Πρώτη προμήθεια απο Alectoris Club και Χρήστο Μητσάκο για φέτος...
28 αρια και 30 αρια γρ.
Αρχισες να φορτώνεις ; παρτε φυσίγγιααααααααα......
Πρώτη προμήθεια απο Alectoris Club και Χρήστο Μητσάκο για φέτος...
28 αρια και 30 αρια γρ.
Καλοτουφεκα φιλε! Να βρουνε ολα στοχο!Πρώτη προμήθεια απο Alectoris Club και Χρήστο Μητσάκο για φέτος...
28 αρια και 30 αρια γρ.
Γεια σου Νιονιο! ........................ Εεεεεεε Ζολω ηθελα να πω!Αρχισες να φορτώνεις ; παρτε φυσίγγιααααααααα......
Αρχισες να φορτώνεις ; παρτε φυσίγγιααααααααα......
Καλοτουφεκα φιλε! Να βρουνε ολα στοχο!
Γεια σου Νιονιο! ........................ Εεεεεεε Ζολω ηθελα να πω!
Τα 28αρια, τα κίτρινα extra light Πάνο?Πρώτη προμήθεια απο Alectoris Club και Χρήστο Μητσάκο για φέτος...
28 αρια και 30 αρια γρ.
Και εγώ το ίδιο..Είχε στείλει πρόπερσι ο Μητσακος σε ένα κυνηγομαγαζο εδώ 2-3 κουτιά απο αυτά για διαφημιστικούς λόγους..Μετάνιωσα που δεν πήρα ένα να δοκιμάσω..αυτα τα κίτρινα θέλω να τα δοκιμάσω και' γω...
Για να ακουσουμε για το 30 αρι λοιπον.Ο Χρήστος είναι κυνηγός πρώτα.
Είναι τίμιο παιδί και χρόνια στο κουρμπέτι.
Σπύρο θα σου πώ σύντομα για το 30 αρι... μάλλον ο Αρις θα σου πεί...
Νικο εχεις παρει τα 30αρια σβαρνα..Για να ακουσουμε για το 30 αρι λοιπον.
Τα tordo τα εριξα περσι. Μμ ουτε κρυο ουτε ζεστη. Mezzo σιγουρα. Τωρα alectoris θα ακουσω γνωμες.Νικο εχεις παρει τα 30αρια σβαρνα..
Σε κόβω να δοκιμάζεις και mezzo και alectoris και tordo..
Για το 30αρι λες?Τα tordo τα εριξα περσι. Μμ ουτε κρυο ουτε ζεστη.
Ναι Τασο το 30αρι.Το navaro μου αρεσε καλυτερα. Αλλα αφου τα mezzo 30 λετε οτι ειναι ποιο μαλακα και 9 10 αναμεικτα θα τα.shoot.Για το 30αρι λες?
Από Μητσακο τρομερό το πράσινο με Α1 στα 32 gr και το πορτοκαλί στα 31gr....Πρώτη προμήθεια απο Alectoris Club και Χρήστο Μητσάκο για φέτος...
28 αρια και 30 αρια γρ.
To πράσινο του τατση είναι πολύ καλό τσιχλοφυσιγγο...Τάσο λίγο από όλα
Zenith 32gr
Special 34gr
Number one 36gr
@ πριν λίγο μίλησα με την καλή μου φίλη Φωτεινή Τάτση κόρη του Τάτση που φτιάχνει τα Diana στην Άρτα και περιμένω και από εκεί 2 κουτάκια 28γρ και 32γρ για δοκιμή
ποικιλία φέτος για να δούμε
5,8€ τα έχει στην καλλιθεα δίπλα στον ηλεκτρικοτελικά τα euromix σε ποιά τιμή τα βρίσκουμε πιο φτηνά ας πούμε για μία κούτα ;