Φυσίγγια για τρυγόνι

Στοοοος καθώς η Φράνκι ιμιτασιον μπενελι είναι.μονο Ουρμπίνο φαλεςςςςςς
Να σε δω του χρόνου (και πολύ λέω)βρε καρακάξα,με κανένα ....ογλου η με κανένα πορτογαλοισπανορωσικο....
Δεν θα σ'εχει ο τόπος!
Έχω κρατησει αρχείο τις δηλώσεις σου!😈
Μουρλουλιαγκα!!

Επίσης να συμπληρώσω για το b&p mygra οτι το χρησιμοποιούσα αργοτερα στα περάσματα και είχα κάνει μακρινές βολές ακαριαιες ειδικά στα μεγάλα τρυγόνια ειχε καλή διάτρηση. Αλλά για έναρξη με την πολλή ζέστη χρειάζεται κατι ελαφρύτερο.

Να σε δω του χρόνου (και πολύ λέω)βρε καρακάξα,με κανένα ....ογλου η με κανένα πορτογαλοισπανορωσικο....
Δεν θα σ'εχει ο τόπος!
Έχω κρατησει αρχείο τις δηλώσεις σου!😈
Μουρλουλιαγκα!!
Γιατί φίλος απαγορεύεται να ουμε?

Επίσης να συμπληρώσω για το b&p mygra οτι το χρησιμοποιούσα αργοτερα στα περάσματα και είχα κάνει μακρινές βολές ακαριαιες ειδικά στα μεγάλα τρυγόνια ειχε καλή διάτρηση. Αλλά για έναρξη με την πολλή ζέστη χρειάζεται κατι ελαφρύτερο.
Πουθενά δεν κάνει αυτό! Τζάμπα τα λεφτά.

Παρόμοιο και το tortora nsi τα έριχνα όταν είχαν τον κίτρινο κάλυκα, κι αυτά για Σεπτεμβρη, δυνατά για ζέστη.
Στον κίτρινο καλυκα ήταν πολύ καλά από 20αυγουστου, ήταν σε στυλ σαν το κλασικά σε 7/8 ήταν πολύ καλό ήθελε 4 άστρα, τώρα τα καινούργια χάλασε το γλυκό.

Όπως είπα πριν , επειδή με απογοήτευσαν στα τρυγόνια, έριξα τα υπόλοιπα 1,5 κουτί σε κυριαρινες με δροσερό καιρό. Σε τουφεκιές πολύ μακρυά έπεφταν κάθετα και έλεγα καλά πέφτει τώρα εκεί πέρα. Αλλά στις πιο πολλές τουφεκιές 30-33 μ , συνέχιζαν 10-20 μ και μετά άρχιζαν να πέφτουν με 45 μοίρες και τελικά πέφτανε πολύ μακρυά και τις έχανα, που είναι χαρακτηριστικό της υπέρδιάτρησης. Ειναι πολύ καλό για πολύ μακρινές τουφεκιές γενικά .

Όπως είπα πριν , επειδή με απογοήτευσαν στα τρυγόνια, έριξα τα υπόλοιπα 1,5 κουτί σε κυριαρινες με δροσερό καιρό. Σε τουφεκιές πολύ μακρυά έπεφταν κάθετα και έλεγα καλά πέφτει τώρα εκεί πέρα. Αλλά στις πιο πολλές τουφεκιές 30-33 μ , συνέχιζαν 10-20 μ και μετά άρχιζαν να πέφτουν με 45 μοίρες και τελικά πέφτανε πολύ μακρυά και τις έχανα, που είναι χαρακτηριστικό της υπέρδιάτρησης. Ειναι πολύ καλό για πολύ μακρινές τουφεκιές γενικά .
Ισχύει!

Εγώ μια φορά πήρα τα nsi tortora. Πριν καμμια 15αρια χρονια, και πήγα για έναρξη Αμαλιάδα, έχω καρτερωσει σε ένα χωράφι και έχω ένα ξερό μπροστά μου στα 30 μέτρα. Έρχεται ένα τρυγόνι, κάθεται στο ξερό σηκώνω πατάω...κλικ...τπτ, βγάζω το φυσιγγι, βάζω άλλο, μετά από λίγο, δεύτερο τρυγόνι, ξανά κλικ...ούτε που θυμάμαι τι τα έκανα τα υπόλοιπα, μάλλον τα χάρισα

Αυτές οι σειρές της μπασκερι έχουν συνήθως σκληρά επιχαλκωμενα σκάγια με 5% αντιμόνιο.ειναι λογικό σε ζεστό καιρό να δημιουργούν υπςρδιατρηση.οπως και τα tortora τα παλιά της nsi θέλανε για πρωινό ειδικά καιρό με δροσιά η υγρασια

Back