Φυσίγγια για τρυγόνι

Μια χαρα ειναι.
Αν εισαι κεντρο εχει καλα σκοτωματα.
Απλα ισως σου φανουν λιγο τσιμπημενα στην ανακρουση.
Για τα nsi classica συμφωνω απολυτως.
Μετα τα περσινα χαλια,με overkill και πουλια που να εχουν πανω τους 5-6 σκαγια και να μην πεθαινουν με τιποτα,δεν τα ξαναβαζω τον Αυγουστο...
Θα ριχθουν το χειμωνα...
Ναι για την ανάκρουση δεν τα θέλω.
Πως και δεν γεμίζεις Βασίλη;
Θα γεμίσω κιόλας αλλά δεν θέλω να χαλάσω την s4 που έχω γιατί δεν ξέρω ποτε θα μπορέσω να αγοράσω ξανά.
Δοξαση ο θεος.

Chedite tordo,Ρουμελιώτης 32 ,Κένταυρος 28
Ευχαριστώ. Τα chedite tordo μου αρέσουν πολύ αλλά δεν τα έχω ρίξει ποτε τόσο νωρίς.
Βασίλη νότια Ελλάδα θα κυνηγήσεις;

Για έναρξη έχω μείνει ικανοποιημένος με tordo 30,cheddite tordo,jb fast,κένταυρος sporting.
Καλό και το navaro 30, express 32 αλλά τελευταία έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στα συγκεκριμένα.
Αν ψάχνεις το mb light που το έχεις ρίξει και το ξέρεις ίσως έχει ο Γιαννουλακης απόθεμα.
https://www.giannoulakis-outdoor.gr/fusiggia/cal-12-fusiggia/30-32gr/φυσιγγια-b-p-mb-light-30gr-detail
Έχει ο Γιαννουλάκης απόθεμα και ίσως πάρω από αυτόν τελικά. Κεντρική Ελλάδα θα κυνηγήσω.
Λάμπρο Τορντο κίτρινα 30γρ ν8. Μαλακό με πολύ καλά σκοτωματα. Είναι σφιχτό: LM το πολύ M.
Τα MB32 είναι λίγο ζωηρά για την αρχή.
Κυριε Γιάννη τα Λάμπρο 30 δεν μου ταίριαξαν ποτέ.

Τα έχεις ρίξει στα τρυγόνια αυτά Γιώργο?
Ναι τα έχω ρίξει και εχω μείνει ευχαριστημένος. Και στις τσίχλες το mezzo 30 gr 9-10 δεν το αλλάζω με τίποτα στο browning 325.
Προτιμώ τα μεσόταπα στο δίκανο λόγω σφιχτών συσφίξεων.

Ναι τα έχω ρίξει και εχω μείνει ευχαριστημένος. Και στις τσίχλες το mezzo 30 gr 9-10 δεν το αλλάζω με τίποτα στο browning 325.
Μου φαίνεται παράξενο και με το δικανο, το μεζζο 32 είναι πολύ δυνατό για μένα ειδικά για έναρξη, το μεζζο 30 φοβερό, καμμία σχέση.( το 325 φοβερό)

Μου φαίνεται παράξενο και με το δικανο, το μεζζο 32 είναι πολύ δυνατό για μένα ειδικά για έναρξη, το μεζζο 30 φοβερό, καμμία σχέση.( το 325 φοβερό)
Για να είμαι ειλικρινής είναι λίγο δυνατό όχι όμως σε ενοχλητικό βαθμό. Φυσικά το 30αρι είναι εξαιρετικό.
Υ.Γ Πράγματι το 325 είναι πολύ καλό. Ενα μόνο εμφανίστηκε στο car και το πήρα. Ημουν τυχερός. Απλά θέλω να πάρω ένα δεύτερο φτηνό όπλο για ώρα ανάγκης.

Ψάχνοντας να πάρω 2 κουτιά MB light για την έναρξη με ενημέρωσαν ότι φέτος Β&Ρ δεν θα έρθουν καθόλου φυσίγγια στην Ελλάδα. Είπε ο Μαυρούλης ότι όλα πήγαν Αμερική και θα αργήσουν πολύ να ξαναφέρουν. Οπότε ότι υπάρχει σε στοκ από Β&Ρ φέτος.

Πείτε κανένα δοκιμασμένο εμπορικό φυσίγγι για την έναρξη ρε μάγκες. Εκτός από τα NSI classica που δεν τα θέλω.
Rc 32

Πως σας φαίνεται η ιδέα να προτείνει η ΚΣΕ να κυνηγηθει χωρίς αριθμητικό όριο το τρυγόνι, αλλά να επιτρέπονται φυσίγγια μέχρι 21 γραμμάρια και από Ν 6 και χοντρυτερα ;
Η ΚΣΕ να προτείνει , επιβάλλει ‼️τα ομοιώματα κ τις σφυρίχτρες στο παπί κ να αφήσει τα τριγωνια στην άκρη‼️αααααααν έρθει κανένα‼️

Ψάχνοντας να πάρω 2 κουτιά MB light για την έναρξη με ενημέρωσαν ότι φέτος Β&Ρ δεν θα έρθουν καθόλου φυσίγγια στην Ελλάδα. Είπε ο Μαυρούλης ότι όλα πήγαν Αμερική και θα αργήσουν πολύ να ξαναφέρουν. Οπότε ότι υπάρχει σε στοκ από Β&Ρ φέτος.

Πείτε κανένα δοκιμασμένο εμπορικό φυσίγγι για την έναρξη ρε μάγκες. Εκτός από τα NSI classica που δεν τα θέλω.
Βασιλη δε γεμίζεις δικά σου πλέον;;;

Αν έχει αυξημένη υγρασία (πρωινο) τα κυνηγάς ζωντανά με τα ΜΒ light. Αντίθετα το απόγευμα που είναι πιο ξηρός ο καιρός και γενικά με ξηρό καιρό μεταμορφώνονται. Μεγάλη αποτελεσματικότητα. Κατά τα άλλα πολυ μαλακό φυσιγγι, πολυ ωραίο αισθητικά. Δείχνει πολυ ποιοτικό γενικά.

Θα τα δοκιμάσω κ εγώ στο δικό μου.. Δεν τα χω ρίξει ποτε.. 1-2 είναι και το δικό σου Γιώργο;

Back