Το bravo δεν το έχω δουλέψει, το άριστον πολύ καλό αλλά για πιο κρύο, και έχει και αρκετή ανακρουσηΠια η γνώμη σας για το φυσίγγι το ariston και το Bravo 32 με έχουν εκπλήξει στα τσιχλοκοτσιφα και θέλω να τα δοκιμάσω και στα τρυγονια
Το bravo δεν το έχω δουλέψει, το άριστον πολύ καλό αλλά για πιο κρύο, και έχει και αρκετή ανακρουσηΠια η γνώμη σας για το φυσίγγι το ariston και το Bravo 32 με έχουν εκπλήξει στα τσιχλοκοτσιφα και θέλω να τα δοκιμάσω και στα τρυγονια
Ωραία, θα μας πεις και φέτος πως θα πάει.Ρουμελιώτης 32γρ σε Νο 8 πάω για 4η χρόνια που θα ρίξω το συγκεκριμένο φυσιγγί και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το συγκεκριμένο....
Με το classica στο 4 αρι θα πάς και θα δείς.Γενικα,ειναι ανοιχτο το μερος,καμπος και χωραφια με ξερα δεντρα κλπ,γι αυτο ειπα για 3αρι τσοκ
Φευγα από δω και τραβα στα γουρούνια, δεν κάνεις εσυ εδώ για τέτοια θηράματα.mi ena monovoloy skoytons ki koynta ki shaperaaaaaaaa
Το πρωί το άριστον θα σου πάει σίγουρα μετά με την ζέστη δεν ξέρω!Πια η γνώμη σας για το φυσίγγι το ariston και το Bravo 32 με έχουν εκπλήξει στα τσιχλοκοτσιφα και θέλω να τα δοκιμάσω και στα τρυγονια
λιες να βάλου δράμια μην εινι χουντρό του μουνοβολου;Φευγα από δω και τραβα στα γουρούνια, δεν κάνεις εσυ εδώ για τέτοια θηράματα.
Τράβα στης βλητικες σλεω! Εκεί τα πετυχαίνεις καλύτερα!λιες να βάλου δράμια μην εινι χουντρό του μουνοβολου;
Το Αριστον ειναι φορτωμενο φυσιγγι για χειμωνα...ριχτο στο πρωινο καρτερι καλυτερα..Πια η γνώμη σας για το φυσίγγι το ariston και το Bravo 32 με έχουν εκπλήξει στα τσιχλοκοτσιφα και θέλω να τα δοκιμάσω και στα τρυγονια
Κώστα εγώ θέλω φυσίγγι να το βαράω από το κρεβάτι και να σκοτώνει στο καρτέρι ... ποιό προτείνεις ?Το Αριστον ειναι φορτωμενο φυσιγγι για χειμωνα...ριχτο στο πρωινο καρτερι καλυτερα..
Το τηλεκοντρόλ!Κώστα εγώ θέλω φυσίγγι να το βαράω από το κρεβάτι και να σκοτώνει στο καρτέρι ... ποιό προτείνεις ?
Καλό ύπνομε μελατονίν για όνειρα που να κόβουν τα φυσίγγιαΚώστα εγώ θέλω φυσίγγι να το βαράω από το κρεβάτι και να σκοτώνει στο καρτέρι ... ποιό προτείνεις ?
APFSDS, HE και εκπαιδευτικό ;
για αυτο σου προτεινε αυτα επειδη τα ξερεις ,τι νομιζεις οτι ειναι κανενας τυχαιος!APFSDS, HE και εκπαιδευτικό ;
Τα θυμάμαι καλά ;
Καλησπέρα στην παρέα !! Κανένα φυσιγγια για τρυγόνια στην ενάρξει έχει να πρότεινε κάποιος ;;
Ότι έχει μείνει από τις τσιχλες!!!Καλησπέρα στην παρέα !! Κανένα φυσιγγια για τρυγόνια στην ενάρξει έχει να πρότεινε κάποιος ;;
Πολύ ωραίο το sporting του!!Δεν πρόλαβα να τα δοκιμάσω στο κυνήγι.