεμες που κυνηγούσα...πέταξε μόνο το μεταλλικό μέρος...ο Θεός έβαλε το χέρι του και δεν ξαναπατήσει σκανδάλη μιας και με παραξένεψε ο ήχος της ντουφεκιας...ανέβασα τη φωτο σε σελίδες κυνηγετικού περιεχομένου και από κάτω ανέβαινε στα σχόλια σωρηδόν το ίδιο πρόβλημα που ήταν τυχαίο γεγονός κατά τον ίδιο ή εσκεμμένη δολιοφθορά ...Ποιος είναι ακόμη σε δίλημμα???

Gia ta 33 gr super kill ta kitrina les?

για αυτά εδώ μιλάει ο φίλος κάστορας Μάριε
http://www.alectoris-club.gr/club/?p=2601

Φίλε Κάστορα δοκίμασα και τα εξής:
http://www.alectoris-club.gr/club/?p=2591 και
http://www.alectoris-club.gr/club/?p=250

τα 33γρ έχουν πολύ γρήγορη τουφεκιά και θέλει κρύο και υγρασία μου είπε ο κατασκευαστής, εγώ το έριξα δοκιμαστικά και στα 40 μετρα σε κουρουνες με νορμαλ προσκόπευση πέρναγε η τουφεκιά μπροστά τους....πολύ γρήγορα μιλάμε και ελαφρύ στο κλώτσημα.
το 31γρ με έκανε να γελάω....όπου και να γύρισα το όπλο το θήραμα ξεραινόταν .... το καλύτερο τρυγόνι στα 54 βήματα με 4 σκάγια πάνω του...
το 36γρ είναι ίδιο με το προηγούμενο που έριχνα (πυρκαλ super) με καλύτερη συγκέντρωση από ότι είδα, γρήγορο, και μέχρι τα 55-60 μέτρα που έριξα στα κουρούνια τα γονάτιζε...σε λίγε μέρες που θα τα δω στη φάσα θα ξαναγράψω αν θα πάρω που λογικά μάλλον θα πάρω :)

Νομίζω θα πάρω και κανα 2 κουτάκια 32γρ με Α1 γαλίας που λέει...για μπεκάτσα πρέπει να ναι φαρμάκι ;)

Καραμανίδη είχα δοκιμάσει παλιά και δεν μου άρεσαν...το ίδιο και τα Lampro ... μπορεί να τα αδικώ αλλά ποτέ δεν μου κάτσανε καλά...

Τι κάλυκα χρησιμοποιεί?αυτο το 33 γραμμάρια έχει κόντρα δόση κ ποσο?αναγραφει μαξ πιέσεων?συνήθως το πλαστικό μέρος μένει στη θαλαμη δεν προχωράει...επομενως αδύνατο να πάρει το δεύτερο....απορω πως μια τζουφια τουφεκια κίνησε κλειστρο

Ενδεχομενο....
Κοπηκε ο καλυκας,στη μέση....
Στο σημειο που εσπασε η καννη,φρακαρε το πλαστικο μέρος του καλυκα ενω ειχε ανοιξει το αστεροειδες και η γομωση ειχε ταξιδέψει...
Η δευτερη τουφεκια.....:(
Κι εγώ έτσι πιστεύω, δεν πιστεύω ότι υπάρχει τρόπος να σπάσει όπλο από βαριά γόμωση με μια τουφεκιά, αν είναι τόσο λάθος είναι πιστεύω αισθητό από τον χρήστη, οπότε λαμβάνει και τα μέτρα του.

Ενδεχομενο....
Κοπηκε ο καλυκας,στη μέση....
Στο σημειο που εσπασε η καννη,φρακαρε το πλαστικο μέρος του καλυκα ενω ειχε ανοιξει το αστεροειδες και η γομωση ειχε ταξιδέψει...
Η δευτερη τουφεκια.....:(
Γιάννη και Τεό, μήπως τα μπερδέψατε λιγάκι ;;; :) Άλλη η περίπτωση που αναφέρει πιο πάνω ο Δημήτρης (benelli criocomfort), και άλλη αυτή που συζητούσαμε χθες με τον Θοδωρής-Εύβοια !!! Εδώ δεν έσκασε η κάννη γιατί ο φίλος λέει ότι το κατάλαβε και δεν ξαναπάτησε σκανδάλη. Και αναφέρεται σε φυσίγγι του Καραμανίδη. ;)
Στη χθεσινή περίπτωση ήταν φυσίγγι ROCKET κι έσκασε η κάννη με τη δεύτερη τουφεκιά, αλλά όπως διευκρίνισε ο Θοδωρής έσκασε στη μέση περίπου, οπότε μάλλον οφειλόταν σε έμφραξη από το συγκεντρωτήρα ... .xm.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Γνώμες-φυσιγγίων.1142/page-27#post-230869
;)

Γιάννη και Τεό, μήπως τα μπερδέψατε λιγάκι ;;; :) Άλλη η περίπτωση που αναφέρει πιο πάνω ο Δημήτρης (benelli criocomfort), και άλλη αυτή που συζητούσαμε χθες με τον Θοδωρής-Εύβοια !!! Εδώ δεν έσκασε η κάννη γιατί ο φίλος λέει ότι το κατάλαβε και δεν ξαναπάτησε σκανδάλη. Και αναφέρεται σε φυσίγγι του Καραμανίδη. ;)
Στη χθεσινή περίπτωση ήταν φυσίγγι ROCKET κι έσκασε η κάννη με τη δεύτερη τουφεκιά, αλλά όπως διευκρίνισε ο Θοδωρής έσκασε στη μέση περίπου, οπότε μάλλον οφειλόταν σε έμφραξη από το συγκεντρωτήρα ... .xm.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Γνώμες-φυσιγγίων.1142/page-27#post-230869
;)
Έχεις δίκιο εγώ έμπλεξα τα μπούτια μου:(

;)
Στέλιο, μιλαω για την περιπτωση το Rocket...
Μου εχει τύχει, να φυγει το πλαστικό και να φρακαρει στο μεσο της καννης!
Τρόμαξα να το βγαλω!!
Για καλη μου τυχη,ο παφυλας δεν πεταχτηκε εκτός και μπερδευτηκε με το φυσιγγι που ανεβαινε απο την αποθηκη.
Δεν πιστευω πως θα τραβουσα τη δευτερη...
Θυμαμαι πως με ξενισε η πρωτη τουφεκιά...
Το φυσιγγι ηταν ιδιογομωμενο απο φίλο, με sipe.

;)
Έχεις δίκιο...Δεν έπαθα ζημιά ...το κλειστρο άνοιξε πέταξε το σιδερένιο μέρος του καλυκα αλλά η ντουφεκια έβγαλε ένα υποκωφο θόρυβο χωρίς νεύρο...Το πλαστικό μέρος είχε σφηνωσει
Τι κάλυκα χρησιμοποιεί?αυτο το 33 γραμμάρια έχει κόντρα δόση κ ποσο?αναγραφει μαξ πιέσεων?συνήθως το πλαστικό μέρος μένει στη θαλαμη δεν προχωράει...επομενως αδύνατο να πάρει το δεύτερο....απορω πως μια τζουφια τουφεκια κίνησε κλειστρο
Ούτε Μαξ πιέσεων αναγράφει ούτε αριθμό παρτίδας ούτε επαγγελματική συμπεριφορά ήταν η άρνηση και η αποποίηση κάθε ευθύνης...Και όμως το κλειστρο άνοιξε και τροφοδότησε τη θαλαμη καθώς το πλαστικό μέρος του καλυκα ήταν σε θαλαμη μαγκνουμ στο τελείωμα της ...Δυστυχώς δεν εχω τις φωτο να σας δείξω...Όλο το πλαστικό μέρος ακόμη και και το πλαστικό ποτηράκι που εφάπτεται με το μέταλλο είχαν σφηνωσει μέσα στην καννη...πηγαίνοντας το όπλο Στο κατάστημα που αγόρασα τα φυσίγγια να το δει ο άνθρωπος άσπρισε και με προέτρεψε να ανάψω ένα κεράκι και κατέβασε τα φυσιγγια από το ράφι...

Καλοριχτα Χρησταρα! Εδω φετος εχουν φερει ολη τη σειρα του Καραμανιδη! Και ακουσα χθες πολυ καλα σχολια σε πρωτες τουφεκιες σε λαγο με αυτα που βγαζει σε δεκαδα αναμεικτα 3/4 Νουμερα τα ειδικα για λαγο!!
Αυτα που πηρες ξερεις τι πυριτιδα εχουν;
Σε ευχαριστώ Γιάννη,μου είχε πει αλλά δεν θυμάμαι καλά νομίζω με MB 36 θα τον ρωτήσω και ία σού πω...

Back