Χειμωνιατικα ειναι σχεδον ολα και ακριβαΤα γκοριλα τι λένε ρε μάγκες έχω κάτι παιδιά από Αθήνα και είναι φαν έχουμε καμία γνώμη για κανένα απ' αυτά
Χειμωνιατικα ειναι σχεδον ολα και ακριβαΤα γκοριλα τι λένε ρε μάγκες έχω κάτι παιδιά από Αθήνα και είναι φαν έχουμε καμία γνώμη για κανένα απ' αυτά
Όχι από ότι έχω δειΟ Αλλαγιάννης έχει cheddite tordo?
Σε 32 θα πας σε cheddite tordo, άμα θες σε 34 θα πας σε speed.Λέω φέτος για έναρξη να πάρω του Κύργια τα πορτοκαλί 34γρ 7ρια. Έχετε να προτείνετε κανένα άλλο καλό?
Κράτησε τα για πιο μετά, είπαμε δύσκολοι καιροί.Πάρε κανά σκοπευτικό 28 7,5-8-8,5Λέω φέτος για έναρξη να πάρω του Κύργια τα πορτοκαλί 34γρ 7ρια. Έχετε να προτείνετε κανένα άλλο καλό?
Σκεφτόμουν για της NSI τα gt.Κράτησε τα για πιο μετά, είπαμε δύσκολοι καιροί.Πάρε κανά σκοπευτικό 28 7,5-8-8,5
Παρε και Κένταυρο 28 γρΣκεφτόμουν για της NSI τα gt.
Δεν νομίζω να βρω στα μαγαζιά στην περιοχή. Αν βρω θα πάρω ένα κουτί για δοκιμή.Παρε και Κένταυρο 28 γρ
Πάρε είναι δύναμη!!Δεν νομίζω να βρω στα μαγαζιά στην περιοχή. Αν βρω θα πάρω ένα κουτί για δοκιμή.
Δεν τα έχω ρίξει, πήρα και εγώ φέτος 18 κουτάκια που βρήκα.Βέβαια μου είπαν ότι είναι ιδιο με Nsi due europe, την φυσιγγάρα!!!!Σκεφτόμουν για της NSI τα gt.
ΠεριοχήΔεν νομίζω να βρω στα μαγαζιά στην περιοχή. Αν βρω θα πάρω ένα κουτί για δοκιμή.
Προχωρά.Σκεφτόμουν για της NSI τα gt.
Cheddite tordo n6 για έναρξη τότε.Δεν θέλω πολύ ψιλά νούμερα γιατί κάνουν περάσματα και αγριοπερίστερα στην περιοχή. Εξού και τα 34γρ που σκεφτόμουν.
Αν θες να σου πω σε πμ πολύ ευχαρίστως. Νομός Πέλλας γενικότερα.Περιοχή
Με lambro ρίχνεις? Μόνο θόρυβο κάνεις γιατί