Φυσίγγια για την Φάσσα

Για το Beretta Extreme 36 γρ. Νο. 6 τι λέτε; Δεν το έχει δοκιμάσει κανείς;
Εγω Στέλιο δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ αν και ειχα ακούσει πολύ καλά λόγια απο άλλους..Απ όσο ξέρω πρέπει να είναι γεμισμένα με PSB2 special.

Εχω κάνει κι εγω τη σκέψη φέτος τον Οκτώμβρη να το ξαναδοκιμάσω μετά από πάρα πολλά χρόνια.
Είναι το μονο φυσιγγι από ολη την σειρα που δεν με εχει απογοητευση ποτε τοσο στον λαγο οσο κ στα περιστεροειδη σε 4-5-6 νουμερο με s4!Η τεκνα κ στα bitourbo φετος μου αφησε υπονοιες ότι κατι δεν παει καλα αλλα δεν εριξα κ πολλα για να είμαι σιγουρος μιας κ τα 36 γρ τα εχω για ειδικες καιρικες περιπτώσεις!Απλα θα ηθελα να ξερω αν το 7αρι που εχει c7 εχει δοκιμαστεί σε κυνηγι φασσας για να τα προβαρω φετος μιας κ εκει που τις βρήκαμε περυσι περναγαν 15-20 μετρα κ με σωληνα θα κανει δουλεια!

15-20 μέτρα?Και ιδιογωμοση με στραγαλια να ρίξει κανεις πάλι θα πέφτουν..Ούτε μην το σκεφτεσε..Και μάλιστα μιλάμε και για 7αρι!!ΥΓ Καλύτερα θα σου τα πουν ομως η ποιο έμπειροι του είδους..

Κ με 9αρια θα πεφτανε αλλα είναι αυτό το κακο που στο κυνηγι δεν ξερεις τι θήραμα κ σε τι υψος θα το συναντήσεις κ εχεις το πολύ 2 νουμερα σκαγιων μαζι σου 5-6!Οι καιρικες μεταβολες δεν ξερω τι επιδραση θα εχουν στην c7!

Εγω Στέλιο δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ αν και ειχα ακούσει πολύ καλά λόγια απο άλλους..Απ όσο ξέρω πρέπει να είναι γεμισμένα με PSB2 special.
Για την ακρίβεια CSB2, εγώ αυτή είχα βρει μέσα, αλλά το ίδιο κάνει.
Σε φάσσες δεν έτυχε να τα ρίξω, αλλά έχω "καθαρίσει" μ' αυτά 5-6 ζουρίδες, μια κουρούνα κι ένα λαγό, κάποια απ' αυτά με ένα μονόκαννο Baikal. Ακόμη και με αυτό το πανάλαφρο όπλο τα ρίχνω άνετα, όπως και τα Remington επίσης!

Για την ακρίβεια CSB2, εγώ αυτή είχα βρει μέσα, αλλά το ίδιο κάνει.
Σε φάσσες δεν έτυχε να τα ρίξω, αλλά έχω "καθαρίσει" μ' αυτά 5-6 ζουρίδες, μια κουρούνα κι ένα λαγό, κάποια απ' αυτά με ένα μονόκαννο Baikal. Ακόμη και με αυτό το πανάλαφρο όπλο τα ρίχνω άνετα, όπως και τα Remington επίσης

Ζουριδες,κατες κ αρκαλοι ολοι στο ιδιο τσικαλι χαχαχαχχαχαχαχα!!

Αλήθεια τι ειναι ζουριδες?
Ειδος αλεπους που ζει στη Κρητη κ όταν δεν τρωει αγρια θηράματα τα μικρα κυριως τρωει τις κοτες των ανθρωπων!Παλια ηταν κ ειδος επικυρηγμενο με το κεφαλι δεν ξερω στα Χανια αλλα στο Ηρακλειο που είμαι εγω ηταν!

Συνάδελφοι καλημέρα!Μιας κ αναφερθηκε το καφε Λαμπρο οποιος το εχει δοκιμασει σε νουμερο 7 με c7 να μας πει εντυπώσεις κ σε ζεστη κ σε κρυο!Στα χοντρα νουμερα από προσωπικη εμπειρια είναι φωτια!Κ αν καποιος ξερει με τι πυριτιδα είναι γεμισμενο το μαυρο Jordan κ σχεση τιμης κ αποδοσης(για εμενα καλο το 34γρ το μπλε αλλα τσιμπημενο)!
το 7αρι ειναι παρα πολυ καλο και σταθερο μεχρι τον ελαφρως κρυο καιρο λογω c7 και ελαφρως πιο αργο απο το 6αρι.μολις πιασουν τα καλα κρυα θελεις το 6αρι με την s4.το καφε παντως ειναι σταθερη αξια.πολυ καλο

Είναι το μονο φυσιγγι από ολη την σειρα που δεν με εχει απογοητευση ποτε τοσο στον λαγο οσο κ στα περιστεροειδη σε 4-5-6 νουμερο με s4!Η τεκνα κ στα bitourbo φετος μου αφησε υπονοιες ότι κατι δεν παει καλα αλλα δεν εριξα κ πολλα για να είμαι σιγουρος μιας κ τα 36 γρ τα εχω για ειδικες καιρικες περιπτώσεις!Απλα θα ηθελα να ξερω αν το 7αρι που εχει c7 εχει δοκιμαστεί σε κυνηγι φασσας για να τα προβαρω φετος μιας κ εκει που τις βρήκαμε περυσι περναγαν 15-20 μετρα κ με σωληνα θα κανει δουλεια!
Στα 15-20 μετρα φίλε GEO85, μήπως να κόιταζες κάτι σε διασποράς. Το LAMBRO καφέ θα είναι πολύ υπερσυγκεντρωτικό σ' αυτές τις αποστάσεις.

Στα 15-20 μετρα φίλε GEO85, μήπως να κόιταζες κάτι σε διασποράς. Το LAMBRO καφέ θα είναι πολύ υπερσυγκεντρωτικό σ' αυτές τις αποστάσεις.
σ αυτες τις αποστασεις νομιζω οτι θα σας καλυπτε ανετα το super lambro με τον πλαστικο δισκο σαν ρελιαστο που ειναι κλεισμενο.η αληθεια ειναι οτι το καφε ειναι αρκετα συγκεντρωτικο

Σχετικά με την c7 θα πω μια σκέψη..Η καλκο γεμίζει απο 30-40γρ με c7..Άρα με την κατάλληλη δοσολογία κάνει για όλες τις καιρικες συνθήκες..Έτσι καταλαβενω τουλάχιστον..

Δεν εχω βρει κατι σε διασπορας που να δουλευει σωστα στο οπλο μου με 18,7 αυλο!Κ τα direct που εριξα 2 που ειχα ξεχασει στο γιλεκο από δοκιμες εριξαν 1 κ αυτή κοψοφτερη κ γδαρθηκα μεχρι να την βρω!Αν ηξερα την αποσταση θα ειχα μαζι μου super felt μαλλινοταπα κ θα τις σιδερωνα για τα καλα απλα εκτος τα κυνηγια φερμας θελω να μην αλλαζω φυσιγγι να δουλευω ένα σταθερο αλλαζοντας μονο νουμερο κ τσοκ όπως κανω μεχρι στιγμης στα μη κυνηγια φερμας!

σ αυτες τις αποστασεις νομιζω οτι θα σας καλυπτε ανετα το super lambro με τον πλαστικο δισκο σαν ρελιαστο που ειναι κλεισμενο.η αληθεια ειναι οτι το καφε ειναι αρκετα συγκεντρωτικο

Στο προσπεκτους της εταιριας το προτεινει για μακρυνες τουφεκιες κ όχι για κοντινες κ αν θυμαμαι καλα από διαφορα που διαβαζω σε συζητήσεις ιδιογομωσης το ρελιαστο κλεισιμο χρησιμοποιείτε για μακρυνες κ συγκεντρωτικες τουφεκιες!

Φέτος λέω να πάω για πρώτη φορά στη ζωή μου για φάσσες! Έχω ήδη γεμίσει μερικά φυσίγγια με tecna με ατσάλινα και μη σκάγια! Δυστυχώς δεν έχω κάνει ακόμα δοκιμές αλλά το έχω στο μυαλό μου για το άμεσο μέλλον...θα δούμε!

Δεν εχω βρει κατι σε διασπορας που να δουλευει σωστα στο οπλο μου με 18,7 αυλο!Κ τα direct που εριξα 2 που ειχα ξεχασει στο γιλεκο από δοκιμες εριξαν 1 κ αυτή κοψοφτερη κ γδαρθηκα μεχρι να την βρω!Αν ηξερα την αποσταση θα ειχα μαζι μου super felt μαλλινοταπα κ θα τις σιδερωνα για τα καλα απλα εκτος τα κυνηγια φερμας θελω να μην αλλαζω φυσιγγι να δουλευω ένα σταθερο αλλαζοντας μονο νουμερο κ τσοκ όπως κανω μεχρι στιγμης στα μη κυνηγια φερμας!
Δοκίμασε τότε το καφέ με κύλινδρο.

Φέτος λέω να πάω για πρώτη φορά στη ζωή μου για φάσσες! Έχω ήδη γεμίσει μερικά φυσίγγια με tecna με ατσάλινα και μη σκάγια! Δυστυχώς δεν έχω κάνει ακόμα δοκιμές αλλά το έχω στο μυαλό μου για το άμεσο μέλλον...θα δούμε!
Βασίλη γιατί θέλεις να χρησιμοποιήσεις ατσάλινα στη φάσα?

Back