Φυσίγγια για την Φάσσα

Δοκίμασε τότε το καφέ με κύλινδρο.
Αυτό θα κανω απλα το 7αρι σε σχεση με το 6αρι εχει περισσοτερα σκαγια κ ο ενδοιασμος μου είναι η διαφορετικη πυριτιδα που εχει το συγκεκριμενο φυσιγγι στα ψιλα νουμερα!

Αυτό θα κανω απλα το 7αρι σε σχεση με το 6αρι εχει περισσοτερα σκαγια κ ο ενδοιασμος μου είναι η διαφορετικη πυριτιδα που εχει το συγκεκριμενο φυσιγγι στα ψιλα νουμερα!
Δεν νομίζω φίλε μου να αντιμετωπίσεις προβλημα, σε αυτά τα μέτρα, με οποιοδήποτε καλογεμισμένο φυσίγγι Νο7.
Στο θέμα πυρίτιδα, πιστευω οτι όλες η πυρίτιδες μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα, με το σωστό ''στησιμο'' μέσα στα όρια των προδιαγραφών τους, εξάλλου και η C7 είναι από τις ποιοτικότερες πυρίτιδες που κυκλοφορούν, με αρκετά υψηλή τιμή και με πολύ καλή φήμη από τα παλιά χρόνια.

Σπύρο έκανα λάθος, επινικελωμένα εννοούσα!
Οκ! δοκίμασε, εάν θες, τη διαφορά σε συγκεντρωση και διατρηση μεταξύ επινικελωμένου και μολυβδινου σκαγιού και πές μας τα συμπερασματά σου.

Δώσε τα φώτα σου Γιάννη!
Θα σας τα δωσω εγω καλυτερα..ο Γιαννης δεν ξερει καλα.sarcastic. Η φασσα θελει olympus κουτουμανος ν1..Εγω φέτος θα ρίξω μια κασετινα παλιά maionchi baby magnum μηδενικά..Η θα πέσει η δεν θα πέσει...very funny.

Δώσε τα φώτα σου Γιάννη!

εμεις εδω εχουμε καποιες επιλογες στην αγορα φυσιιγιων απο δραμα μερια. δεν ξερω αν τα γνωριζει κανεις. τα τσαμιον. καποιοι που τα δοκιμασαν, λενε πολυ καλα λογια. και ειναι αρκετοι αυτοι.
εγω 6-8 μεχρι 36 γρ το πολυ, μιας και κυνηγαω μονο βουνο.
μεχρι τωρα δουλευα πελαγκρι, αλλα περσι με απογοητευσαν.
καποια που εχουν αναφερθει πιοπανω, ειναι πολυ καλα φυσιγγια, αλλα αν τα παρω εγω, με βλεπω στο τελος να ριχνω τοσο μπατηριλικη, που να μην εχω μετα για βενζινη.

ισως.. λεω ισως... να δω καποια στιγμη και τα γκοριλα. αν και δεν ξερω ποσο κοστιζει το κουτι.

Θα σας τα δωσω εγω καλυτερα..ο Γιαννης δεν ξερει καλα.sarcastic. Η φασσα θελει olympus κουτουμανος ν1..Εγω φέτος θα ρίξω μια κασετινα παλιά maionchi baby magnum μηδενικά..Η θα πέσει η δεν θα πέσει...very funny.

ρε τασοοο... ρε τασοοοο!! με τα μηδενικα δεν κανεις δουλεια. παρε 0/3 διασπορας 24 σκιτ γρ. .very funny..very funny..very funny.

εμεις εδω εχουμε καποιες επιλογες στην αγορα φυσιιγιων απο δραμα μερια. δεν ξερω αν τα γνωριζει κανεις. τα τσαμιον. καποιοι που τα δοκιμασαν, λενε πολυ καλα λογια. και ειναι αρκετοι αυτοι.
εγω 6-8 μεχρι 36 γρ το πολυ, μιας και κυνηγαω μονο βουνο.
μεχρι τωρα δουλευα πελαγκρι, αλλα περσι με απογοητευσαν.
καποια που εχουν αναφερθει πιοπανω, ειναι πολυ καλα φυσιγγια, αλλα αν τα παρω εγω, με βλεπω στο τελος να ριχνω τοσο μπατηριλικη, που να μην εχω μετα για βενζινη.

ισως.. λεω ισως... να δω καποια στιγμη και τα γκοριλα. αν και δεν ξερω ποσο κοστιζει το κουτι.

ρε τασοοο... ρε τασοοοο!! με τα μηδενικα δεν κανεις δουλεια. παρε 0/3 διασπορας 24 σκιτ γρ. .very funny..very funny..very funny.

Φιλε Γιαννη, ενας φιλος απο Χρυσουπολη με beretta A400,και εγω, ριξαμε σε χαρτι τα champion 48 ή 42γρ πριν κανα δυο χρονια για δοκιμες στο σκοπευτηριο της χρυσουπολης.
Νομιζω ηταν Σεπτεμβριος, με ζεστα. Δεν ξερω εαν επαιξε αυτο ρολο, αλλα τα φυσσιγια ειχαν μεγαλα κενα στην κατανομη τους....δεν ειχαν καν, ομοιομορφη κατανομη.
Ισως να εφταιγε η ζεστα? ισως δεν ταιριασαν στα οπλα μας? δεν ξερω....
Βαλε καμια φωτο, να δουμε και το καινουργιο σου κοντακι:)

To μπιτουρμπο το θεωρείς καλύτερο φυσιγγι απο το μπερεττα Γεωργιε?
Τασο επιτρεψε μου να σου πω κι εγω την αποψη μου για το BITURBO . Δεν γνωριζω αν ειναι καλυτερο απ το Berretta γιατι δεν το εχω ριξει αλλα το ριχνω για αρκετα χρονια και στα περασματα στα Γρεβενα αλλα και στον καμπο στην Καβαλα και δεν μ εχει προδωσει ποτε .
Το αντιθετο μαλιστα σκετος θανατος ετσι απλα.
Γουστα βεβαια ειναι αυτα και σε καποιους αλλους μπορει να μην τους αρεσει.
Για καινουργιες παρτιδες δεν ξερω γιατι εχω ποσοτητα και δεν εχω αγορασει προσφατα.

Φυσικά και να την πεις την άποψη σου Μιχάλη!!ο λογος που ρώτησα για το μπιτουρμπο ειναι ότι ειχα ριξει 6 φυσίγγια που μου είχε δώσει ένας φίλος..Αλλα τι συμπεράσματα να βγαλει κανεις με έξι τουφεκιες?Ήθελα απο χρόνια να το δοκίμαζα τον οκτωμβρη ομως εχει πιέσεις και ο καιρός τον οκτωμβρη ειναι καλός..Πίστευα ότι δεν θα ειχα ποιοτική τουφεκιά..κ ότι σε κρυο θα δούλευε καλυτερα..

Last edited:
Φυσικά και να την πεις την άποψη σου Μιχάλη!!ο λογος που ρώτησα ειναι ότι ειχα ριξει 6 φυσίγγια που μου είχε δώσει ένας φίλος..Αλλα τι συμπεράσματα να βγαλει κανεις με έξι τουφεκιες?Ήθελα απο χρόνια να το δοκίμαζα τον οκτωμβρη ομως εχει πιέσεις και ο καιρός τον οκτωμβρη ειναι καλός..Πίστευα ότι δεν θα ειχα ποιοτική τουφεκιά..κ ότι σε κρυο θα δούλευε καλυτερα..
Τασο ασφαλως οι καιρικες συνθηκες παιζουν τεραστιο ρολο. Αν εχω καταλαβει καλα κυνηγας στην Κεφαλλονια Ειναι σιγουρο οτι ο καιρος στο νησι Οκτωβρη μηνα δεν καμια σχεση με των Γρεβενων και μαλιστα σε υψομετρο, το ιδιο βεβαια και με τις Καβαλας.
Γι αυτο σου ανεφερα και τα μερη που σηνηθως τις κυνηγω γιατι παιζει και αυτο το ρολο του.
Κι εγω αν τις κυνηγουσα σε πιο ζεστο καιρο το πιο πιθανο ειναι να εψαχνα να βρω αλλο φυσιγγι πιο καταλληλο.
Αλλωστε πιστευω οτι δεν υπαρχει φυσιγγι για τα γουστα ολων των κυνηγων η για ολους τους καιρους.
Επιλογες φυσιγγιων υπαρχουν παμπολλες , θηραματα να υπαρχουν ειναι το βασικο.

Γιάννη με το 8αρι σου εχει τύχει να πάρεις παραπάνω απο μια φασσα τουφεκωντας σε κοπάδι?

ναι φυσικα. σε περιοχες σε οξια και σε βοσκη τασο, το οκταρι κενται πραγματικα. δεν το αλλαζω με τιποτα. ενα 8ρι και 2 εξαρια.

Φιλε Γιαννη, ενας φιλος απο Χρυσουπολη με beretta A400,και εγω, ριξαμε σε χαρτι τα champion 48 ή 42γρ πριν κανα δυο χρονια για δοκιμες στο σκοπευτηριο της χρυσουπολης.
Νομιζω ηταν Σεπτεμβριος, με ζεστα. Δεν ξερω εαν επαιξε αυτο ρολο, αλλα τα φυσσιγια ειχαν μεγαλα κενα στην κατανομη τους....δεν ειχαν καν, ομοιομορφη κατανομη.
Ισως να εφταιγε η ζεστα? ισως δεν ταιριασαν στα οπλα μας? δεν ξερω....
Βαλε καμια φωτο, να δουμε και το καινουργιο σου κοντακι:)
διονυση η αληθεια ειναι πως δεν το εχω δοκιμασει εγω καθολου. μονο γνωμες εχω ακουσει. και επιδη δεν θα ξαναπαρω πελαγκρι, ψαχνομαι. ισως μεχρι να αρχησει η φασσα να παρω να δοκιμασω σε χαρτονι απο 5-6 φυσιγγια 6ρια και 8ρια, και αν δεν μαρεσει, να καταληξω στο βιτουρμπο.
το μονο που με χαλαει ειναι πως δεν εχει 34 γρ, και δεν ξερω τι επιλογη να κανω στα 34γρ.

Back