με την έναρξη θα το δοκιμάσω Ηλία
Μανο εχω ακριβως την ιδια αποψη και ειδικα για ενα θηραμα σαν το τρυγονι,χαλαλι η τιμη του!Το καλυτερό εμπορικό κατά τη γνώμη μου για το καλοκαιράκι Παύλο, θα το ευχαριστηθείς σίγουρα!
Συμφωνω γενικα. Απλα το καλύτερο φυσεκι για τρυγονι είναι αυτο που το εχουμε μάθει και δε θα δυσκολςυτουμε μεχρι ν το βρουμε σκοπευτικα πανω στο θηραμα. Εκει θα πονταρω φετοςΜανο εχω ακριβως την ιδια αποψη και ειδικα για ενα θηραμα σαν το τρυγονι,χαλαλι η τιμη του!
Πολυ σωστη σκεψη!ειναι το σημαντικοτερο κομματι!προσωπικα οταν βαζω το συγκεκριμενο φυσιγγι στην θαλαμη του οπλου μου νιωθω απιατευτη σιγουρια!Συμφωνω γενικα. Απλα το καλύτερο φυσεκι για τρυγονι είναι αυτο που το εχουμε μάθει και δε θα δυσκολςυτουμε μεχρι ν το βρουμε σκοπευτικα πανω στο θηραμα. Εκει θα πονταρω φετος
Επειδη υπαρχει ενδιαφερον για το συγκεκριμενο θα ηθελα γνωμες, αν και θα παρω και nsi clasica που το προτεινουν πολλοιΠολυ καλες τουφεκιες φετος στο τρυγονι με B&P MB Clasics 32gr No8.
Ειναι και σκληρο για 30αριΑπο τα OK εριξα μισο κουτι στα μπασιματα αρχες Νοεμβρη να τα δοκιμασω κσι λες οτι εριχνα ασφαιρα...
Επειδη υπαρχει ενδιαφερον για το συγκεκριμενο θα ηθελα γνωμες, αν και θα παρω και nsi clasica που το προτεινουν πολλοι
θα σου πω. οπου εχω χρησ. το classica μ εχει αφησει λαλακα. ισως να μου ταιριαζει πολυ στον τροπο που ριχνω. το b&p οταν το ριχνω σε καλο προς μετριο καιρο μια χαρα. οπως λες κι εσυ εξαιρετικα μαλακο. εδω χανια οταν το ριχνω σε κρυο και λιγο υγρασια εχω μονο αιματα και ξεπουπουλιασματα που δεν τα εχω με το nsi το οποιο σε τσιχλες το ριχνω σε 9 1/2 σε καποιες περιπτωσεις παρολο που ειναι ακριβο αλλα το γουσταρω τρελα. ξαναλεω ομως οτι ειναι ισως ο τροπος που ριχνω. τα σκοτωματα που εχω κανει μ αυτο το θαυματουργο πορτοκαλι ε με το αλλο για κανενα λογο. ομως με mb ιδιογομωση βικτωρα παλι στα 32 γραμ. βλεπω αλλα πραματαευριπιδη γιατι το λες αυτο για τα B&P και πως το τεκμιριωνης ?
κατ' αρχην το NSI εχει αλλη μπαρουτι και ειναι και λιγο πιο δυνατο,
εγω παντως τα βρισκω πολυ καλα και τα δυο.
τωρα νομιζω πως ειναι και θεμα κανης και τσοκ.
Επειδη υπαρχει ενδιαφερον για το συγκεκριμενο θα ηθελα γνωμες, αν και θα παρω και nsi clasica που το προτεινουν πολλοι
Ψαξε για Iσπανικά rio,maxam κλπ..Τι φυσιγγια 30,30.5,31 και 32 γρ παιζουν σε νο 7.5;
Μην συγκρινετε το Classica με το Classic γιατι οι συγκρισεις ειναι ατυχεις. Το Classica ειναι εξαιρετικα συγκεντρωτικο, και εχει περισσοτερα μετρα λογω βυσματος και μονο. Ειναι ομως και αρκετα πιο δυνατουτσικο στην ανακρουση