Φυσίγγια για την Φάσσα

Είναι αναγκαίο γιατί η γαλοπούλα χτυπιεται μόνο στο λαιμό και το κεφάλι.

Ετςι ειναι Γιάννη.
Δεν απαγορεύεται στο σώμα, αλλα ειναι παρα πολυ δύσκολο να καρπωθείς το πουλί με τα νούμερα σκαγιών που σου επιτρέπει ο αμερικανικός νόμος. Το πιο χοντρό που επιτρέπεται ειναι το Ν4. Τα φτέρωμα του ειναι πολυ σκληρό.

Δεν το γνώριζα η αλήθεια είναι..ομως τωρα που το σκεφτομε πιστεύω οτι το 7αρι αμερικανικό είναι πιο χοντρό από το ελληνικό κ το ιταλικό.Σχετικα με το BP f2 34gr που αναφέρατε έχω την εντύπωση οτι για τους καλοκαιρινούς μήνες ίσως να μην "τραβάει"κ τόσο..πιστεύω θέλει χειμώνα..έτσι μου εδωσε να καταλάβω..εχει προσέξει κανεις κατι παρόμοιο η ήταν η ιδέα μου..?

Δεν το γνώριζα η αλήθεια είναι..ομως τωρα που το σκεφτομε πιστεύω οτι το 7αρι αμερικανικό είναι πιο χοντρό από το ελληνικό κ το ιταλικό.Σχετικα με το BP f2 34gr που αναφέρατε έχω την εντύπωση οτι για τους καλοκαιρινούς μήνες ίσως να μην "τραβάει"κ τόσο..πιστεύω θέλει χειμώνα..έτσι μου εδωσε να καταλάβω..εχει προσέξει κανεις κατι παρόμοιο η ήταν η ιδέα μου..?

Δεν το εχω ριξει ποτε καλοκαιρι για ευνοητους λογους. Αυτο που εχω παρατηρησει εγω ειναι οτι αποδιδει τελεια σε συνθηκες υψηλης υγρασιας ειτε με κρυο ειτε με ζεστη.

Όταν λες ευνόητους λόγους μαλλον εννοείς οτι τα 34 γρ για καλοκαίρι είναι πολλά..ΥΓ το Rio που ρίχνεις είναι το pigeon?

Last edited:
Το F2 και το JK6 Cheddite 34 gr σε ν.7 δουλεύουν πολύ καλά χειμώνα στις Κυκλάδες, χρόνια τώρα. Τα ρίχνουμε από Οκτώβρη και μετά σε περδικα, μπεκάτσα και κουνέλι.

Last edited:
Το jk 34gr κίτρινο..εδω κ χρόνια λέω να το δοκιμασω και όλο το αμελω..χάρη σε εσάς το ξαναθυμήθηκα..και φέτος θα το δοκιμασω..ειχα δει ενα DVD του Lugari που το έριχναν σε τσίχλες με ν10..ίσως το φυσίγγι να μην παραγετε πια,γιατί δεν το βλέπω στον κατάλογο της cheddite.ΥΓ ξέρω οτι καταντάω κουραστικός που μιλάω συνέχεια για τα φυσιγγια..ομως τα πάθη..ειναι πάθη..και δύσκολα κοβοντε είτε ειναι άσχημα,είτε ειναι καλα..

Πράγματι ειναι ακριβό κ δεν συμφέρει για τσίχλες..θα το δοκιμασω τον Οκτώβρη για φάσσες(αν φανούν)και για περδικα.Άχτι το έχω από χρόνια..κ μπράβο που το αναφέρατε γιατί ειναι ενα φυσίγγι που δεν "ακούγετε"σχεδόν καθόλου..σε αντίθεση με αλλα της cheddite..

Κάνε πρώτα ένα έλεγχο για την κατανομή που βγάζει με το όπλο σου στις αποστασεις που σε ενδιαφέρουν. Πολλές φορές σφιχτα φυσιγγια οδηγούν σε αποτυχίες και αντί να αλλάξουμε απλώς τσοκαρισμα, απορριπτουμε το φυσίγγι.

Πολύ πολύ Σωστός..ξέρετε πόσοι από εδω την έχουν πατήσει με το ρεμινγκτον εξπρες σε κοντινές βολές..και αν και ρεμινγκτον τους έφταιγε πάλι το φυσίγγι..

Στα μολυβδινα δεν βγάζουν 7αρι,μόνο ατσάλινα η στα διαφορά κραματα.

Σωστός..7 1/2 μόνο..παντως τα μολυβδινα τους είναι πιο χοντρα από τα δικά μας..
Τάσο νομίζω ότι αυτό ισχύει μόνο στα χοντρά νούμερα. Από 5 και κάτω νομίζω εμάς είναι ελαφρώς πιο χοντρά

Δεν το ήξερα..παράξενο αυτο..πίστευα ότι όλα τα νούμερα είναι χοντροτερα..δηλαδή αν ένας λαγοκυνηγος ας πούμε ρίχνει με 4αρι ελληνικό τοτε σε αμερικανικο θα επιλέξει 5αρι?

Το κάνουν κι αυτοί μην νομιζεις,σε
Ναι ε? Χμ...xm.Αν άρχισαν και οι ξένοι αυτα τοτε άστα να πάνε...
Το κάνουν κι αυτοί μην νομιζεις,σε ένα φόρουμ τους κάποιος είχε γράψει ότι είχε αγοράσει φισιγγια γνωστής εταιρίας no6 αλλά δεν υπήρχαν μόνο εξαρια μέσα είχε και τεσσαρια και πενταρια.

Το κάνουν κι αυτοί μην νομιζεις,σε

Το κάνουν κι αυτοί μην νομιζεις,σε ένα φόρουμ τους κάποιος είχε γράψει ότι είχε αγοράσει φισιγγια γνωστής εταιρίας no6 αλλά δεν υπήρχαν μόνο εξαρια μέσα είχε και τεσσαρια και πενταρια.
ρε παιδια εγω αγορασα percorso caccia και ειχαν μεσα Α1!!!μετα απο εντονη συζητηση που ειχα με τον αντιπροσωπο...μου ειπε πως τα εκανε η Nobel (σε μονο ενα νουμερο) για τις κλιματολογικες αναγκες του νησιου μας...του ειπα ΕΛΕΟΣ!!!!μου ηρθε να ανοιξω το κεφαλι μου στον τοιχο...τουλαχιστο γραψετε πανω στο κουτι τι σκατα αλλαγες κανατε του ειπα μην τα αγοραζουμε αδικα!

η κουβεντα αυτη ηταν πριν 2 χρονια...

Γέμισε η Nobel ειδική παρτίδα για Κύπρο ... ; .xm.
Πρέπει να σας έχουν σε μεγάλη εκτίμηση ... :D

Back