Ξερεις ποια ειναι τα υψηλης αποδοσης ατσαλινα.....το δικό σου όπλο δεν ρίχνει ατσάλινα..πρώτον είναι παλιό..δεύτερον δεν έχεις tsok για ατσάλινα..και τρίτον και σημαντικότερο δεν είναι η κάνη σου για ατσάλινα..άρα μην ξεγελαστείς καμια φορα να το κάννης ότι και να σου πούνε ...εκτος και αν θέλεις να πάρεις καινούργιο όπλο..έχει το ίδιο όπλο ο πατέρα μου ... αυτή τις γνώμης είμαι εσύ φυσικά κάννης αυτό που θέλεις και πιστεύεις..λένε ότι υπάρχουνε φυσίγγια για όπλα που δεν έχουνε ατσάλινες προδιαγραφές..αν τους εμπιστευεσαι πάρε και ρίξε.
το δικό μου to oplo η A400 XTREME είναι για ατσάλινα σκάγια και ατσάλινα σκάγια υψηλής απόδοσης..και πάλι το αποφεύγω να ρίχνω
Αυτα με τα 400-420 ειναι καλα για κανα σαρσελακι μεχρι τα 15-20 μετρα.....Ειδατε τελικα για τι αρχικες μιλαμε στην Αμερικη? Σπανια ριχνεις κατω απο 1500 fps, αυτα ειναι 457 μδ. Στα speedbaall φτανεις 1635 δηλαδη 498 μδ και στο Remington Hypersonic 1700 δηλ 518 μδ. Στα Hevi Metal μαλιστα τα μισα τα σκαγια εχουν την πυκνοτητα του μολυβδου. Φανταστειτε για τι δυνμη κρουσης μιλαμε.
Σημερα στην Ευρωπη κανενα ατσαλινο made in Europe δεν ξεπερναει τα 450 μδ και υπαρχουν κιιι κατασκευστες που εχουν πλασσαρει προιοντα κοντα στο 400 μδ. Απορω αν καποιος απο αυτους ποτε εκανε καμμια πρακτικη δοκιμη σε παπια με τετοια φυσιγγια.
Ξερεις ποια ειναι τα υψηλης αποδοσης ατσαλινα.....
Αυτη ειναι το θεωριτικο κομματι,στη πραξη και στο χαρτοπολτο και στο κυνηγι απεδειξαν οτι σκοτωνουν κανονικοτατα τα ατσαλινα των 1350μ/δ....τουλαχιστον απο διατρηση ισαξιο ενος 5αριου εμποριου.Απο συγκεντρωση ειναι ενα κακο 4αρι εμποριου,δεν θελω να ονομασω ποσα 4αρια εμποριου με βαρυ ονομα βαζουν 75 σκαγια στο πινακα στα 45μ. ασ το καλυτερα.Οποτε με το 2αρι ατσαλινο στα 32γρ. σε νορμαλ αποστασεις δουλευει κανονικοτατα...ασε που εχει και πιο μικρο spread σε φυλλα απο τα μολυβδινα.Και παμε στα γρηγορα,στις μενουσες τι κανουν?Προσπαθησα να κανω δοκιμη,αλλα επειδη ειμαι καλο παιδι,σταματησα οταν ειδα 1250 π/δ...τα υποτιθεμενα 1550,για να επανελθω μετα το νταντεμα που θα υποστουν.Αυτα με τα 400-420 ειναι καλα για κανα σαρσελακι μεχρι τα 15-20 μετρα.....
Σαραντο ολα ρευστα ειναι....τα ατσαλινα ειναι αλλο κεφαλαιο που εμεις δεν εχουμε καν ανοιξει να διαβασουμε...μεχρι να γινει αυτο καλυτερα να στηριχτουμε στις συμβουλες των φιλων Αμερικανων που εχουν μαστερ στο βαλτοκυνηγι...εμεις για καμια μπεκατσουλα και κανα ορτυκακι καλοι ειμαστε.στο ατσαλι αποτι λενε δεν εχουν σχεση οι μενουσες οπως στο μολυβι και ειναι υποχρεωτικο τα φυσιγγια να βγαζουν γυρω στα 500μετρα και 2 η ακομα και 3 νουμερα ποιο χοντα απο αυτα που βαζουμε....ακου τη λεει ο κυριος zing call στο βιντεακι που ανεβασε ο Κωσταντινος.τωρα αν τα φυσιγγια των 400μετρων σκοτωνουν περα απο τα 20-25!!!!!μετρα μου ειναι λιγο δυσκολο να το πιστεψω ακομα και αν ειναι σαρσελακια.Αυτη ειναι το θεωριτικο κομματι,στη πραξη και στο χαρτοπολτο και στο κυνηγι απεδειξαν οτι σκοτωνουν κανονικοτατα τα ατσαλινα των 1350μ/δ....τουλαχιστον απο διατρηση ισαξιο ενος 5αριου εμποριου.Απο συγκεντρωση ειναι ενα κακο 4αρι εμποριου,δεν θελω να ονομασω ποσα 4αρια εμποριου με βαρυ ονομα βαζουν 75 σκαγια στο πινακα στα 45μ. ασ το καλυτερα.Οποτε με το 2αρι ατσαλινο στα 32γρ. σε νορμαλ αποστασεις δουλευει κανονικοτατα...ασε που εχει και πιο μικρο spread σε φυλλα απο τα μολυβδινα.Και παμε στα γρηγορα,στις μενουσες τι κανουν?Προσπαθησα να κανω δοκιμη,αλλα επειδη ειμαι καλο παιδι,σταματησα οταν ειδα 1250 π/δ...τα υποτιθεμενα 1550,για να επανελθω μετα το νταντεμα που θα υποστουν.
Το επόμενο που σε έχω να κάνεις φίλε είναι να λιώνεις συρματάκι από λάμπα και μετά καλούπι!!!Το ατσαλι ειναι ελαφρητερο του μοληβιου.οποτε βαση θεοριας στης μενουσες δισκολο το κοβο.χωρεις ναχω κανει δοκημες
Μπα, που να τις βρει τις λάμπες πυρακτώσεως, τώρα που τις κατάργησαν! Που να το 'ξερε καμιά 20αριά χρόνια πριν, να αναμαζώνει τις καμένες !!!Το επόμενο που σε έχω να κάνεις φίλε είναι να λιώνεις συρματάκι από λάμπα και μετά καλούπι!!!
Καλό!!! Θέλω να δω όταν θα το δει πως θα απαντήσει! Χαχαχα!Μπα, που να τις βρει τις λάμπες πυρακτώσεως, τώρα που τις κατάργησαν! Που να το 'ξερε καμιά 20αριά χρόνια πριν, να αναμαζώνει τις καμένες !!!
Για 2αρι ατσαλινο μιλαμε Γρηγορη,και φυσικα ο καθε ενας εχει δικαιωμα να πιστευει οτι θελει,η δυσπιστια ειναι σωστος δρομος σε οτι αφορα τη βλητικη,αλλα ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ,και μετα πας στο πεδιο να μαθεις την αληθεια.Ειναι τοσο απλο.Σαραντο ολα ρευστα ειναι....τα ατσαλινα ειναι αλλο κεφαλαιο που εμεις δεν εχουμε καν ανοιξει να διαβασουμε...μεχρι να γινει αυτο καλυτερα να στηριχτουμε στις συμβουλες των φιλων Αμερικανων που εχουν μαστερ στο βαλτοκυνηγι...εμεις για καμια μπεκατσουλα και κανα ορτυκακι καλοι ειμαστε.στο ατσαλι αποτι λενε δεν εχουν σχεση οι μενουσες οπως στο μολυβι και ειναι υποχρεωτικο τα φυσιγγια να βγαζουν γυρω στα 500μετρα και 2 η ακομα και 3 νουμερα ποιο χοντα απο αυτα που βαζουμε....ακου τη λεει ο κυριος zing call στο βιντεακι που ανεβασε ο Κωσταντινος.τωρα αν τα φυσιγγια των 400μετρων σκοτωνουν περα απο τα 20-25!!!!!μετρα μου ειναι λιγο δυσκολο να το πιστεψω ακομα και αν ειναι σαρσελακια.
Χαχα δεν μου κανει θσ λαμπηρηζουνε τα σκαγγιαΚαλό!!! Θέλω να δω όταν θα το δει πως θα απαντήσει! Χαχαχα!
Και από τα βολφραμίου Κωνσταντίνε;Μέχρι στιγμής τα σκάγια βισμουθιου από ότι διαβάζω υπερτερουν σε όλα ακόμα και από τα μολύβδινα ακόμα και στις μενουσες ταχύτητες.
Θέλεις να αδειάσουμε κανένα;Αυτο εχω ακουση και εγω.αλα πουντα