Βεβαίως! Τι είναι αυτά τα πράγματα;;;άκου εκεί.........να εκτελεστει παραυτα ο ατιμος
Βεβαίως! Τι είναι αυτά τα πράγματα;;;άκου εκεί.........να εκτελεστει παραυτα ο ατιμος
ναι για να μαθει ο ελεεινοςΚαι με ρεμινγκτον..
Και εγώ μια απ τα ίδια. Το tordo 30 το ερωτεύτηκα.... Φοβερό φυσιγγι με άριστα σκοτώνετε. Πήρα όμως κ σε νούμερο 10 με 8αρι αστέρι.... Πολύ πολύ χειρότερο από το 9 με 6αρι.δεν μπορώ να πω το λόγο. Αλλά δύο άτομα που τα ρίχνουμε βγάλαμε το ίδιο πόρισμα. Τα GM3 καλούτσικα ήταν αλλά σε υγρασία ΕΚΛΑΣΑΝΕμενα δε μου αρεσουν ουτε τα tordo 32 ουτε τα euromix. Τα tordo 30 αντιθετως τα βρηκα πολυ καλα.
Δε νομιζω οτι ολα τα φυσιγγια ειναι το ιδιο καλα, σε καμια περιπτωση! Υπαρχουν τα πολυ καλα τα λιγοτερο καλα κοκ μεχρι τισ μαπες. Αυτο δεν σημαινει οτι καθε φυσιγγι δουλευει το ιδιο σε καθε οπλο η οτι ο καθενας μας σκοπευει η χειριζεται το οπλο του το ιδιο με ολους τους αλλους.Ενας δκοπευτης κυνηγος δεν πα να του δώσετε να περνει τυφλα απο 100 ειδη φυδιγγια...θα κατεβαζει πουλια.
Συνηθως έχουν αποβάλει το θεμα τι ριχνουν....κ ξερουν ακριβώς που κ πως ριχνουν.
Κακο δεν ειναι μονο αυτο, ειναι και κεινο που ειναι πολυ δυνατο και σκορποσκαγιαζει οπως επισης κακο ειναι και κεινο που ειναι πολυ αδυνατο και αντι μπαμ κανει "κλιουφ"Για μενα το κακο φυσιγγιο είναι αυτό με τρομερες ταχυτητες κ διαμπερες τραύματα σε θηραματα που θελουν πιο ηπια ντουφεκια.
Παύλο, ξέρεις τελικά που τείνω να καταλήξω για το 7/8; Το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό το περίεργο φαινόμενο.Το ιδιο φυσιγγι σε 7/8 απλα απαραδεκτο.
Παύλο, ξέρεις τελικά που τείνω να καταλήξω για το 7/8; Το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό το περίεργο φαινόμενο.
Επειδή είχα και γω την ίδια άποψη με σένα και δεν μπορούσα να βαρέσω ούτε γάιδαρο σε ανηφόρα, ενώ με τα 8-9 και 9-10 τα πήγαινα όλα μονοτούφεκα, τα άνοιξα κι'όλας και τα παρατήρησα. Είχαν αρχίσει να μου μπαίνουν ιδέες ότι πρόκειται για άλλο φυσίγγι. Τελικά είναι πανομοιότυπα μεταξύ τους σε υλικά. Αυτό που για κάποιο λόγο πρέπει να αλλάζει είναι η ταχύτητα και η συγκέντρωση. Είναι πολύ κλειστή τουφεκιά ακόμα και με ανοιχτά τσοκ. Όποιο πουλί κατάφερνα να πάρω μέχρι τα 25 μέτρα, διαλυόταν ενώ είχα επιτυχίες σε όσα πουλιά απομακρύνονταν αρκετά. Μεγάλη επίσης διαφορά έχουν και στην ταχύτητα, η οποία είναι δυσανάλογα γρηγορότερη από αυτή των άλλων δύο και νομίζω ότι δεν οφείλεται τόσο έντονη διαφορά μόνο στο ένα νούμερο χοντρότερων σκαγιών. Ίσως να είναι πιο τσιμπημένα και στην μπαρούτι, η οποία όμως παραμένει η ίδια. Με αυτό το φυσίγγι έχω να θυμάμαι το πιο ψηλωμένο τρυγόνι στην ζωή μου και μάλιστα με τσοκ 5*... !!! Δυστυχώς όταν τα έκοψα δεν είχα ζυγαριά να ζυγίσω τις δόσεις στην μπαρούτι.
Απαράδεκτο θα το έλεγα αν έβλεπα ζωντανά, ξεπουπουλιάσματα κτλ. Βλέπω όμως ότι δεν μπορώ να στείλω τα σκάγια στο πουλί, οπότε δεν μπορώ να το πω απαράδεκτο
συμφωνώΤα πιο χοντρα σκαγια στο ιδιο βαρος καταλαμβανουν περισσοτερο ογκο σε σχεση με τα ψιλα. Αυτο παιζει ρολο στην ογομετρια του φυσιγγιου.
ήταν και στα oscar gold;ο Γ.Β. γκουρού της ιδιογόμωσης
Βλέπω ότι έχουμε ακριβώς τις ίδιες εμπειρίες με τα φυσίγγια αυτά. Το "θέριζα" μου άρεσε πολύ και είναι αυτό που ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το φυσίγγι, σε βαθμό που να λες ότι και με μονόκαννο να έριχνα, δεν με νοιάζειΓιωργο εχεις δικιο, το απαραδεκτο ειναι ισως βαρυ κοσμητικο, ισως γιατι ουτε εγω μπορουσα να βαρεσω γαιδαρο με αυτα, ενω την ιδια μερα με τον ιδιο καιρο με ενα νουμερο ψιλοτερα σκαγια θεριζα.