A
AltairLusso
Απίστευτη ταύτιση απόψεων ταυτόχρονα .asking.
Πέρσι που έριξα το 31γρ στα μπασιματα της τσίχλας στην Αττικοβοιωτια, δεν μου άρεσαν. Αργότερα με ψυχρες και υγρασιες έμαθα ότι πήγαιναν καλά, αλλά και πάλι πάρα πολύ γρήγορα φυσίγγια.
Τα Ωμεγα τα εριξα περυσι το Φλεβαρη σε περπατητο τσιχλας μετα απο βροχη με φουλ υγρασια και θερμοκρασια στους 0 με ενα φιλο κ μειναμε με ανοιχτο το στομα... Εξαιρετικα ακαριαια σκοτωματα παντου....
φουλ υγρασια και θερμοκρασια στους 0
Στους 0;Αρι οπως τα περιγραφεις θα ειναι μια χαρα για Κερκυρα που κυνηγαει ο Ηλιας καθως στο μεγαλυτερο χρονο το κυνηγιου κυνηγαμε σταθερα με πανω απο 90% σχετικη υγρασια.
φουλ υγρασια και θερμοκρασια στους 0
Αρι οπως τα περιγραφεις θα ειναι μια χαρα για Κερκυρα που κυνηγαει ο Ηλιας καθως στο μεγαλυτερο χρονο το κυνηγιου κυνηγαμε σταθερα με πανω απο 90% σχετικη υγρασια.
Μπράβο Γιώργο!!!Στους 0;
1.70 χ 32 με Diamande BP κυαθιοΤα Cobra στα 32 με Drago
εχεις δικιο φουλ υγρασια αλλα σπανια τοσο κρυοΣτους 0;
εσυ όμως φιλε κατηγορεις την Ακουιλα ότι σε υγρασια δεν τραβάει όπως λες με τιποτα και ο Αρης πιο πανω εγραψε ότι με υγρασια παιρνει κεφαλια το Ωμεγα με Ακουιλα , τελικα μηπως ο χειριστης αλλαζει την καυση της πυρίτιδας η και ο μυαλο μας ?Απίστευτη ταύτιση απόψεων ταυτόχρονα .asking.
Τιποτα απο τα δυο ο κατασκευαστησ παιζει ρολο μιτσοσυ όμως φιλε κατηγορεις την Ακουιλα ότι σε υγρασια δεν τραβάει όπως λες με τιποτα και ο Αρης πιο πανω εγραψε ότι με υγρασια παιρνει κεφαλια το Ωμεγα με Ακουιλα , τελικα μηπως ο χειριστης αλλαζει την καυση της πυρίτιδας η και ο μυαλο μας ?
Έχεις δίκιο Μήτσο, αυτό το συγκεκριμένο Ωμέγα που γέμισε πέρσι ο Αγγελόπουλος ήταν τελείως διαφορετικό από ότι έχω ρίξει με aquila. Πολύ γρήγορο και δυνατό για 31γρ, στα μπασιματα τουφεκαγα την τσίχλα, κρεμαγε τα πόδια, άνοιγε τα φτερά και πήγαινε έτσι σαν χαρταετός μέχρι να την χάσω. Ο Αρις στα τελειώματα έπαθε πλάκα με κρύο και υγρασία.εσυ όμως φιλε κατηγορεις την Ακουιλα ότι σε υγρασια δεν τραβάει όπως λες με τιποτα και ο Αρης πιο πανω εγραψε ότι με υγρασια παιρνει κεφαλια το Ωμεγα με Ακουιλα , τελικα μηπως ο χειριστης αλλαζει την καυση της πυρίτιδας η και ο μυαλο μας ?
Απλα να σου πω οτι εδω χρησιμοποιειται παααρα πολυ το νουνερο 12 και εγω ειμαι πααρα πικυ ευχαρσιτημενος.Μόνο δυο κουτάκια έχω ρίξει παλιά σε τσίχλες στο περπατητο σε ν10..Πολύ καλό το είχα βρει τότε..Πήρα θυμαμε και μια κοντινή πέρδικα που βρέθηκε στο δρόμο μου και έπεσε λες και έφαγε αστροπελέκι.
Περιμένω εντυπώσεις από τα 11αρια,Από πολλααα χρόνια θέλω να δοκιμάσω αυτό το νουμερο από περιέργεια άλλα δεν φερνουν τόσο ψιλά σκάγια εδώ.
Έχεις ξαναρίξει 11αρια??
αυτα που ριχνει ο χρηστος χρυσανθε τα φτιαχνει ο μητσακος αθηνα κι εδω χανια δεν ερχονται. αλλωστε δεν χρησ. διασπορας. τα θελω για συγκεκριμενο λογοΣτα ορτυκια δεν μου αρεσε αλλα με ψηλές θερμοκρασιες.
Δεν το κατακρθνω ομως αδερφε.
Αλλο οπλο εγω αλλο εσυ.
Δοκιμασε το και σου ζω εμπιστοσύνη.
Αυτο που ριχνει ο Χριστος στα ορτυκια δεν το βρισκεις?
Δυστυχώς δεν ξερω και πολλα αλλα εκτος απο κυπριακα.