Έχω την εντύπωση ότι μέσα στην ζέστη του Αυγούστου ίσως να μην είναι κ ότι καλύτερο ένα φυσίγγι με s4.Ετσι πιστεύω χωρίς να είναι και απόλυτο.Κατα τα άλλα είναι πράγματι αμετάβλητα σε δύσκολους καιρούς.
Το εψαχνα καποια στιγμη να το δοκιμασω αλλα δεν το βρηκα εδω σε κανενα μαγαζι.Σε καποιο τεστ πριν μερικα χρονια που εκανε ενα περιοδικο(δεν θυμαμαι ποιο)σε καποιον βλητικο σταθμο του εξωτερικου αυτο το φυσιγγι εδειξε καταπληκτικη συπεριφορα και σταθεροτητα.Πριν χρονια ομως.Ακομα και τωρα αν το εβρισκα ομως θα το δοκιμαζα.S4 nsi;;;; τι λετε;
Η sipe δεν σταματα πουθενα..εκεί που σταματά η SIPE αρχίζει η S4
Γιώργο μάλλον πρέπει να εννοείς το s4 titan..
Πρέπει να ήταν ο οδηγός αγοράς έθνος κυνηγι γύρω στο 2000.Ειχε στείλει ο Κυπριδημος αρκετά φυσιγγια στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας (ελληνικά και εισαγόμενα)στην τράπεζα δοκιμών..
Αυτο ακριβως ελεγαΓιώργο μάλλον πρέπει να εννοείς το s4 titan..
Τα δύο τελευταία θα δουλέψω εγώ, Νο8 τα sporting και 8-9 τα Euromix.Θα μπορουσαν να δουλεψουν τα παρακατω φυσιγγια στην ενερξη;
Χρήστο το γιουρομιξ εχω ρίξει μόνο απο αυτα αλλά μόνο χειμωνα..(μου έμειναν κάτι περισσεύματα και θα τα μπουμπουνησω τον Σεπτεμβρη)Ομως Είμαι 100% σίγουρος οτι θα μπορούσαν κάλλιστα να ριχτούν (και)στην έναρξη,ολα τα φυσιγγια που αναφέρεις..Πιστεύω ειναι ιδανικά βάρη σκαγιων..Πολυ lambro ρε παιδί μου ομως.. Δοκίμασε και κανένα αλλο..