Οχι εκεί να λυσσάξετε..
Θα κερασω και καφεδακι αμα ερθεις
Οχι εκεί να λυσσάξετε..
Ε, πες λοιπόν τι βρήκες !!! F2x28 ???? Πόση ;;; Couvette ή χαρτονάκι ;;; Τα σκάγια είναι όντως Diamond shot ???Aμε. 3 πηρα, το ενα το εσφαξα
Ε, πες λοιπόν τι βρήκες !!! F2x28 ???? Πόση ;;; Couvette ή χαρτονάκι ;;; Τα σκάγια είναι όντως Diamond shot ???
Κρίμα... Κ μπορεί να λέγαμε κ καμία συμβουλή βελτίωσης στην gamebore....Οχι εκεί να λυσσάξετε..
Ναι ... μα έχει και μπαρούτι JK6 !!!Και βεβαια αφού εχει σκαγια αντιμονιου τσακο κι ενα δεκαρικο το κουτακι...
Καλο καλο!!!! Εμποριου ψαχνει. Τα wolf σκέφτομαιη λύση είναι μία.... να βρεις καποιον να σου γεμισει 36γρ και να του τα δωσεις για μαγκνουμ.... και μολις δει οτι σκοτωνουν μια χαρα να του πεις μπαρμπα 36γρ ειναι οχι 50, αν δεν το δει στην πραξη με placebo effect δεν θα το καταλαβει!!
Γενικά τα wolf Μαριε είναι πολύ ωραία φυσιγγια,αλλά αρκετά τσιμπημενα στο θέμα των τιμών.Καλο καλο!!!! Εμποριου ψαχνει. Τα wolf σκέφτομαι
Θα ηθελα να δοκιμασω τα 36 που ειναι με SIPE
Ναι εχεις δικιο... Μεγαλη ελληνικη και σχετικα καλες τιμεςΕγώ αν έριχνα 3" θα πηγενα σε εισαγόμενα..όχι ότι δεν στηρίζω τα προϊόντα μας κάθε αλλο η έχει γίνει κάτι,,απλα δεν εμπιστεύομαι σε αυτά τα βάρη..και λογικό είναι..όταν "πατάνε" τα 32αρια σκεφτείτε τα 3"..
Τα μονα που ίσως έριχνα θα ήταν τα lambro....
Τα 34 πρεπει να ναι με f2?? Οχι δεν αλλαζει γνωμη... Πηρε και το απολυτο φασσοτουφεκο φετος...Γενικά τα wolf Μαριε είναι πολύ ωραία φυσιγγια,αλλά αρκετά τσιμπημενα στο θέμα των τιμών.
Τα συγκεκριμένα που λες δεν τα έχω ριξει,αλλά έχω ακούσει καλά λόγια.Ειναι με ανάμεικτα σκαγια.
Μέχρι τα 34αρια του που έχω δοκιμάσει όλα ήταν φωτιά.
Τώρα για τα magnum προσωπικά τα θεωρώ τεράστια υπερβολή.Αν επιμένει πάντως εγώ θα πρότεινα rottweil Magnum 52gr.
Ναι Μαριε από ότι ξέρω με F2 είναι,χωρίς όμως να έχω ανοίξει καποιο.Τα 34 πρεπει να ναι με f2?? Οχι δεν αλλαζει γνωμη... Πηρε και το απολυτο φασσοτουφεκο φετος...
Το είχα γράψει κ πέρσι,τρελαμενος Ζακυνθινος που ανεβενει καθε Οκτώβρη Γιάννενα βαράει μόνο με αυτα..Φυσικά κ είναι υπερβολή αλλα αν εχει ο άλλος τα εμπιστεύεται δεν αλλάζει γνώμη..Αν επιμένει πάντως εγώ θα πρότεινα rottweil Magnum 52gr.