Εγω αναμεσα σε αυτα που λες Τασο, διαλεγω....... Remington express long range...
Τάσο γιατί θες να πληρώσεις τόσο ακριβά 36γρ φυσίγγια ;
Συμφωνω και επαυξάνω Αρι ο λόγος που δεν το ανάφερα ειναι ότι το φέρνουν μόνο σε 4αρι εδώ για τους λαγαδες.Τα αλλά υπάρχουν κ σε 6αρι.Έχεις ρίξει μήπως το federal prairie storm?ξεφεύγει αρκετά πιστεύω..Εγω αναμεσα σε αυτα που λες Τασο, διαλεγω....... Remington express long range...
Εγώ έχω ήδη τα Federal σε 35,5 γρ ν.6 και 40 γρ ν.4 επιχαλκωμενα και ακόμα δεν έχω αξιωθει να τα δουλέψω. Τα είχα για το βάλτο αλλά βαλτο δεν είδα ακόμα.γνωμη μου δοκιμασε το FEDERAL PREMIUM στα 35.5 γρ με επιχαλκωμενα και θα δεις αλλα πραματα σε τουφεκιες.και αφου θα πας σ αυτη τη κατηγορια REMINGTON EXPRESS LONG RANGE
περυσι για να σου δωσω ενα παραδειγμα με τα federal και με remington 11-87 με τεσσαρι τσοκ μαμα τουφεκισα φασσα κοντα στα 40 μετρα η οποια επεσε ακαριαια.ουτε κιχ δεν εκανε.κι οπως λεει ο φιλος τασσος κι εμεις εδω δε βλεπουμε πολλες φασσες.οποτε το 1 τετοιο κουτι εμενα μου φτανει για 2 χρονια οποτε αναλογικα δινω 15 ευρω το χρονο.νομιζω οτι ετσι δεν ειναι ακριβα.αν οι φασσες ητανε περισσοτερες σιγουρα δεν θα πηγαινα εκει.και το PERCORSO μια χαρα ειναιΕγώ έχω ήδη τα Federal σε 35,5 γρ ν.6 και 40 γρ ν.4 επιχαλκωμενα και ακόμα δεν έχω αξιωθει να τα δουλέψω. Τα είχα για το βάλτο αλλά βαλτο δεν είδα ακόμα.
Βαγγέλη πράγματι γνωρίζω και εγώ κυνηγό που δεν έχει μείνει ευχαριστημένος από τα ρεμ.εξπρες πιστεύω οτι ειναι πολύ συγκεντρωτικά (Έξαλλου ο σκοπός τους ειναι long range..)τι άλλο να πω..Εσυ έριχνες κοντά η μακριά?
Και να σκεφτείς οτι μου έλεγαν κ δεν το πίστευα!Δεν έχω εμπειρία απο ρεμινγκτον 12αρια,αυτο που μπορώ να πω ηταν οτι τα φεντεραλ cal.36 που έριχνα πιτσιρικάς ηταν κατά πολυ ανώτερα απο τα ρεμινγκτον..Φιλε Τασο,οι αποστασεις που ντουφεκουσα ηταν στα 26-32 μετρα,ουτε πολυ κοντα,ουτε πολυ μακρια!Δεν με ικανοποιησαν ομως τα ρεμι,οποτε δεν ξαναπηρα!
B&P f2 long range και τα NSI percosso caccia
Επειδή όπως έχω ξαναπεί κάνω μαύρα μάτια εδώ πέρα για να δω φάσσες όποτε λέω να πάρω ένα 25αρι κουτάκι καλα 6αρια..Είμαι ανάμεσα σε δυο winchester super x(το κλασσικό κόκκινο)Η το federal hi-brass..Τι θα απαντούσατε?κιθαρίστας η ντράμερ?
επιτυχιές;;;;;;Παιδιά το άκουσα και αυτό..Μίλαγα με ένα γνωστο το πρωί και τον ρώτησα τι φυσίγγια ρίχνει για φασσα (πάει εκτός Κεφαλονιάς)Και η απάντηση του..τα πουλιά έχουν λιγοστέψει στο σημείο που κυνηγάω για αυτό ρίχνω με rottweil magnum 52 2αρι..Και την τινάζει στον αέρα..Του είπα υπερβολή..όμως δύσκολα αλλάζεις γνώμη σε κάποιον όταν έχει επιτυχίες με κάτι συγκεκριμένο..
Παιδιά το άκουσα και αυτό..Μίλαγα με ένα γνωστο το πρωί και τον ρώτησα τι φυσίγγια ρίχνει για φασσα (πάει εκτός Κεφαλονιάς)Και η απάντηση του..τα πουλιά έχουν λιγοστέψει στο σημείο που κυνηγάω για αυτό ρίχνω με rottweil magnum 52 2αρι..Και την τινάζει στον αέρα..Του είπα υπερβολή..όμως δύσκολα αλλάζεις γνώμη σε κάποιον όταν έχει επιτυχίες με κάτι συγκεκριμένο..