..Πολυ πυκνη τουφέκια και δύναμη έχουν ο βιοτεχνης επεμενε να τα παρω λέει αν δε κάνουν φερτα πισω ρε και σου δίνω τα χρηματα ς
Αν σου κάτσει το set up Τόλη θα τρίβεις τα μάτια σου.Εγω τα έριχνα με 3 και 4 αστρα και με ένα κομμένο πλάγιο baikal
..Πολυ πυκνη τουφέκια και δύναμη έχουν ο βιοτεχνης επεμενε να τα παρω λέει αν δε κάνουν φερτα πισω ρε και σου δίνω τα χρηματα ς
Αν τα βρεις με την προσκοπευση θα κάνουν δουλίτσα αν κ τα θεωρώ υπερβολή... Εγώ κάποια χρόνια είχα δοκιμάσει να ρίξω 10αρια εντυπωσιασμενος από την κατανόμη τους για να με βοηθήσει στην πρώτη τουφεκιά... Μάλιστα έριξα το ίδιο ακριβώς φυσίγγι που έριχνα μονο που αντί για σκάγια 7 κ 8 έβαλα 10αρια....Εγώ παντος παλικαρια πήρα να δωκιμασω 11άρια 32 γρ στο τρυγωνι γτ στην πινακα γαζωνουν τώρα τα λέμε την τρίτη γτ αποτελεσματα ενωειτε τα 8άρια 32 γρ θα νε δειπλα μ
Αρι θα τα ριξω στην αρχή που θα νε απονηρευτα και χαμηλα μέχρι 30 μέτρα το πολυ και λέω να βαλω τεσερα άστρα γτ τα βλεπω κόσκινο πόλα σκαγια πρωτη φορά παντος θα δουλεψω αυτό το νούμερο πιστευω να με ικανόποιεισει εγώ εχω τρέλα με το συνεφο απο πουπουλά για αυτό και αν και διστακτικος το πηρα θα το δω και στο ορτυκι παντος αργωτερα γτ βρήκα κάτι πουλακια και καταλαβαινεις άλλο πραγμα το τρυγωνιΑν τα βρεις με την προσκοπευση θα κάνουν δουλίτσα αν κ τα θεωρώ υπερβολή... Εγώ κάποια χρόνια είχα δοκιμάσει να ρίξω 10αρια εντυπωσιασμενος από την κατανόμη τους για να με βοηθήσει στην πρώτη τουφεκιά... Μάλιστα έριξα το ίδιο ακριβώς φυσίγγι που έριχνα μονο που αντί για σκάγια 7 κ 8 έβαλα 10αρια....
Δεν τα πήγα καθόλου καλά... Τα τρυγονια χρειάζονταν αισθητά πολύ μεγαλύτερη προσκοπευση από αυτή που ειχα συνηθίσει σε βαθμό να μένω μόνιμα πίσω... Το πρόβλημα είναι στις πολύ χαμηλότερες μένουσες ταχύτητες που έχουν τα πολύ ψιλά σκάγια με αισθητό αντίκτυπο στην προσκοπευση...
Τεσαρι θα βαλω..
Αν σου κάτσει το set up Τόλη θα τρίβεις τα μάτια σου.Εγω τα έριχνα με 3 και 4 αστρα και με ένα κομμένο πλάγιο baikal
Champion fast 32 αν θέλετε σφαζω κανένα γ φοτο δεν έχω όμως ζυγαριά ακρυβιαςΤολη ποιο φυσιγγι πήρες;
Ρίξτα κ θα δεις... Εγώ σου ανέφερα απλά τη δική μου εμπειρία, μπορεί εσένα να σου ταιριάξουν...Αρι έχουμε και υγρασία μποληκη εδώ τα πρωινα οποτε θα με τραβήξουν αρκετά πισω λες ε???
v zero έχει;μαλακό φυσιγγακι παντως
Τόλη εκτός από τα πράσινα δεν ήξερα αλλά 32αρια του η τουλάχιστον δεν θυμάμαι...View attachment 2672
Gm3 έχει τελεικα
Καλά κάνεις Αρι να με προετιμασμενος με 8αρι 32 g3000Ρίξτα κ θα δεις... Εγώ σου ανέφερα απλά τη δική μου εμπειρία, μπορεί εσένα να σου ταιριάξουν...
Έχω ρίξει το uno prima και μου φάνεικε αισθητό για 28gr...πήρα 2 κουτάκια προχθες nsi Europe 28gr No:7,5 (όχι για τα τρυγόνια) και έχουν τη μισή ανάκρουση και καλύτερη σχετικά συγκέντρωση...πάντα με 2* οι δοκιμές.Έχουμε καμία γνώμη για τα σκοπευτικά της NSI Due και Prima? Σκέφτομαι να τσιμπήσω 2 κουτάκια για δοκιμή!
Θα τσιμπήσω ένα από το καθένα και θα δούμε στο τερέν την Τρίτη τι θα γίνει!Έχω ρίξει το uno prima και μου φάνεικε αισθητό για 28gr...πήρα 2 κουτάκια προχθες nsi Europe 28gr No:7,5 (όχι για τα τρυγόνια) και έχουν τη μισή ανάκρουση και καλύτερη σχετικά συγκέντρωση...πάντα με 2* οι δοκιμές.