Χρηστο, για μενα δοκιμασε σε κατι κυνηγετικο σε 30-32 γρ για αρχη γιατι τα Sporting θελουν λιγο εξοικιωση κ ισως δεν σε αφησουν να χαρεις το κυνηγι σου...
Όχι. Μια χαρά τα euro, ξεκίνα με κυλινδρο το πρωί.Τα σκοπευτικά δεν είναι πιο γρήγορα από τα άλλα;
Βασίλη θα σου πρότεινα 7-8 για τρυγόνι.και 8-9 τα Euromix.
Ακριβως αυτο, το ξεκινησαν με 8αρι και οι περσινες παρτιδες ειδα κ εγω οτι ειχαν 6αρι αστεροειδες...Τι διάολο συμβαίνει; ... Το ξεκίνησαν αρχικά 8άρι και αργότερα το αλλάξανε; ...
μετρια πραγματα αυτα τα φυσηγγια δεν αρεσαν καθολου εχω δοκιμάσει ολοι την γκαμα απο τα killτα έχει ρίξει κάποιος ;
View attachment 674
Σπύρο με λένε. Τώρα όσο αφορά το Νο 7,5 ΄στα 32 γρ. το θεωρώ ως τη χρυσή τομή ως προς την πυκνοτητα και την ενέργειας της τουφεκιας, στα ψηλωμένα του Σεπτέμβρη με τσοκ 2* αλλά είναι δυσευρετο σε φυσίγγια του εμπορίου στην παραπάνω γόμωση.Πολύ σωστή η παρατήρηση σου Κώστα..Το έχω διαπιστώσει και εγώ ότι τα 7αρια του Δορκα..Στην ουσία είναι 7,5..(2,40mm)Το έχω ξαναπεί ότι τα σκάγια του είναι γενικά πιο ψιλά από το αναγραφόμενο νούμερο..(τουλάχιστον σε όσα φυσιγγια έχει τύχει να ανοίξω..)
Εσύ φίλε μου έχεις το πλεονέκτημα να φτιάξει το φυσίγγιο που θέλεις, κομενο ραμένο στα γουστα σου και στα γουστα του όπλου σου.Εγω πρωτα να είμαστε καλα θα παω με φυσηγγια ιδιογομοσησ με τησ πολυ αγαπημενεσ μου mb32και s4