Ναι για την ανάκρουση δεν τα θέλω.Μια χαρα ειναι.
Αν εισαι κεντρο εχει καλα σκοτωματα.
Απλα ισως σου φανουν λιγο τσιμπημενα στην ανακρουση.
Για τα nsi classica συμφωνω απολυτως.
Μετα τα περσινα χαλια,με overkill και πουλια που να εχουν πανω τους 5-6 σκαγια και να μην πεθαινουν με τιποτα,δεν τα ξαναβαζω τον Αυγουστο...
Θα ριχθουν το χειμωνα...
Θα γεμίσω κιόλας αλλά δεν θέλω να χαλάσω την s4 που έχω γιατί δεν ξέρω ποτε θα μπορέσω να αγοράσω ξανά.Πως και δεν γεμίζεις Βασίλη;
Ευχαριστώ. Τα chedite tordo μου αρέσουν πολύ αλλά δεν τα έχω ρίξει ποτε τόσο νωρίς.Δοξαση ο θεος.
Chedite tordo,Ρουμελιώτης 32 ,Κένταυρος 28
Έχει ο Γιαννουλάκης απόθεμα και ίσως πάρω από αυτόν τελικά. Κεντρική Ελλάδα θα κυνηγήσω.Βασίλη νότια Ελλάδα θα κυνηγήσεις;
Για έναρξη έχω μείνει ικανοποιημένος με tordo 30,cheddite tordo,jb fast,κένταυρος sporting.
Καλό και το navaro 30, express 32 αλλά τελευταία έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στα συγκεκριμένα.
Αν ψάχνεις το mb light που το έχεις ρίξει και το ξέρεις ίσως έχει ο Γιαννουλακης απόθεμα.
https://www.giannoulakis-outdoor.gr/fusiggia/cal-12-fusiggia/30-32gr/φυσιγγια-b-p-mb-light-30gr-detail
Κυριε Γιάννη τα Λάμπρο 30 δεν μου ταίριαξαν ποτέ.Λάμπρο Τορντο κίτρινα 30γρ ν8. Μαλακό με πολύ καλά σκοτωματα. Είναι σφιχτό: LM το πολύ M.
Τα MB32 είναι λίγο ζωηρά για την αρχή.