Mafia Calabria
Moderator
Super cacchia 36 και 38.Το θέμα είναι οτι ο καιρός περνάει και με βασανίζει η σκέψη οτι πρέπει να ξαναψαχτώ γιατί μετά τις αλλαγες στην Tecna, τα percorso που πήρα πέρσι τον χειμώνα δεν ήταν αυτά που ήξερα .
Super cacchia 36 και 38.Το θέμα είναι οτι ο καιρός περνάει και με βασανίζει η σκέψη οτι πρέπει να ξαναψαχτώ γιατί μετά τις αλλαγες στην Tecna, τα percorso που πήρα πέρσι τον χειμώνα δεν ήταν αυτά που ήξερα .
Το θέμα είναι οτι ο καιρός περνάει και με βασανίζει η σκέψη οτι πρέπει να ξαναψαχτώ γιατί μετά τις αλλαγες στην Tecna, τα percorso που πήρα πέρσι τον χειμώνα δεν ήταν αυτά που ήξερα .
γιατι δε δοκιμαζεις rottweil τη 10αδα η λαμπρο καφε η rio pichonΤο θέμα είναι οτι ο καιρός περνάει και με βασανίζει η σκέψη οτι πρέπει να ξαναψαχτώ γιατί μετά τις αλλαγες στην Tecna, τα percorso που πήρα πέρσι τον χειμώνα δεν ήταν αυτά που ήξερα .
Κάθε τέλη οκτωμβη πάει Γιάννενα.. Στα μπασιματα τα ρίχνει..Υπερβολή το 2αρι αλλά και τα 52γρ..Σε βαλτο το έχεις ρίξει Γιώργο?Το χω ρίξει, ωραίο φυσιγγι, το 2 νούμερο σε συνδυασμό με το πλήθος που προσφέρουν τα 50+ γρ, κόβει σε τρελές αποστάσεις.
Προφανώς τα ρίχνει σε ψηλωμενα κοπάδια.
Τα έριχνα για πάνω απο 15 χρονια .Πολύ καλά και μαλακά για 36 γραμ.Εχω ακόμη μερικά κουτιά αλλα λόγω κόστους σταμάτησα να αγοράζω.γιατι δε δοκιμαζεις rottweil τη 10αδα η λαμπρο καφε η rio pichon
Καλησπερα. Να ξεκαθαρίσω οτι δεν κυνηγάω φασσες συστηματικά παρα μονο οταν πηγαινουμε στην Ηπειρο για μπεκατσα και σχεδόν μονο το πρωί για κάνα 2ωρο, τις περισσότερες φορές μεχρι να σπάσει ο πάγος.
Τα φυσίγγια που χρησιμοποιούμε και δεν μας εχουν προδώσει ειναι, jordan μαυρο, gorilla tecna, b&p long range σε νούμερο σκαγιων 6-7.
Δημητρη δεν εισαι και κανα παιδαρελλι που ριχνει οπου βρει κ οπου φτάσει. ..
Οι βολές σου είναι σωστές για οταν κ οπου πρεπει.
περσυ πηγες τοσες φορες κ ποσα φυσιγγια εριξες?
να περνεις ενα κουτι τον μηνα.
Θα χεις αποθεμα μεχρι την εναρξη.
αριστο φυδιγγι κ διαχρονικό.
Τι να ψαχνεσε τωρα γθα σλλα αμα αυτο είναι εγγυηση.
κ κανει κ για το λαγό οποταν καλυπτεις δυο κυνηγια σου
Οχι δεν τα λες σωστά.
Περσυ ειχε κατι ξεκωλες αλλοδαπές που σε τρελαναν μετα περασματα τους καθε στιγμη που δεν μπορουσες να ρίξεις
θυμαμαθ που παραμιλουσες απ το κακό σου
εμ...θελεις γαλαζοαιματες.
Υπερβολή, κατα τη γνωμη μου, για κάθε Ελληνικό κυνήγιΠαιδιά το άκουσα και αυτό..Μίλαγα με ένα γνωστο το πρωί και τον ρώτησα τι φυσίγγια ρίχνει για φασσα (πάει εκτός Κεφαλονιάς)Και η απάντηση του..τα πουλιά έχουν λιγοστέψει στο σημείο που κυνηγάω για αυτό ρίχνω με rottweil magnum 52 2αρι..Και την τινάζει στον αέρα..Του είπα υπερβολή..όμως δύσκολα αλλάζεις γνώμη σε κάποιον όταν έχει επιτυχίες με κάτι συγκεκριμένο..
Δοκίμασε και τα RC serie oro 35γρ. Πολύ κοντά στην τιμή και στα γραμμάρια με τα Percoso.Το θέμα είναι οτι ο καιρός περνάει και με βασανίζει η σκέψη οτι πρέπει να ξαναψαχτώ γιατί μετά τις αλλαγες στην Tecna, τα percorso που πήρα πέρσι τον χειμώνα δεν ήταν αυτά που ήξερα .
Το λαμπρο Καφέ το έχω ρίξει σε τρυγόνια σε 8αρι και θέριζε..Το δούλεψα και σε πέρδικα και ήταν καλο(σε ν6 και διαφορετική πυρίτιδα)Για το κρύο δεν γνωριζω...Θα το ξαναπροτιμησω όπως και δηποτε..Χαλάλι η τιμή του..Απο τα ελληνικά ίσως το καλύτερο στα 33γρ..Όπου γυρίσει την μούρη του εχει κακά μούτρα..Αρκεί να ρίξουμε εκεί που πρέπει..Και μια και το αναφερες θα το ρίξω κ τον Οκτώβρη στην φασσα(αν περάσουν..)Θέλω να το δω και εκεί..Συνάδελφοι καλημέρα!Μιας κ αναφερθηκε το καφε Λαμπρο οποιος το εχει δοκιμασει σε νουμερο 7 με c7 να μας πει εντυπώσεις κ σε ζεστη κ σε κρυο!Στα χοντρα νουμερα από προσωπικη εμπειρια είναι φωτια!Κ αν καποιος ξερει με τι πυριτιδα είναι γεμισμενο το μαυρο Jordan κ σχεση τιμης κ αποδοσης(για εμενα καλο το 34γρ το μπλε αλλα τσιμπημενο)!
Το λαμπρο Καφέ το έχω ρίξει σε τρυγόνια σε 8αρι και θέριζε..Το δούλεψα και σε πέρδικα και ήταν καλο(σε ν6 και διαφορετική πυρίτιδα)Για το κρύο δεν γνωριζω...Θα το ξαναπροτιμησω όπως και δηποτε..Χαλάλι η τιμή του..Απο τα ελληνικά ίσως το καλύτερο στα 33γρ..Όπου γυρίσει την μούρη του εχει κακά μούτρα..Αρκεί να ρίξουμε εκεί που πρέπει..Και μια και το αναφερες θα το ρίξω κ τον Οκτώβρη στην φασσα(αν περάσουν..)Θέλω να το δω και εκεί..
Γιατι όχι...Τι νουμερο θα επιλέξετε?Εγώ είμαι ανάμεσα στο 5 και το 6..Περισσότερο κλείνω προς το 6αρι..Εχω κάνει κι εγω τη σκέψη φέτος τον Οκτώμβρη να το ξαναδοκιμάσω μετά από πάρα πολλά χρόνια.
Super cacchia 36 και 38.
Γιατι όχι...Τι νουμερο θα επιλέξετε?Εγώ είμαι ανάμεσα στο 5 και το 6..Περισσότερο κλείνω προς το 6αρι..