Φυσίγγια για την Φάσσα

Τάσο γιατί θες να πληρώσεις τόσο ακριβά 36γρ φυσίγγια ;
Μα το γράφω παραπάνω φίλε Παύλο η φασσες που βλέπω κάθε χρόνο ειναι ελάχιστες..Δεν αξίζει να έχω ότι καλύτερο στο όπλο μου.;)

Εγω αναμεσα σε αυτα που λες Τασο, διαλεγω....... Remington express long range... ;)
Συμφωνω και επαυξάνω Αρι ο λόγος που δεν το ανάφερα ειναι ότι το φέρνουν μόνο σε 4αρι εδώ για τους λαγαδες.Τα αλλά υπάρχουν κ σε 6αρι.Έχεις ρίξει μήπως το federal prairie storm?ξεφεύγει αρκετά πιστεύω..

γνωμη μου δοκιμασε το FEDERAL PREMIUM στα 35.5 γρ με επιχαλκωμενα και θα δεις αλλα πραματα σε τουφεκιες.και αφου θα πας σ αυτη τη κατηγορια REMINGTON EXPRESS LONG RANGE
Εγώ έχω ήδη τα Federal σε 35,5 γρ ν.6 και 40 γρ ν.4 επιχαλκωμενα και ακόμα δεν έχω αξιωθει να τα δουλέψω. Τα είχα για το βάλτο αλλά βαλτο δεν είδα ακόμα.
clear.png

Καλησπερα και απο μενα,εγω παντως περσι που την κυνηγησα σε καθημερινη βαση την φασσα,για καρτερι μιλαω παντα,τα remington express long range 35,5gr δεν μου αρεσαν,την καλυτερη δουλεια κανανε τα B&P f2 long range και τα NSI percosso caccia με οπλο Beretta A400 Xtreme Unico και τσοκ carlson's Light Modified.

Εγώ έχω ήδη τα Federal σε 35,5 γρ ν.6 και 40 γρ ν.4 επιχαλκωμενα και ακόμα δεν έχω αξιωθει να τα δουλέψω. Τα είχα για το βάλτο αλλά βαλτο δεν είδα ακόμα.
clear.png
περυσι για να σου δωσω ενα παραδειγμα με τα federal και με remington 11-87 με τεσσαρι τσοκ μαμα τουφεκισα φασσα κοντα στα 40 μετρα η οποια επεσε ακαριαια.ουτε κιχ δεν εκανε.κι οπως λεει ο φιλος τασσος κι εμεις εδω δε βλεπουμε πολλες φασσες.οποτε το 1 τετοιο κουτι εμενα μου φτανει για 2 χρονια οποτε αναλογικα δινω 15 ευρω το χρονο.νομιζω οτι ετσι δεν ειναι ακριβα.αν οι φασσες ητανε περισσοτερες σιγουρα δεν θα πηγαινα εκει.και το PERCORSO μια χαρα ειναι

Βαγγέλη πράγματι γνωρίζω και εγώ κυνηγό που δεν έχει μείνει ευχαριστημένος από τα ρεμ.εξπρες πιστεύω οτι ειναι πολύ συγκεντρωτικά (Έξαλλου ο σκοπός τους.. ειναι long range..)τι άλλο να πω..Εσυ έριχνες κοντά η μακριά?

Βαγγέλη πράγματι γνωρίζω και εγώ κυνηγό που δεν έχει μείνει ευχαριστημένος από τα ρεμ.εξπρες πιστεύω οτι ειναι πολύ συγκεντρωτικά (Έξαλλου ο σκοπός τους ειναι long range..)τι άλλο να πω..Εσυ έριχνες κοντά η μακριά?

Φιλε Τασο,οι αποστασεις που ντουφεκουσα ηταν στα 26-32 μετρα,ουτε πολυ κοντα,ουτε πολυ μακρια!Δεν με ικανοποιησαν ομως τα ρεμι,οποτε δεν ξαναπηρα!

Φιλε Τασο,οι αποστασεις που ντουφεκουσα ηταν στα 26-32 μετρα,ουτε πολυ κοντα,ουτε πολυ μακρια!Δεν με ικανοποιησαν ομως τα ρεμι,οποτε δεν ξαναπηρα!
Και να σκεφτείς οτι μου έλεγαν κ δεν το πίστευα!Δεν έχω εμπειρία απο ρεμινγκτον 12αρια,αυτο που μπορώ να πω ηταν οτι τα φεντεραλ cal.36 που έριχνα πιτσιρικάς ηταν κατά πολυ ανώτερα απο τα ρεμινγκτον..

Επειδή όπως έχω ξαναπεί κάνω μαύρα μάτια εδώ πέρα για να δω φάσσες όποτε λέω να πάρω ένα 25αρι κουτάκι καλα 6αρια..Είμαι ανάμεσα σε δυο winchester super x(το κλασσικό κόκκινο)Η το federal hi-brass..Τι θα απαντούσατε?κιθαρίστας η ντράμερ?.sarcastic..sarcastic.

Τάσο είναι 2 κλασσικά αμερικάνικα φυσίγγια, που έχουν κυνηγηθεί σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της γης και εχουν αποκτήσει τη φήμη των ποιοτικων φυσιγγίων. Από προσωπική αποψη (παρότι σ΄αυτη την κατηγορία τιμής η πριτιμησή μου είναι τα REMINGTON EXPRESS και τα RWS τα γερμανικά) από αυτα τα 2 κλείνω προς το WINCHESTER, πάντως και τα 2 είναι μαλακά φυσίγγια νομίζεις πως ρίχνεις φυσίγγια 32-33 γραμμαρίων

Παιδιά το άκουσα και αυτό..Μίλαγα με ένα γνωστο το πρωί και τον ρώτησα τι φυσίγγια ρίχνει για φασσα (πάει εκτός Κεφαλονιάς)Και η απάντηση του..τα πουλιά έχουν λιγοστέψει στο σημείο που κυνηγάω για αυτό ρίχνω με rottweil magnum 52 2αρι..Και την τινάζει στον αέρα..Του είπα υπερβολή..όμως δύσκολα αλλάζεις γνώμη σε κάποιον όταν έχει επιτυχίες με κάτι συγκεκριμένο..

Παιδιά το άκουσα και αυτό..Μίλαγα με ένα γνωστο το πρωί και τον ρώτησα τι φυσίγγια ρίχνει για φασσα (πάει εκτός Κεφαλονιάς)Και η απάντηση του..τα πουλιά έχουν λιγοστέψει στο σημείο που κυνηγάω για αυτό ρίχνω με rottweil magnum 52 2αρι..Και την τινάζει στον αέρα..Του είπα υπερβολή..όμως δύσκολα αλλάζεις γνώμη σε κάποιον όταν έχει επιτυχίες με κάτι συγκεκριμένο..
επιτυχιές;;;;;;
επαναλαμβανόμενες αποκλείεται
όπως όλοι οι κυνηγοί θυμάται τις επιτυχημένες τουφεκιές κι αυτό λέει και με το δίκιο του

Το χω ρίξει, ωραίο φυσιγγι, το 2 νούμερο σε συνδυασμό με το πλήθος που προσφέρουν τα 50+ γρ, κόβει σε τρελές αποστάσεις.
Προφανώς τα ρίχνει σε ψηλωμενα κοπάδια.

.xm.Υπερβολή.

Το θέμα είναι οτι ο καιρός περνάει και με βασανίζει η σκέψη οτι πρέπει να ξαναψαχτώ γιατί μετά τις αλλαγες στην Tecna, τα percorso που πήρα πέρσι τον χειμώνα δεν ήταν αυτά που ήξερα .

Back