αμα μιλας για μπασιματα δεν κανουν αυτα τα φυσιγγια για μπασιματα ειναι πολυ δυνατα ,θελουν κρυο.Τα εριχνε ενας κυνηγος στο περασμα ....και μονο που δεν εκλαιγε απο τα θηραματα που εφευγαν
αμα μιλας για μπασιματα δεν κανουν αυτα τα φυσιγγια για μπασιματα ειναι πολυ δυνατα ,θελουν κρυο.Τα εριχνε ενας κυνηγος στο περασμα ....και μονο που δεν εκλαιγε απο τα θηραματα που εφευγαν
αμα μιλας για μπασιματα δεν κανουν αυτα τα φυσιγγια για μπασιματα ειναι πολυ δυνατα ,θελουν κρυο.
Aκόμη τρέχει ;Τρεις τουφεκιες σε σταματημενο λαγο στα 30 μετρα.....και ο λαγος ακομα τρεχει....!!!!!
To lambro tordo 30 είναι ίδιο με Victory mirage blk 30 με D20 1.50 .αμα μιλας για μπασιματα δεν κανουν αυτα τα φυσιγγια για μπασιματα ειναι πολυ δυνατα ,θελουν κρυο.
Φίλε Λάμπη, όσον αφορά την γόμωση φυσιγγίων βρίσκω πάντα μπροστά μου τον Αείμνηστο Γ. Βλαχόπουλο, τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ Έλληνα γομωτή!κ.Νίκο αυτοί που έχουν βλητικούς σταθμούς δέν έχουν πρόβλημα με τις αλλαγές lot .
Tα βλέπουν όλα ,ανοικτό βιβλίο που λέμε καί είμαι απ'αυτούς που επιμένουν ότι μόνο
καλά φυσίγγια βγάζουν .
Απλά αν ένα φυσίγγι ριχτεί σε συνθήκες που δέν ευνοούν τις ιδιότητες του τότε ασφαλώς
έχουμε μουρμουρητά .
Aκόμη τρέχει ;
Υ.Γ Πόσα τσιγάρα συνεχόμενα κάπνισες ;
To lambro tordo 30 είναι ίδιο με Victory mirage blk 30 με D20 1.50 .
Καθαρά καλοκαιρινό φυσίγγι
Πω πω Νίκο , σκωτσέζικο ντουζ βάλθηκες να κάνεις πρωί-πρωί στον Alex !
Αυτό το φυσιγγι ,όταν το έβγαζε η μαγιονκι δεν είχε αντίπαλο στον καύσωναΣτο παλιό ριγέ κουτί
View attachment 52105 View attachment 52106
Κάλυκας 12/67/08 Nobelsport - με καψούλι Fiocchi 616 ... (!!!!)
Gm3 πυρίτιδα 1,45 x 31 gr. - συγκεντρωτήρας GT-21
Ένα ή δυο κουτιά είχα πάρει, σε Νο 8 (δεν είχα βρει 9αρια που ήθελα).
Δεν μου πήγαν και τόσο καλά (στις τσίχλες) - και δεν το ξαναπήρα !!
Λοιπόν Νίκο επειδή το βρήκα, αν είναι κατασκευασμένο στο δεύτερο μισό του '90 , από την Maionchi στο Lucca έχει κρατήσει μόνο το όνομα. Γεμίζονταν πια στο S. Giuliano Terme από την Nobel Sport ! Καψύλι M686 και πυρίτιδα Tecna αναφέρει αυτό.Η αληθεια ειναι σκληρη....και ποναει Σπυρο μου....Αλλα ειναι η αληθεια φιλε !!!
Λοιπόν Νίκο επειδή το βρήκα, αν είναι κατασκευασμένο στο δεύτερο μισό του '90 , από την Maionchi στο Lucca έχει κρατήσει μόνο το όνομα. Γεμίζονταν πια στο S. Giuliano Terme από την Nobel Sport ! Καψύλι M686 και πυρίτιδα Tecna αναφέρει αυτό.
Ο λαγός ψόφησε στο γέλιοαντιαθλητικόΤο εχω σφαξει φιλε!!! Ηταν δυνατον να μην το σφαξω...μετα απο τετοιο χουνερι που επαθα ???
Δεν θυμαμαι εαν το εκανα παρουσιαση....Αλλα ολα υπαρχουν αποθηκευμενα στον υπολογιστη μου.
Ναι με ΤΕΚΝΑ ηταν και βυσμα αντιντζελο....Αλλα δεν ξερω ποιος πηρε τα χναρια του αλλου...Ο Λαμπρο η
ο Ιταλος ???
Ας ηταν να βρω ΕΝΑ σκαγι Ν5 !!!! Αχταρμας....Ν8 -Ν7 -Ν6...και τα Ν6 ελαχιστα....!!!!
ΣΥΓΝΩΜΗ για την εκφραση....αλλα χεστηκα εγω για το ποιος το γεμιζε....εδωσα εγω τα ωραια μου λεφτα ???
Ειχα και τον λαγο να γελαει....και να μου λεει....ριχνε μαλάκα....
Αυτο το χουνερι....κανεις δεν μου πληρωσε....ουτε η Maionchi ουτε η Nobel Sport....Καταλαβες Σπυρο μου ???!!!!
συμφωνω με το 30αρι για το 32 αρι λεγαμε λαμπη.To lambro tordo 30 είναι ίδιο με Victory mirage blk 30 με D20 1.50 .
Καθαρά καλοκαιρινό φυσίγγι
Nαί ,το 32άρι με D20 όντως χειμερινό .συμφωνω με το 30αρι για το 32 αρι λεγαμε λαμπη.
Το 32αρι είναι με gm3 Λάμπη.Nαί ,το 32άρι με D20 όντως χειμερινό .
Ένα set up πού δέν είδα σε εμπορικό κι'είναι πολύ καλό είναι
CX 2000 1.55 X 31 Z2M21 6* 57.80 D20 S .
Πολύ καλό επαναλαμβάνω με μεγάλες δυνατότητες .
Ακομα και στα Συριανα λουκουμια και στις χαλβαδοπιτες υπαρχει ποιοτικος ελεγχος...